• tp1997
    775
    Veselili smo se kad smo uklonili krimose, mislili da ćemo napokon dobiti zdrav klub vođen na racionalnim temeljima.

Sada se moramo zapitati kakvim smo ga ljudima dali u ruke.

Tri trenera u jednoj polusezoni, toga se ne bi posramio ni glava iz najgorih dana. Samo od novca za otpremninu Bjelici, preko dva milijuna eura, bi se mogao dovesti pošteni lijevi bek.

Nažalost, rezultati u SuperSport HNL-u su izostali, nisu ispunili očekivanja, zbog čega je Uprava kluba sa sportskim direktorom odlučila poduzeti promjene

Ovo sve govori. Nakon sramotnog prijelaznog roka SD ne samo da je i dalje tu, nego očito žari i pali klubom, i glave padaju čim se netko ne složi s njegovom "vizijom". Još prije tjedan dana se govorilo o povjerenju Bjelici i suradnji trenera i SD-a u prijelaznom roku.

Cannavaro je valjda došao jer kod njega nema sumnje da će igrati svakakvi Oliverasi i Mmaeei. Uostalom, jedina referenca mu je da ga vrli SD zna iz Kine. Nešto slično kao i reference Šokote i Džeme za skauting. Postali smo neozbiljan klub, i s naslovom se možemo pozdraviti.
  • Peškaman
    5.7k
    Kako vam se da više spominjat tog' Mamića,imam osjećaj da će se u idućih 20 godina glavna mjerna jedinica za uspjeh/neuspjeh zvati Mamić.
    Znači,odvojite jednom za uvijek,taj lik nije više tu i gotovo.
    Ova uprava i ovaj Dinamo predstavljaju novu generaciju i nema potrebe nečije neuspjehe/uspjehe pravdati razno-raznim likovima iz prošlosti.
    Okrenut je novi list u "galaksiji" Dinamo i idemo gledati prema naprijed.

To što mi ovdje pišemo svakodnevno da nekoga treba smijeniti je više-manje nebitno. Ukoliko Dinamo ne osvoji HNL smjena nekoga u klubu će mi predstavljati zadovoljstvo točno dan vremena, štoviše tog' lika ću zaboraviti u roku mjesec dana.
  • Aggro
    649
    O sarkazme ljudima si težak!
  • Jaki991
    203
    “ lova od transfera se pametno trošila u Dinamov napredak “ … legendarno…

Vidim da nisam prepoznao sarkazam, sori
  • Sljeme
    2.7k
    Kad mi ga god bude žao sjetim se pičkastih nastupa protiv tovara u doslovno svim utakmicama protiv njih i prestane mi ga biti žao.marcio amoroso

Zadnja tekma u Maksimiru da (koja nije bila ništa više pičkastija od Bjeličinog Poljuda), ali zaboravljaš da je Jakir u četiri dana ovog proljeća dva puta pobjedio gamad dole i uništio ih u ligi i kupu.
  • NitkoBitan
    21.5k
    Trener po odabiru SDa, valjda nece bit vise neslaganja na toj relaciji. Trener ima pripreme i vremena za upoznat momcad, SD ima prijelazni rok (vec su najavljena neka imena).

Cannavaro ima izuzetno zanimljiv period u Udineseu gdje je pred kraj prvenstva u zadnjih 6 kola samo jednom izgubio u sudackoj nadoknadi, a tukao je velikane, uglavnom izvukao je Udinese iz zone ispadanja. Tamo su ga zavoljeli ali je navodno dobio otkaz zbog nenogometnih razloga jer je posjeo na klupu neku zvjezdicu :smirk:

Igracka legenda, a kao trener mi se osobno cini da ima neki "rukopis", barem sam tako iscitao iz nekih komenara i analiza. Dinamo je ocito shvatio kao izazov jer mu se ne da bit u "davljenicima". U svoj ovoj strci se malo izgubilo kakvo zapravo ime dolazi ovdje...

Mozda sam ja lud ali dobar dio mene je pozitivan i jedva ceka kaj ce talijanska skola iskemijat. Pun mi je k vise zazivanja glavatog, "starih vremena" i spominjanja ulica.
  • mali M
    6.2k
    Ma ja ću sačekati da vidim kako će se sve ovo raspleti ove sezone, ali moram priznati da nisam nikad vidio da je netko unio više kaosa u Dinamo od Marića. To mi je van svake pameti al oke.. mislim da smo si pucali sa ovime u koljeno jer sam siguran da je Canavaro promašaj i to će brzo pokazati... A što onda dalje, jel će on dobiti vrijeme koje drugi nisu mogli?
  • CastAway1986
    2.3k
    Xabi Alonso je prvo vodio juniore Real Madrida , pa B Sociedad i trebao preuzet prvu ekipu ali otisao u Njemacku ..Nisam rekao da Cannavaro treba dobiti posao na osnovu igračke karijere ili imena nego me čudi da ga nisu ove sezone tražili neki manji talijanski klubovi, nego samo prije mjesec dana Deportivo La Coruna kao da nije nesto cijenjen u domovini ..Pružit mu podršku pa kako bude iako sam ogorčen potezom uprave
  • Crni86
    7k
    Lako moguce da je cijeli taj kaos nastao jer su se maricu nametnula prva dva trenera. Vjerojatno nije htio ni jakira ni bjelicu. Nije lako slagat ekipu za trenera koji se realno ne uklapa u filozofiju nogometa kako ga ti vidis. Sada je dobio trenera kojeg zeli. Nisam Maricev fan, ali lako moguce je da su se do sad vukle neke polovicne odluke , a to je uvijek najgore.

Ako je Maric vec sd onda neka stvarno i sam odlucuje o svemu pa da mu se moze sudit, a ne da se prica kako mu ni jakir ni neno nisu bili po volji. Ugl Maric vise nema pravo na krivi korak, kao i cijela vladajuca garnitura. Iducih 5 mjeseci ce pokazat da li su bili vizionari ili samo dobri prodavači magle.
  • Dudu9
    1.3k
    Gluposti da je bitno jel Jakir ili Bjelica odabir Marića, SD je tu da dovede pojačanja a trener da uklopi to u momčad, sa juniorom rome se to ne radi, ili kad ne dovedeš napadača, pa labilnog stopera Mmae, da je Marić doveo novog Souldani, Cufre,Tonel,Pinto svaki trener bi to bez problema složio, a od škart robe se ne može napravit ekipa
  • Izet Hajrović
    3.1k
    "Jučer su pala sva načela demokracije za koju sam se borio,dobili su menadžeri igračku od 70 mil pa se igraju sa narodom i članovima." - Krešimir Barić na svojoj Facebook stranici, član skupštine s liste DP.
  • Droljo
    10.5k
    Jek vi shvaćate da sada imamo instrumente kojima možemo mijenjati nešto u klubu? Za to se borilo! A ne da sjaši mamić a uzjaše tkogodvampadnenapamet.
    Vratimo se na sadašnju garnituru. Kakvu smo alternativu imali kod izbora? Uključite malo mozak i bude sve lakše...
  • Izet Hajrović
    3.1k
    samo prenosim mišljenje čovjeka koji se direktno borio za tu demokraciju s liste za koju smo većina glasali. To ne znači da je to i moje mišljenje.
  • Droljo
    10.5k

Ma nije to tebe išlo nego većini na zadnjih stotinjak stranica šizofrenije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.