• Navijač Dinama
    9k
    Šta imaš protiv njih?Tom Hanks

Mali off topic

Burazeru moj, protiv njih kao njih ništa, ali i oni su u tome šablonu kao i svi njemci nekakvi lažni apolitičari. Čovjek koji živi bez ideala(nebitno lijevi ili desni) nisu životi vrijedni živjeti, to su prazne duše, bezlične osobe, u ovom slučaju navijači.ne postoji takvo nešto kao što je apolitična tribina.

Ako i postoje takvi nekakvi, ko moj bivši kolega na fakultetu, to onda nema nikakve veze sa izvornim ultras pokretom koji je i nastao na temeljima političkih sukobljavanja i ekstremizma. Kao što je apolitičan čovjek bezličan čovjek, tako je isto sa tribinama. Nije politika i izražavanje političkih stavova samo po fori NDH SS/SSSR Ygoslavija, niti je drugi svjetski rat jedina svjetonazorska odrednica.

Više mi respekt ima neko ko je komunjara zadrta, nego netko tko glumi da ga politika ne zanima, a bodri neki stil vođenja nečega, dal demokracija, totalitarizam, dal nešto treće, nebitno sasvim.
  • Apostol
    20
    Nakon svega...Nadam se samo da ćemo čuti i drugu stranu priče kroz par dana
  • Droljo
    10.2k
    Čovjek koji živi bez ideala(nebitno lijevi ili desni) nisu životi vrijedni živjeti, to su prazne duše, bezlične osobe,Navijač Dinama

Aa? Šta si ti frende sad natrkeljo. Al ne moraš mi odgovarati jer je ovo zadnje od mene na tu temu.
  • wolfgang14
    1.7k
    vjerojatno je neko pitao ali oće biti presica na youtubu? Neda mi se prek medija gledat one njihove live-ove, ne čuje se ništa
  • ksapi
    3.4k

Mozda je neki party u ZOO
  • Nogo
    4.6k
    Hoće li Nenad Bjelica doista biti smijenjen? Pitanje smo potražili u krugovima bliskim treneru Modrih, a odgovor je prilično sugestivan.

- Nemamo ništa za reći, sve ćete uskoro doznati od strane kluba - rekao nam je izvor blizak Bjelici.

Press konferencija na Maksimiru počinje u 20.15 sati.
  • Captain America
    19.1k
    Ne dajte im 20 eura s početkom iduće godine. Bolje ćete iskoristiti tu lovu da stavite na voćkice u casinu. Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana.

BTW ovo vodstvo kluba će opelješiti klupski proračun za sličnu lovu kao i burazeri kada izvisimo za direktan plasman u LP :smile:

P.S.

Ne sumnjam da će Kokičar platiti članke svojim bivšim kolegama preko kojih će od debila koji dolazi pokušati stvoriti novog Ćiru.
  • NitkoBitan
    21.3k
    Ne dajte im 20 eura s početkom iduće godine. Bolje ćete iskoristiti tu lovu da stavite na voćkice u casinu. Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec danaCaptain America

Odjebi.
  • Facke
    4.6k
    Ja reci nemam. sokeran sam kak se klub vodi.
  • Carrasco
    4.6k
    Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana.Captain America

Sumnjam da će Jakira vratit.
  • striko
    1.8k
    Valjda Cannavaro. Jezus i Marija.
  • IceMan
    2.5k

Ovo me podsjeća kao na državnoj vlasti.

Ako nisi za njih onda si komunist, ljevičar, udbaš… itd.

Tako i sada, ak nisi za vladajuće automatski te svrstavaju za mamićevca.

Mislim da velika većina ovdje je jasno i glasno rekla što misli o Mamiću i njegovoj vladavini. Nikad više, i nedaj Bože.

Al kaj, ne smijemo reći ni sada jasno i glasno svoje mišljenje o aktualnoj vlasti? Pa kakva je to onda demokracija?

Ako se smjeni sad Bjelica a prežive svi akteri u aktualnoj vlasti, pogotovo u sportskom sektoru, mislim da je to jedan veliki veliki apsurd.
  • Simpatizer
    639
    Ne dajte im 20 euraCaptain America

Ja sam im već dao
  • Revan
    71
    Je li aktivna tema Grobari kluba da dodajemo koje ime? Osim ako me ne sokeraju za 2 minute i pozdrave Marica
  • NORTE
    13k
    Tko štiti Marića?vlatkomarkovic
    Onaj tko ga je postavio na mjesto direktora.

Nek si sami skupljaju lovu za otpremninu nekoj neznalici za mjesec dana.Captain America
    Bjelica je klubu zaradio dovoljno milijuna i za otpremninu idućeg trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.