• miro
    5.1k
    Ono što je po meni najgore, sad se izgubila vizija. Bjelica je vidio što ne valja i vjerojatno je imao ideju što napraviti i s kojim igračima.

Cannavaro će sad dobit brutalan budžet za pojačanja, to sam siguran, jer ekipa iz kluba zna koliko su se izložili prema van i potrošit će koliko treba da malo primire duhove.

Ali to nije garancija ničega, Cannavaro za 3 tjedna ide u London, a nije vodio nijednu tekmu u Europi.

Daj Bože da bude najbolji trener ikada, ali svi podaci koje imamo ne govore tome u prilog
  • vjeko1701
    11.2k
    Oprosti i ne želim da ispadne da sad trpam po čovjeku samo da bi trpao. Al reci mi po kojem kriteriju je on odabran za posao u Dinamu?

Neka se svim kritičarimo pos*re u usta, ostane 10 godina sa 10 duplih kruna i pokojim europskim naslovom te ostane zabilježen kao najveći svih vremena...i ako tako ispadne svaka čast osobi koja se za njega odlučila.

Al sve kaj ja vidim je veliko igračko ime koje iza sebe nema nikakav uspjeh u europskom nogometu.
  • Orc123
    9.6k
    to ne trebam znati ja nego ljudi koji su ga nasili, a nakon toga oni koji su to odobrili! Sta je to napravio Bjelica do sad van Dinama?
    Canavaro je mlad trener, talentiran, ima priliku i to veliku!
    Jel Terzic zasluzio Borusiju ili Xabi Alonso Leverkuzen? Nije, dali su im priliku i pogodili. Iskreno se nadam da cemo i mi!
  • Captain America
    19.1k
    Konacno neki trener koji ce biti nepristran i koji ce uvest reda u svlacionicu....Orc123

Hoćeš ovako zboriti kad Rile i Ademi budu u krugu prve ekipe za mjesec dana, a tvoji miljenici opet na tribinama?
  • E46
    889
    Orc to nije jebeno isto... Borrusia nije u polozaju da MORA osvojit HNL svake godine i da su najjaci klub u Njemackoj. Mi smo Dinamo i mi bi morali teziti da igramo dominantno kroz posjed i stvaramo sanse, ispod 70% posjeda je sramota u hnlu, a a ne da nama neki hajduk na poljudu na zelju igra presing svih 90 min.. pa NE MOŽE nekvalitetni hajduk sa veznjakom od 38 godina igrat visoki presing 90 minuta protiv Dinama. Ja sam ocito u krivu a svi ostali u pravu ne znam..
  • Orc123
    9.6k
    ja za razliku od tebe ne serem po ljudima u klubu zato jer su tvoji jebivjetri od.ebali iz kluba konacno.....otvori si pivicu i uzivaj, a mozes i trolat dalje, kog vise boli k.rac....
  • Nino Bule
    14.9k
    Jel Terzic zasluzio Borusiju ili Xabi Alonso Leverkuzen? Nije, dali su im priliku i pogodili. Iskreno se nadam da cemo i mi!Orc123

Načelno se slazem al vrijeme za takvu odluku je mjesec lipanj 2024. pa nek on u miru slaze momcad i pripreme za svoje ideje, ne vatrogasno rješenje u ovakvoj situaciji, predodredio si ga da ne uspije i samim time riskiras stanje kluba takvom odlukom
  • Crni86
    6.9k
    Meni samo nije jasno da mi stvarno ne mozemo privuc jace trenersko ime?

Ovo nije pojacanje na klupi.
  • PlaviDuh
    96
    Marić je sa Cannavarom probao skinut krivnju sa sebe i svog (ne)rada. Nevjerojatno je da se najboljem treneru, koji najbolje poznaje HNL, koji nije imao 10 zdravih igrača dalo otkaz

Ti si Mariću slagao igračku križaljku
    Ti si Mariću doveo "pojačanja"
    Ti si Mariću otpustio Jakirovića
    Ti si Mariću birao Bjelicu
    Ti si Mariću krivac

Ošišaj se i odj*** od Dinama

BSN!
  • dinon7
    1.3k

Kako nije potpisan ako je službeno da je novi trener?
  • dinon7
    1.3k

Bjelica nije zaslužio ni manje ni vise nego otkaz.
    Nebi razvili niti jednog igrača da je on i dalje tu.
    Klinci su bili prikovani za klupu dok smo raubali islužene senatore.
  • miro
    5.1k
    Ako je Upravi i IO trebao novi trener da stanu na kraju senatorima, onda tu nešto puno dublje ne štima.

I kao što je netko napisao, ajmo sad baš pratit neke parametre:
    - postotak osvojenih bodova u HNLu
    - postotak osvojenih bodova u LP
    - minutaža mladih igrača vs. senatora
    - stil igre
    - postotak domaćih igrača
  • Logistika
    1.3k
    nadam se da nas ovakva trenerska opcija napokon oslobada tog "senatori"
  • sebenico
    1.2k

U tome je najveći apsurd. Objavio su na službenim kanalima ime novog trenera, a Marić je rekao da ugovor još nije potpisan. Amaterizam na najjače.
  • Nino Bule
    14.9k

Pa ocito je sve dogovoreno, nemre trener past na ljecnickom da postoji neki rizik od propadanja posla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions