• Nogo
    4.6k
    O pojačanjima:

- Prioritet su nam domaći igrači. Ako ih ne pronađemo, tek onda se okrećemo inozemnom tržištu.
  • ElDorado
    1.1k
    Ok zakaj ga niko nije pitao za Mikića???
  • rioda
    5.9k
    Rekao je Manenica da će u idućih par dana predstaviti par novih igrača, ima i domaćih i stranih.

O kakvim oni pojačanjima mogu pričati kad novi trener još nije ni došao?San Lorenzo

Pa to je posao sportskog direktora.
  • E46
    894
    Odlukom da dovedes trenera koji nema iskustvo osvajanje nekog jaceg prvenstva i koji jedino ima iza sebe ima i igracku karijeru. Jebena sramota.
  • Droljo
    10.2k

Šta je terzić osvojio? Čačić? Kruno? Tanac?
    Ovome jedini uspjeh kina prije 5 godina kada je imao najskuplju momcadSbkbbb

Ima ju i sad
  • sebenico
    1.2k

Jedna od apsurdnijih izjava na presici, a bilo ih je koliko hoćeš. Sad će se opet dovesti igrači bez konzultacija s trenerom i onda će biti čuđenja zašto ne igraju.
  • dinon7
    1.3k
    ako već par dana pričaju s trenerom, možda i imaju igrače koje on želi. Sigurno je bila tema razgovora
  • Marc
    248
    Metnuli su nam ga kao u noćnoj mori, kao u najlošijem vicu i komediji, htjeli smo pojačanja odmah poslije Božića dobili ovo danas…
  • CastAway1986
    2.3k
    Uživajte svi vi koji ste bili protiv Bjelice , sad će strani trener dovesti skupa sa vrhunskim sportskim direktorom megapojacanja
  • sebenico
    1.2k

Jel stvarno vjeruješ da Canavaro prati HNL i Dinamove tekme? Pa ni ugovor još nije potpisan...
  • Logistika
    1.3k
    Tanak trenerski rezime.
    S obzirom da se ovdje vec pricalo da Bjelica nema energiju koju je imao. A i po medijima se kompromitirao ranije. Ima mi smisla jedino ako se islo na opciju koja nece biti opterecena medijima,smjenjivanjima,tovarima,sudenjem,emisijom stadion,podcastima...Evo nadam se barem to kao plus bi moglo biti. I sto je onako dosta zanimljivo ime u svijetu nogometa. Moglo bi to u ekipi probuditi zelju da upozna Cannavara i njegove ideje,nova energija.
  • E46
    894
    Ma koja nova energija, covjek igra 3-5-2 i ANTI nogomet. Takav nogomet DINAMO ne smije teziti da igra. Sportski direktor koji je tolko gurao ovog Canavara ako ne osvoji prvenstvo zbog ovog poteza bi morao ne znam ni ja sta... nemam vise rijeci kojima bi opisao ljutnju povezanu sa nogometnim neznanjem marka marica.
  • Orc123
    9.6k
    Jel su i navijaci Borusije ovako docekali Terzica ili?
    Ili Bayera kad je dosao Xabi Alonso?
    Strasno...
    Ajd da smo na nesto izgledali zadnjih mjeseci ali ....
    Koje su alternative bile Sopic i dvorske lude?
    Konacno neki trener koji ce biti nepristran i koji ce uvest reda u svlacionicu....
  • Logistika
    1.3k
    nemoj me pokopavati do kraja. Pokusavam naci logiku
  • E46
    894
    Ovo mi sve mirise da je Canavaro bio ozbiljna opcija i poslije jakira ali je odluceno da se dovede Bjelica i zaradi par milijuna eura i onda mu se da otpremnina i rastane gospodski i dovede Canavara koji je šatro neki projekt sportskog direktora. On moze bit projekt jedino ako se ide na to da privuce neke bolje i poznatije igrace u klub...Sta ja znam neka veza sa Realom i da se dovede neke crnce i veznjake iz b ekipe reala neam pojma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions