• nwankwo646
    400
    dosta analitički pristup :grin:
  • Nogo
    4.8k
    Moguće da će se nakon Galešića ići po Jurišića nakon odlaska Bjelice.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Šta će nam pojačanja na desnom stoperu i lijevom beku kad se vraćaju extra klase Mmaee i Oliveras koje je zločesti Bjelica otpisao.
    Iskoristimo unutarnje rezerve :lol:
  • Ivan0302
    723
    https://ibb.co/w01p5dY

Ne znam jel ovo istina, ali oni kažu da je.
    Edit: Piše još ispod da Bjelica nije bio zadovoljan sa ljetnim pojačanjima, a najviše sa Cordobom i Maeom.
  • CastAway1986
    2.4k
    sad će Messi iz Konga tek proigrat
  • E46
    1.1k
    Mogao bi se ti informirat, 352.
  • Captain America
    19.3k
    Na listi su sve fantastični igrači koji bi nam puno značili. Baš me zanima što će nam servirati šegrt.
  • Zg123
    817
    3-5-2 je igrao u Italiji samo i to mu je najkraci trenerski period bio. U Kini je igrao 4-2-3-1 i 4-3-3, a u Arabiji 4-4-2
  • Zagreb1992
    1.9k

Baš je čudno da su napisali imena koja su se par dana već govorila po medijima hahaha
  • Vedraca
    64
    Ako Su se posvadjali radi neslaganja oko ovih Imena onda stvarno neznam sta nam Maric zeli servirati! Ovo Su Bas dobra Imena! Pitaj Boga sta ce Nam sad servirati
  • NB86
    15.4k

Ovo mi je nocna mora, mi opet krcamo kadar poluproizvodima umjesto da se ciljano pojacamo pošteno na lijevom beku, šestici i zamjenskom napadacu. Pricalo se o rezanju kadra, previse ugovora, a do kraja sezone cemo opet imat 40 igraca u prvoj ekipi
  • Ivan0302
    723
    da, ali je netko od forumaša jučer ili prekjučer rekao da je glavni problem što Bjelica želi pojačanja koja će osigurati mu naslov prvaka (po meni su to ova imena), a da Marić je želio zalog za budućnost.
  • Paggini
    34.5k

Ako je ovo istina, što sumnjam da jest - Mierez je potpuno nerealan, osim ako bismo mu dali plaću koju ima na Bliskom istoku. Oršić nije igrao dvije godine ozbiljan nogomet i nasilno bi ga se guralo da igra. Ivušića želi jer Nevistića ne želi na golu. Franjić je ok, nemam ništa protiv toga. Galešić nije samo "Bjelicin igrač", želja je i uprave.

Bilo kako bilo, ako je ovo istina, mislim da ti transferi nisu problem.
  • NB86
    15.4k
    Mislav orsic i bartol franjic nisu nikakva pojacanja za osiguranje naslova nego krcanje igraca na ugovore, neno je bio sportski u osijeku i tamo donosio odluke samostalno pa znamo kako je to zavrsilo, bolje onda da smo jakira ostavili i njemu dali da odradi prijelazni rok jer za razliku od nene on je i u zrinjskom i rijeci napravio dobar posao sa selekcijom
  • Marquis Manners
    93
    Kakav poklon za Božić. Odlazak Bjelice. Ne moramo brinuti Dinamo je prvak jer niti jedan trener neće uništavati klub kao Nenad Bjelica.

Sanjam! Mislim da sanjam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions