• FrodoJePurger
    224
    biti će dan, dva kaos na forumu i onda idemo dalje
  • miro
    5.2k
    Popit normabel i čekat sljedeću situaciju
  • IceMan
    2.5k
    Ako se Neno zaista pokačio s SD-om, odnosno klubom, onda će svakako biti javnog iznošenja prljavog veša van. Svi znamo kakav je Neno… sigurno neće biti gospodskog razilaženja kao sa Jakirom a to opet nanosi štetu ne Zajecu ili Mariću, nego isključivo našem Dinamu.
  • Tom Hanks
    3.3k
    Brigade NassauNavijač Dinama

Šta imaš protiv njih?
  • vlatkomarkovic
    268
    Sumrak članskog modela s na papiru jasno definiranim ulogama, ali u praksi 0 bodova.

Manenica se cijelo vrijeme držao izvan svega iako znamo da je odgovoran, sad na kraju on na presici o raskidu s Bjelicom.

Zajec vjerojatno u Grčkoj kod druge ili treće žene odnosno zadnje žene!

Tko štiti Marića? Ciji je on igrač da je preživio smjenu 3 trenera na raznim funkcijama?
  • BBB Mataa998
    2.1k

Nadam se da ih je makar malo netko podsjetio tko ih je birao i da su glavu vec izgubili.
  • Crusades
    14.3k
    Sumrak članskog modelavlatkomarkovic

Sumrak je kad se iz voljenog ti kluba sustavno kradu pare.

Vama tattičarima to nikak da uđe u te glave
  • Sibirski plavac
    2.7k
    24sata
    "Koliko je burno i bitno ono što se događa u Maksimiru govori i popunjenost parkinga ispred klupskih prostorija. Nedjelja je navečer, a mjesta nema..."
  • Benito
    1.1k
    Zgadili su mi današnji dan. Htio sam nekaj napisat ali jednostavno nema smisla. Žalosno kaj rade u klubu
  • Murtidzg
    69

Oce tko odjebat ovakve spodobe?

Koji je ljudi vama kurac?

Kaj nitko nije tako hrabar bio i došao na članski dan i u facu rekao kaj ide.

Zato jer ste internet pickice i trolovi.

Ne opravdavam nikoga, ali ajmo malo stat na loptu vidjet tko di kaj...

Pa prestanite bit šizofrene pičke.
  • Simpatizer
    641
    Umjesto da gledam film ja moram refreshat sve žive medije da saznam što se događa u nedjelju navečer
  • Daliban
    4.1k
    Umjesto da gledam film ja moram refreshat sve žive medije da saznam što se događa u nedjelju navečerSimpatizer

Dođe ti na isto, ovako gledaš teški horor.
  • Navijač Dinama
    9k
    Šta imaš protiv njih?Tom Hanks

Mali off topic

Burazeru moj, protiv njih kao njih ništa, ali i oni su u tome šablonu kao i svi njemci nekakvi lažni apolitičari. Čovjek koji živi bez ideala(nebitno lijevi ili desni) nisu životi vrijedni živjeti, to su prazne duše, bezlične osobe, u ovom slučaju navijači.ne postoji takvo nešto kao što je apolitična tribina.

Ako i postoje takvi nekakvi, ko moj bivši kolega na fakultetu, to onda nema nikakve veze sa izvornim ultras pokretom koji je i nastao na temeljima političkih sukobljavanja i ekstremizma. Kao što je apolitičan čovjek bezličan čovjek, tako je isto sa tribinama. Nije politika i izražavanje političkih stavova samo po fori NDH SS/SSSR Ygoslavija, niti je drugi svjetski rat jedina svjetonazorska odrednica.

Više mi respekt ima neko ko je komunjara zadrta, nego netko tko glumi da ga politika ne zanima, a bodri neki stil vođenja nečega, dal demokracija, totalitarizam, dal nešto treće, nebitno sasvim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.