• Jos-Optimus
    3.6k
    Katastrofa, ali naravno da nitko iz kluba neće reagirati, mi smo gospoda. Ja bih mu zabranio dolazak na područje stadiona:
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/vrijeme-je-za-ozbiljan-reset-u-maksimiru-dinamo-mora-shvatiti-kako-vise-nema-mamica-i-sudaca-15533178
  • Batigol
    72
    Mamicevac....
  • cibona
    4.1k
    Kaže Marić da Cannavaro već neko vrijeme aktivno prati HNL.

Vic dana... Mi navijači možda jesmo naivci, ali nismo budale.
  • Jaro
    8.6k
    "Canavaro je u Kinu isao kad i najveci treneri svijeta" - isti autor
  • don
    9k
    mislin da je to reka zbog toga jer je bia blizu preuzimanja Dinama prija Bjelice pa da je zato pratia Hnl
  • ruicosta
    194
    Cuo sam od igraca da je dobar trener i prije par godina je njegova ekipa u kini igrala dobar nogomet. - isti autor, popularni princ valiant iz maksimirske sume
  • Guinness
    2.4k
    U tom kontekstu nazire se i rasplet eventualnog povratka Mislava Oršića u Maksimir. Kako stvari stoje - od toga neće biti ništa. U trenutku dok imaš ponudu za Hoxhu, a ti si na njegovoj poziciji spreman radije “odgajati” igrača Feyenoordu nego uzeti besplatnog Oršića koji bi išao ispod svoje cijene, jasno je da Dinamo ne računa na svog bivšeg igrača.

Dok je Bjelica bio u Dinamu, saznajemo kako je Orša bio na “pola-pola”. Trener ga je definitivno htio, imao je Oršić još neke zagovornike svog povratka u Maksimir, ali među njima nije bilo sportskog direktora koji je očito problem lijevog krila vidio u posudbi Ivanušeca. Sada kada mu nitko ne stoji na putu, može je i realizirati. To što bi Dinamo mogao imati svog igrača i reprezentativca na toj poziciji na kojem se može i zaraditi a ne posuđenog - to je očito manji problem. Ima se...

U zaključku, Marko Marić provodi svoje vizije uz blagoslov Velimira Zajeca. Kada im netko zasmeta - jednostavno ga se riješe i isplate otpremninu. Tako je bilo s Jakirovićem kojem nije ispunjena gotovo niti jedna želja u ljetnom prijelaznom roku. Tako je bilo i s Bjelicom koji nije niti dobio niti priliku da sudjeluje u mercatu. Otpilio ga je sportski direktor jer Bjelica definitivno nije htio biti promatrač. Želio je aktivno sudjelovati u prijelaznom roku, jasno je izrazio želje kakav tip igrača želi u rosteru a s ciljem kako bi složio Dinamo koji bi se na proljeće borio za naslov prvaka.

Članak na Germanijaku jutros, potpisnik Alen Lesički.

Pa evo, da otvorimo ovu godinu sa ovakvim odvratnim, prosranim insinuacijama temeljenim na apsolutno ničemu.
  • quizzy86
    76
    hahahaa preduhitrio si me, nevjerojatno kakva spodoba od čovjeka, kakva ulizica i štakor, zapravo štakor je pohvala kad je u kontekstu ovaj uvlakač
  • sport
    3.9k
    Možda je Bjelica trebao biti pragmatičniji pa angažirati, recimo, Pinija Zahavija za svog agenta pa bi mu bilo lakše. Ili pak kimati glavom i pokriti se ušima na ideje sportskog direktora koji se u Maksimiru uči poslu.
    Alene kretenu Cannavaro nema agenta:
    Pridružujem se tvojoj čestitki dotičnom Alenu
  • Paggini
    31.8k
    Tako je bilo s Jakirovićem kojem nije ispunjena gotovo niti jedna želja u ljetnom prijelaznom roku. Tako je bilo i s Bjelicom koji nije niti dobio niti priliku da sudjeluje u mercatu. Otpilio ga je sportski direktor jer Bjelica definitivno nije htio biti promatrač. Želio je aktivno sudjelovati u prijelaznom roku, jasno je izrazio želje kakav tip igrača želi u rosteru a s ciljem kako bi složio Dinamo koji bi se na proljeće borio za naslov prvaka.Guinness

Fasciniraju me ovi narativi, kako lagano se provuku i iskoriste za svoje vlastite agende.

Jakir je htio Galesica, Fruka i Pasalica. To bi nas izaslo 15 milijuna eura. Htio se Soticeka koji je korektan, ali u Baselu mrljavo igra....

Potpuno je opravdano da se to nije lovilo (s iznimkom galesica) pogotovo u kontekstu ljetnog roka, ali eto, trebali smo keširati 18 milijuna eura za 4 igrača u nejasnoj financijskoj situaciji.

Ali Lesi, to nećeš napisati? Ne daj Bože da pokušavaš ljudima objasniti zašto Jakir nije dobio svoja imena pa daš ljudima da sami donesu sud? Ne, Jakir nije dobio svoja imena i to je odmah kritika za upravu. Bravo.

Za Bjelicu je još gore, implicirajući da bi Bjelica sa svojim igračima koje želi izgorio Ligu. Pa Lesi, sjeti se Osijeka, sjeti se Trabzona. To nećeš spomenuti, potpunu spaljenu zemlju koju je ostavio sa svojim igračima?

Ne smeta meni pristrano novinarstvo, smeta mi loše novinarstvo. Ljudi koji čitaju Lesičkog ne znajući njegove agende, a takvih je puno, uzet će ova dva argumenta zdravo za gotovo i to će se uzeti kao istina.

Odvratno, odvratno "novinarstvo".
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Lik koji je doveden na svoju prvu poziciju glasnogovornika u životu u najveći klub u državi, nakon piskaranja po Jutarnjem listu, bez ikakvog glasnogovorničkog prethodnog iskustva, uzima za pravo za nekoga govoriti da se uči poslu. Prekrasno.
  • blueboy
    152
    18 milijuna eura za 4 igračaPaggini

4 HNL igrača!
  • Droljo
    10.4k
    Kad makneš 'veliku četvorku' toliko ne vrijede svi zajedno iz hnl-a...
  • Zg123
    776
    Kaze Lesi da cemo odgajati igraca od 25 godina, a da smo mogli i zaraditi na 32godisnjem Orsicu koji nije igrao ozbiljan nogomet od odlaska iz Dinama. Ja mislim da Kmesicki treba biti novi SD jednostavno nevjerojatno kako covjek razumije nogomet
  • vjeko1701
    11.2k
    Novinare poput Lesičkog bi trebali potpuno ignorirati i totalno odrezati od bilo kakvog pristupa klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.