• Marc
    252
    Znate kaj, daj Bože da ne bude tak, al molit ćemo mi Sopu na koljenima, ići ćemo na koljenima od Maksimira do Španskog samo da uskoči tamo u petom mjesecu..
  • sebenico
    1.2k
    Sada kaže da će ugovor biti potpisan na godinu i pol s Canavarom, a već objavili da je on novi trener.
  • Dudu9
    1.3k
    Marić priča baca bombone laže u kameru i ne stidi se kakva je on prevara to nema nigdje, kasnije neko napiše nemamo novaca, a za otpremnine u 6 mjeseci za 2 stožera imamo?
  • gledatelj
    675
    Znaci smao godinu i pol. Uzas kako god. Lijepo ga i novinarka oprala jer su sazvali presicu u 9 navecer i jos su izbori i jos ih sjebali jer su objavili ranije na svojoj stranici
  • Chempers
    419
    Doslovno mrzim ovog čovjeka
  • serbus
    4.5k
    Sam je birao pa vidimo ako na kraju sezone nema naslova sam bi trebao dat ostavku ako je dinamovac kako kaže.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Ne znam kako će se klub oporaviti od ovoga. Ovo mi izgleda kao namjerno uništavanje.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Kako ovaj covjek lose laze. Cak ne zna to ni sakriti.
    Sa Bjelicom dogovoreno pojacanja pa odjednom to je bilo prije 2-3 mjeseca. Pa je ugovor potpisan sa Cannavarom pa se ispravlja biti ce potpisan. I onda slag na tortu kaze vec je prije bio opcija i od tad prati ekipu i ligu,pa onda pred kraj pressice kaze prije 4-5 dana su krenuli kontakti. Daj odjebi lazljivce
  • Boysica
    565
    Uništavaju nam sve što nam je sveto ...
    Ne gledam presicu nemogu ga vidjet očima uzas sve će unistit
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Jedva čekam nove pokemone iz primavere,druge francuske,mađarske i kolumbijske lige :blush:
    Vidjet ćete kad iskopa novog Caiceda,Penu i Durana...ajmo vafl samo nastavi!!!
  • Dzoni
    930
    Cannavaro zna HNL jednako kao i ja kinesku ligu. Ovo je vrijeđanje svačije inteligencije
  • BBB ROHOLT
    46
    Pa zašto smrada nitko nije upitao od novinara jeli se on osjeća odgovornim za ovaj rezultat i dali će dati ostavku ako ne osvoje prvenstvo???i kakva poslovna tajna o vezi otpremnine,pa nismo mi privatna firma pa da se skrivaju iznosi
  • BBB ROHOLT
    46
    Smrado jedan,pogledaj se u ogledalo i pljuni
  • OsamŠest
    4.1k
    Bit će Cannavaro ugodno iznenađenje.

Marić na kraju - ili pukovnik ili pokojnik.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Bjelica loši HNL rezultati, a HNL je prioritet, otkaz ok
    Cannavaro prati Dinamo i HNL dugo.
    Igrao napadački nogomet u nikad jačoj Kini.
    Nepoznanica trenerska na tlu Europe.
    Pojačanja će bit spremna do priprema.
    Momčad će se uigrat na pripremama.
    Zvuči i više nego okej. Ajmo podržati i osvojiti titulu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.