• FrodoJePurger
    347
    biti će dan, dva kaos na forumu i onda idemo dalje
  • miro
    6.5k
    Popit normabel i čekat sljedeću situaciju
  • IceMan
    3.1k
    Ako se Neno zaista pokačio s SD-om, odnosno klubom, onda će svakako biti javnog iznošenja prljavog veša van. Svi znamo kakav je Neno… sigurno neće biti gospodskog razilaženja kao sa Jakirom a to opet nanosi štetu ne Zajecu ili Mariću, nego isključivo našem Dinamu.
  • Tom Hanks
    3.8k
    Brigade NassauNavijač Dinama

Šta imaš protiv njih?
  • vlatkomarkovic
    1.3k
    Sumrak članskog modela s na papiru jasno definiranim ulogama, ali u praksi 0 bodova.

Manenica se cijelo vrijeme držao izvan svega iako znamo da je odgovoran, sad na kraju on na presici o raskidu s Bjelicom.

Zajec vjerojatno u Grčkoj kod druge ili treće žene odnosno zadnje žene!

Tko štiti Marića? Ciji je on igrač da je preživio smjenu 3 trenera na raznim funkcijama?
  • BBB Mataa998
    2.5k

Nadam se da ih je makar malo netko podsjetio tko ih je birao i da su glavu vec izgubili.
  • Crusades
    16.1k
    Sumrak članskog modelavlatkomarkovic

Sumrak je kad se iz voljenog ti kluba sustavno kradu pare.

Vama tattičarima to nikak da uđe u te glave
  • Sibirski plavac
    5.5k
    24sata
    "Koliko je burno i bitno ono što se događa u Maksimiru govori i popunjenost parkinga ispred klupskih prostorija. Nedjelja je navečer, a mjesta nema..."
  • Benito
    1.3k
    Zgadili su mi današnji dan. Htio sam nekaj napisat ali jednostavno nema smisla. Žalosno kaj rade u klubu
  • Murtidzg
    150

Oce tko odjebat ovakve spodobe?

Koji je ljudi vama kurac?

Kaj nitko nije tako hrabar bio i došao na članski dan i u facu rekao kaj ide.

Zato jer ste internet pickice i trolovi.

Ne opravdavam nikoga, ali ajmo malo stat na loptu vidjet tko di kaj...

Pa prestanite bit šizofrene pičke.
  • Simpatizer
    641
    Umjesto da gledam film ja moram refreshat sve žive medije da saznam što se događa u nedjelju navečer
  • Daliban
    4.1k
    Umjesto da gledam film ja moram refreshat sve žive medije da saznam što se događa u nedjelju navečerSimpatizer

Dođe ti na isto, ovako gledaš teški horor.
  • Navijač Dinama
    10k
    Šta imaš protiv njih?Tom Hanks

Mali off topic

Burazeru moj, protiv njih kao njih ništa, ali i oni su u tome šablonu kao i svi njemci nekakvi lažni apolitičari. Čovjek koji živi bez ideala(nebitno lijevi ili desni) nisu životi vrijedni živjeti, to su prazne duše, bezlične osobe, u ovom slučaju navijači.ne postoji takvo nešto kao što je apolitična tribina.

Ako i postoje takvi nekakvi, ko moj bivši kolega na fakultetu, to onda nema nikakve veze sa izvornim ultras pokretom koji je i nastao na temeljima političkih sukobljavanja i ekstremizma. Kao što je apolitičan čovjek bezličan čovjek, tako je isto sa tribinama. Nije politika i izražavanje političkih stavova samo po fori NDH SS/SSSR Ygoslavija, niti je drugi svjetski rat jedina svjetonazorska odrednica.

Više mi respekt ima neko ko je komunjara zadrta, nego netko tko glumi da ga politika ne zanima, a bodri neki stil vođenja nečega, dal demokracija, totalitarizam, dal nešto treće, nebitno sasvim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.