• San Lorenzo
    18.2k
    Grobar Dinama, ali otkucat će i tvoja vura!
  • PlaviDuh
    96
    Ovom majstoru treba netko što prije stat na kraj
  • Jurki
    13.9k
    Postali smo definicija samounistenja.
    Katastrofa.
  • Blue98
    748
    Imaj obraza daj ostavku!!!!
  • Plavi-9
    738
    Jedino je sigurno da ako se i nastave loši rezultati ovaj čovjek neće imati nikakvu odgovornost. Želimo vrhunske trenere a na poziciji sportskog direktora imamo totalnog amatera.
  • Nevo7
    921
    Za mene je. Baš zato jer je kakti demokratski izabran. Onu strahovladu i diktaturu ne računam. U biti, jednak je njemu, ali pošto ima demokratski predznak, za mene je gori.
  • Dudu9
    1.3k
    Očekujete pervezna pojačanja kao Oliveras, bude njegov menadžer uvalio još kojeg škart igrača
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Samo zbog maea i šutala je trebao bit bivši. Dalje ne moram. I on nam drži presice. Očigledno ćemo mi jedan po jedan nestajati,a on će ostati
  • jedan u nizu
    10.4k
    Koliko banova ovdje ima ...
  • Dinamouberalles
    238
    Maricu jučer sam te branio danas te nabijem na kurac
  • Boysica
    564
    Ja sam odma rekla da Bjelica nije za Dinamo , plakat će mo mi još za Jakirevicem ...
    Sve ovo šta se događa vuče nas u propast
  • Kruno
    542
    Ugasio sam ne mogu ga slusati
  • sebenico
    1.2k
    Govori SD da Canavaro prati HNL i jako dobro poznaje Dinamovu momčad hahahahahahaha
  • Marc
    248
    :rage:
  • NVKOD
    1.7k
    Riječ je o velikoj karizmi koja može prenijeti bogato igračko iskustvo, ali i trenersko s obzirom da iza sebe ima rezultatske uspjehe u Kini gdje je bio prvak. Gladan je uspjeha i zato je i čekao izazov kluba koji pripada vrhu i ima ambiciju osvajanja titula. Jako dobro poznaje našu momčad, ali i cijeli HNL. Zna koji su ciljevi pred njime u Dinamu i svjestan je situacije u kojoj se klub nalazi. Primaran zadatak je povratak na vrh HNL-a i nastavak dobrih rezultata u europi”, objasnio je odluku sportski direktor kluba Marko Marić.

Par stvari:
    1. fenomenalan uspjeh biti prvak u državi koja služi za igrače koji se misle umiroviti
    2. da, svi treneri jedva čekaju doći doma poslije treninga, upaliti TV i gledati HNL. Otkud Cannavaro poznaje HNL? Kakve su to nebuloze?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.