• Ivan0302
    674
    da, ali je netko od forumaša jučer ili prekjučer rekao da je glavni problem što Bjelica želi pojačanja koja će osigurati mu naslov prvaka (po meni su to ova imena), a da Marić je želio zalog za budućnost.
  • Paggini
    31.3k

Ako je ovo istina, što sumnjam da jest - Mierez je potpuno nerealan, osim ako bismo mu dali plaću koju ima na Bliskom istoku. Oršić nije igrao dvije godine ozbiljan nogomet i nasilno bi ga se guralo da igra. Ivušića želi jer Nevistića ne želi na golu. Franjić je ok, nemam ništa protiv toga. Galešić nije samo "Bjelicin igrač", želja je i uprave.

Bilo kako bilo, ako je ovo istina, mislim da ti transferi nisu problem.
  • Nino Bule
    14.9k
    Mislav orsic i bartol franjic nisu nikakva pojacanja za osiguranje naslova nego krcanje igraca na ugovore, neno je bio sportski u osijeku i tamo donosio odluke samostalno pa znamo kako je to zavrsilo, bolje onda da smo jakira ostavili i njemu dali da odradi prijelazni rok jer za razliku od nene on je i u zrinjskom i rijeci napravio dobar posao sa selekcijom
  • Marquis Manners
    93
    Kakav poklon za Božić. Odlazak Bjelice. Ne moramo brinuti Dinamo je prvak jer niti jedan trener neće uništavati klub kao Nenad Bjelica.

Sanjam! Mislim da sanjam!
  • Brusa
    1.9k
    uopće se ne bi iznenadio da Oršić sad ode u rijeku i golovima im donese naslov.
    Ne kažem da bi tako bilo kod nas, ali eto,kako kažu život piše romane...
  • Nino Bule
    14.9k

Kod nas ne bi sigurno bilo tako jer mi mu nebi dali kontinuitet igara da uhvati formu jer covjek je skoro dvije godine bez ozbiljnog nogometa, za nas bi najbolje bilo da ko pjaca potpise za rijeku s nekom simbolicnom izlaznom klauzulom i tamo uhvati formu do ljeta pa onda odlucimo jel dovoljno dobar/koristan ili nije, u ovom trenu je to potpuni promasaj za dinamo ako ce se ici u taj posao, a i za mislava.
  • Marquis Manners
    93
    Kako je lijepo ponovo pratiti klub bez grča u želucu, bez da moraš navijati za protivnike kako bi razni Krznari, Kopići, Jakiri i Bjelice prestale uništavati klub tako što će jedino na taj načon dobiti otkaze.

Sad sam miran 100%.
    A ako kojim slučajem ovaj bude forisrao Špikića, Ristovskog, Ademija i slične ide i njemu otkaz.
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    ti si najjači troller ovdje jer nisi popio ban svakodnevnim trollanjem
  • E46
    899
    Ovaj mozda nece forsirat spikica i slicne ali ce imat protiv Istre posjed lopte 40% itd, bolestan odabir trenera. Jos nas MEGA sportski direktor objasni dovodenje bas tog trenera tako sto je ovaj kao gladan uspjeha i da je to trener koji ce stvoriti dominaciju u hnlu, da on kroz posjed gradi igru itd.. On nije mogo dominirati u kini, svaku tekmu su ga ljudi guzili u posjedu. Ja takav Dinamo ne zelim gledat. Dinamo mora teziti posjedu lopte i kontroliranom nogometu, Kruno vrati se sve ti je oprosteno hahahhaa
  • hardek
    3.5k
    Odakle ti vidiš te podatke? U Kini je njegov Guangzou prosječno imao 60% posjeda. To što je uletio kao padobranac u Udinese zadnjih 6 kola da izbori ostanak i imali su 30% posjeda ne znači da kao trener tome teži
  • Beowulf112
    359
    Ma po meni bacenih 1,5 milijuna eura na otpremnine Bjelici i stozeru njegovom...bolje da smo te pare ulozili u nekog igraca
  • don
    8.9k
    i opet ponavljam, mišljenja san da ćemo se svi pozitivno iznenaditi prijelaznim rokom.

živi bili pa vidili.
  • Dani Olmić
    676
    Bome i ja nekako mislim da bi se mogli ugodno iznenadit … em je vec javno najavio Manenica da ce se za par dana znat prva imena …A i cinjenica da Cannavaro preuzima kormilo je dodatna sansa, da se privuku neka jaca imena…
  • Juznjak
    4k
    samo znam da ćemo svi bit zadovoljni prijelaznim rokom, od sutra pa nadalje.don

Ovakva informacija je i do mene došla već s više strana, nadam se da će tako i biti :cool:rioda

Što nas tek čeka kad dođu dani u kojima nećemo bit zadovoljni… :yikes:
    Al dobro, nek bude od sutra, ali sad stvarno!! :rofl:
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Sutra će garant objavit neko pojačanje. Vjerojatno je Galešić dogovoren prije 4-5 dana ali su znali što će se događati pa su odlučili tempirati njegovo predstavljanje za dan poslije katastrofe. Sutra očekujem predstavljanje nekog igrača ali neće se organizirati skup u 7 navečer kao danas nego će u 7 ujutro već bit spremni za PR ofenzivu i učinit će da se fokus prebaci sa šupiranja Bjelice na priču o novom pojačanju. PR magovi. #podmuklafamilija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions