• Droljo
    9.4k
    Torcida posjetila trening. Žele pobjedu. U sportskima tekst o tome i deset (10) slika grupice pedera sa bakljama. Jebem ti sve oni da prdnu u gaće u novinama bi izvještavali danima o naj luđem prdcu u gaće na svitu. Strašno
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/totalna-ludnica-u-splitu-torcida-usla-na-tribine-poljuda-pa-bakljadom-i-pjesmom-dala-podrsku-igracima-15527940
    Deset slika u tekstu alooo
  • DrawTube
    5.5k
    Nema krupnog plana ? :lol:
  • NitkoBitan
    19.7k
    Fina brojcica, ili im je hladno ili spavaju do podne :grin:
  • Kepec
    6.9k
    "Oćemo, pobjedu, oćemo, pobjedu! - čuje se sa stadiona."

Koji je to glagol oćemo? Ako je hoćemo htjeti, onda je oćemo...otjeti?
  • NORTE
    12.6k
    Nema krupnog plana ? :lol:DrawTube

Nije za javnost i nije u PR duhu južnjačke medijske mašinerije. :cool:
  • Medvedgrad
    317
    "Oćemo, pobjedu, oćemo, pobjedu! - čuje se sa stadiona."

Koji je to glagol oćemo? Ako je hoćemo htjeti, onda je oćemo...otjeti?
    Kepec

Tjeti.
  • Crni86
    5.3k
    Stavljam ovdje jer ne znam di bi. Svi ste vjv procitali da je po Skomini ono penal na Rakiticu. Makar je situacija identicna onoj ogijevoj protiv Slovana. Danas se cak golim oko bez usporavanja vidlo da je kačina noga stajala na podu. Pa da se podsjetimo sta je kod situacije u tekmi protiv slovana izjavio doticni koji tvrdi da je bio penal na rakiticu: “ Apsolutno čista situacija. Sudac je odlično procijenio, pa me čak čudi da se VAR uključio i tražio ga provjeru. Ogiwara je stajao na mjestu, a igrač Slovana je zapeo za njegovu nogu. Drago mi je da je Taylor ostao pri svojoj odluci, jer, kažem, nema riječi o penalu'”
  • Toni90d
    808
    On je isto postao njihov debil. Ne znam je li on ima pravo odlučivanja šta će prikazati i komentirati, ali da nisu prikazali Sumo borca Papučara Rakitića, kad je zagrlio i bacio Torrentea u 11m. Lakat Livaje, 5-6 startova Kalika na igrača, gdje nije gledao je li lopta u blizini, gaženje u 11m. Prikazali su 3 stvari, sve tri u korist Hajduka (potencijalni penal na Rakitiću, udarac Torrentea na Krovinovicu i crveni karton Roga)
  • Crni86
    5.3k
    Rakitića, kad je zagrlio i bacio TorrenteaToni90d

istu stvar je komentirao protiv Osijeka (vidi čuda isto Rakitić) i rekao da lopta nije išla u njihovom smjeru i da njemu to nije penal. Znači ako lopta nejde u tom smjeru smiješ i ubit čovjeka neće biti faul.
  • rioda
    5.5k
    Mislim da je Skomina nakon prvih par kola realnih komentara dobio upute kako mora dalje komentirati suđenje. Toliko se kod nekih odluka počeo izmotavati da doslovno izgovori deset rečenica i ne da jasan odgovor kakva je odluka trebala biti. Prije koji tjedan su neku odluku mediji čak prenijeli s različitim tumačenjem, koliko je nedorečen bio u izjavi.
  • Paggini
    27.8k
    cwowPr2.jpeg

A gle ovog šabana sa citatom hahah.

Glupane, brijem da se taj citat ne odnosi na SUCE kojima je cilj da se "svide" objema strana kojima sude hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.