• Apostol
    53
    Nakon svega...Nadam se samo da ćemo čuti i drugu stranu priče kroz par dana
  • Droljo
    32.2k
    Čovjek koji živi bez ideala(nebitno lijevi ili desni) nisu životi vrijedni živjeti, to su prazne duše, bezlične osobe, — Navijač Dinama

Aa? Šta si ti frende sad natrkeljo. Al ne moraš mi odgovarati jer je ovo zadnje od mene na tu temu.
  • wolfgang14
    5k
    vjerojatno je neko pitao ali oće biti presica na youtubu? Neda mi se prek medija gledat one njihove live-ove, ne čuje se ništa
  • ksapi
    9.1k

Mozda je neki party u ZOO
  • Nogo
    13k
    Hoće li Nenad Bjelica doista biti smijenjen? Pitanje smo potražili u krugovima bliskim treneru Modrih, a odgovor je prilično sugestivan.

- Nemamo ništa za reći, sve ćete uskoro doznati od strane kluba - rekao nam je izvor blizak Bjelici.

Press konferencija na Maksimiru počinje u 20.15 sati.
  • Captain America
    20.4k
    Ne dajte im 20 eura s početkom iduće godine. Bolje ćete iskoristiti tu lovu da stavite na voćkice u casinu. Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana.

BTW ovo vodstvo kluba će opelješiti klupski proračun za sličnu lovu kao i burazeri kada izvisimo za direktan plasman u LP :smile:

P.S.

Ne sumnjam da će Kokičar platiti članke svojim bivšim kolegama preko kojih će od debila koji dolazi pokušati stvoriti novog Ćiru.
  • NitkoBitan
    39.5k
    Ne dajte im 20 eura s početkom iduće godine. Bolje ćete iskoristiti tu lovu da stavite na voćkice u casinu. Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana — Captain America

Odjebi.
  • Facke
    9k
    Ja reci nemam. sokeran sam kak se klub vodi.
  • Carrasco
    7.3k
    Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana. — Captain America

Sumnjam da će Jakira vratit.
  • striko
    4k
    Valjda Cannavaro. Jezus i Marija.
  • IceMan
    4.6k

Ovo me podsjeća kao na državnoj vlasti.

Ako nisi za njih onda si komunist, ljevičar, udbaš… itd.

Tako i sada, ak nisi za vladajuće automatski te svrstavaju za mamićevca.

Mislim da velika većina ovdje je jasno i glasno rekla što misli o Mamiću i njegovoj vladavini. Nikad više, i nedaj Bože.

Al kaj, ne smijemo reći ni sada jasno i glasno svoje mišljenje o aktualnoj vlasti? Pa kakva je to onda demokracija?

Ako se smjeni sad Bjelica a prežive svi akteri u aktualnoj vlasti, pogotovo u sportskom sektoru, mislim da je to jedan veliki veliki apsurd.
  • Simpatizer
    641
    Ne dajte im 20 eura — Captain America

Ja sam im već dao
  • Revan
    94
    Je li aktivna tema Grobari kluba da dodajemo koje ime? Osim ako me ne sokeraju za 2 minute i pozdrave Marica
  • NORTE
    27.5k
    Tko štiti Marića? — vlatkomarkovic
    Onaj tko ga je postavio na mjesto direktora.

Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana. — Captain America
    Bjelica je klubu zaradio dovoljno milijuna i za otpremninu idućeg trenera.
  • mrgud
    960
    dnevnik hr prijenos presice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention