• plavi72
    1.2k
    24.svibnja 2025. zadnje kolo kad nam dolazi Varaždin ćemo znati je li Talijan dobra odluka,a do tada London,Milan na Maksimiru,Hnl...uživajmo i čuvajmo živce i manje stresa branimo titulu i kup ponašajmo se tako :grin:
    ČIiniš me sretnim kad tužno je...
    Sretno nam svima !
  • IceMan
    2.5k
    Na kraju krajeva - sretno novom treneru. Trebat će mu i sreće i znanja kojeg, nadam se, ima.

Uprava je ovaj put išla ALL IN. Ili pukovnici ili pokojnici.

Ne želim ni zamisliti kakve će se salve nezadovoljstva i kritike sliti na Zajeca i ekipu ako na kraju ne završimo prvi.
  • BBB Mataa998
    2.1k

I svaka mu cast.
    Jedan od rijetkih koji se ne boji reci svoje misljenje i ne suti. Neki drugi svoju ljubav prema Dinamu pokazuju sutnjom i punim dzepom.
  • Droljo
    11.2k
    salve nezadovoljstva i kritike sliti na Zajeca i ekipu ako na kraju ne završimo prvi.IceMan

I bude apsolutno sa pravom! Mi dok imamo toliku razliku u financijama od tovara i rijeke nemamo opravdanje za ne biti prvi! Točka, amen, enter!
  • superSantos
    3k
    "Jučer su pala sva načela demokracije za koju sam se borio,dobili su menadžeri igračku od 70 mil pa se igraju sa narodom i članovima." - Krešimir Barić na svojoj Facebook stranici, član skupštine s liste DP.Izet Hajrović

Nek se gosn Barić onda ispiše
  • superSantos
    3k
    Neki drugi svoju ljubav prema Dinamu pokazuju sutnjom i punim dzepom.BBB Mataa998

Koji su to Matane?
  • Jaro
    8.7k
    Nek se gosn Barić onda ispišesuperSantos

Ovo je prava "Nas Hajduk" demokracija...
  • NitkoBitan
    22k
    Sve maske su pale, Santos je vladar iz sjene.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Nismo li to i htjeli, da članovi i skupštinari mogu slobodno reći kad su s nečim nezadovoljnim. Na kraju krajeva skupština je ta iz koje se bira predsjednik i IO. A ne da ak vam ne paše lijepo otiđite.
  • Noel
    8.2k
    Neki su si umislili da su veći od Svetinje.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Znas veoma dobro koji su i znas veoma dobro sto se radi a sto nije ni demokratski ni posteno ni transparentno. Ali neka pravimo se da se nista ne dogadja,sve je pod kontrolom i sve ovo i treba biti ovako. Jer bitno je da imamo nas klub sad,a rezultate i ugled ne trebamo. Jebes to
  • Droljo
    11.2k

Pa jel se to na fejsu govori? Ili postoji ta skupština ili kaj već gdje možeš i trebaš reći šta misliš?
  • superSantos
    3k
    Znas veoma dobro koji su i znas veoma dobro sto se radi a sto nije ni demokratski ni posteno ni transparentno. Ali neka pravimo se da se nista ne dogadja,sve je pod kontrolom i sve ovo i treba biti ovako. Jer bitno je da imamo nas klub sad,a rezultate i ugled ne trebamo. Jebes toBBB Mataa998

Ne znam, zato i pitam. Napiši slobodno, šta pišeš u šiframa sad
  • mikser
    18
    Bjelica hvala i doviđenja.
    Jesi šta napravio - nisi.
    Imao si tri stvari za napraviti. (to ti je posao, za to si masno plaćen)
    1. Stvoriti igru protiv bunkera u HNL (koja će donjeti i rezultat) - 0 bodova
    2. Stvoriti igru za LP - sad smo mi u svojih 16m (koja će donjeti i rezultat) - uspio si svaka čast
    3. Promovirati mlade igrače i ispeglati ekipu za budućnost (iduću sezonu i sezone) - rasturio si cijeli roster zajedno s SD-om
    Kad se povuće crta - otakaz si zaslužio bez da itko trepne.

Iz gore napisanog je vidljivo da mu je otkaz zaslužen.
    Mene muči jedna druga stvar, tko pospisuje ovakve ugovore, zar se nemogu staviti uvjeti pod kojim se raskida ugvor i kolika je otpremnina. Stari neigramo dobro, nemamo rezultat - otkaz uz dvije plaće i ajd bok. Nekužim pa nije on Jurgen Klopp - hočeš biti trener Dinama ili ne.

Sve ovo što se tiče uvjeta iz ugovora vrijedi i za Canavara (ja mislim da on, a i Bijelica, a i Jakir i slični trebaju biti sretni što su treneri u klubu kao što je Dinamo)

Canavaro sretno i sad idemo po pojačanje (Galešić, Selahi i Mierez) - sve skupa cca 7 miliona.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Pa jel se to na fejsu govori? Ili postoji ta skupština ili kaj već gdje možeš i trebaš reći šta misliš?Droljo

Pa jel zabranjeno pisati po fejsu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.