• Paggini
    31.2k
    je paginni rekao, bjelica je trazio svoje igrače, SD nije bio zadovoljan s njima i puklo je.
    Uskoro ćemo sve saznati.
    NKDZ86

To je, opet napominjem, moja pretpostavka koja može biti potpuno kriva.
  • Common Sense
    812
    Traži se trener, preduvjet je da živi u blizini stadiona.
  • Oluja
    4.8k
    Hoce li se negdje moci pratiti video prijenos presice?
  • Droljo
    10.2k
    Hocemo ko i švabe glumit neke apolitičare(najotrcanija i najlažnija fraza u navijačome svijetu, velikani Dortumndovi, Brigade Nassau i ostali jazavci)?Navijač Dinama

Dinamo je puno više od političke opredjeljenosti njegovog navijača. Ima nas svakakvih. A to smeće od politike što dalje od kluba i sporta. Nisu do sada sjebali sve u državi (lokalno) i na kugli zemaljskoj (globalno).
  • Apostol
    20
    hehe. Čačić tu pobjeđuje
  • Kermit
    186
    Jel možda već došlo vrijeme da se navijači demokratski okupe ispod zapada i iskazu svoje mišljenje?
  • Maki85
    113
    Nedavno je Dambrauskas dao intervju i ispričao koliko mu je na Cipru bilo teško jer je prvi put u životu morao igrati i Europu, kaže ogromna razlika i nije to očekivao. Za početak bi to trebao biti uvjet za trenera Dinama, netko tko ima iskustva u klubovima takvog ritma. Ili namjeravamo toliko loši bit da nakon ove 2 preostale tekme namjeravamo završavati europsku sezonu prije Gospe kao neki?
  • Bruh
    1k
    aj ti odi manifest čitat lol
  • GeneralNapoleon
    160

Pa sa ovim trenerskim genijima koje zele dovest cemo se borit za europska mijesta.
  • Marc
    248
    meni je ovo već polako žalosno što se danas dogadja…
  • Navijač Dinama
    9k
    Biscan je 10 puta bolji trener od Cannavara. Nema svijeta u kojem bi ove koji se spominju preferirao njemu.GeneralNapoleon

Naravno, kad dođe nek otjera Brunu ko sto je planirao u prvom mandatu, nek uzme od Zrinjskog Topića nazad, isprofilira Marina i Luku neunisonog Menala i vrati dezertera ukrajinskog i taman opet napadamo čempions ligu, ali onu u Maoči.
  • Efes Pilsen
    9.3k
    To bi, normalno, trebao bit prvi preduvjet. Ako nista onda mora barem bit uz njega covjek za fizicku spremu s takvim iskustvom. Zato me postavljanje neiskusnih trenera na klupu kluba s proracunom od 60 mil. eura neopisivo zivcira.
  • Plava stijena
    288
    Ovo zvuči ko da su redari došli smirit šaketanje Mare i Neneka. Sve bu jasno ak dojde na presicu sa šljivetinom.
  • GeneralNapoleon
    160

Ne kazem da je dovoljno dobar za nas. Ali je sigurno bolji od Cannavara i slicnih. A to dovoljni govori.
  • rioda
    5.9k
    Ovo za lijeve i desne me uvijek zabavlja, ovisno o situaciji se nekad gura da su u klubu lijevi (Nauković kao Možemovac), a nekad da su desni (Vedriš i Gregurić) :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.