• Kujtim Shalla
    3.5k
    Žele nas uništiti iznutra. Da daju otkaz treneru koji jedini može ovo izvući. Dovest lika koji nema blage veze o HNL, momčadi,konkurenciji. Na minus 7 ,ajde bok
  • IceMan
    2.5k
    S jedne strane, čovjek očito vodi transfere jer izjava “Neće Dinamo nitko ucjenjivat” govori dovoljno… za tjedan dana mu se radi o glavi. Šta je ovo?

Šta se dešava, Zeko & ekipa??
  • Apostol
    20
    Sramota...umjesto da unaprijede klub u svim manjkavostima prošle uprave, oni ne samo da nisu unaprijedili i poboljšali, nego su i još i ono što je valjalo spremni uništiti(namjerno ili nesposobnošću svejedno je)
  • Jurki
    14k
    predsjednik Dinama dogovorio je dolazak Talijana preko zajedničkog prijatelja.Crni86

J..o ga zajednicki prijatelj.
  • GeneralNapoleon
    160

Ovo zvuci kao da je Zahavi nagovorio Zajeca da uhljebi svojeg bezkorisnog trenera u klub. Na sto je ovaj ocito pristao, jer tko jebe interese kluba :death:.

Edit:
    Ako je to istina da je Zajec dogovorio Cannavara preko Zahavija onda mislim da bi ga se trebalo maknut. Jer kakav je to cirkus molim lijepo.
    On je dokazano nesposoban SD. Ima da ne ulazi u sportsku politiku kluba. A kakva je to sprdacina da sad mijenja trenera za kojeg je navodno bio za trenera ciji agent mu je frend. I kako je moguce da se to dopusta?! Pa ja ne vjerujem.
  • i more je plavo
    1.2k
    Imamo sportskog direktora koji uci posao na Dinamu, a sad cemo imati i takvog trenera..........

Bolje da Galešić ostane u Rijeci, jer cemo s njegovim dolaskom i njih razjebati i tovarima otvoriti put prema tituli.
  • Jurki
    14k
    nece biti nepotizma, nece se zaposljavati preko prijatelja, poznanika. Samo kompetencije dolaze u obzir. :vomit:
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Kad se spominjao Neno za povratak na klupu Dinama, mama mi kaže ako se vrati nakon što su ga onako šikanirali je lud. Ja se nasmijem i kažem joj, “da mama ali sad je drugačije u Dinamu nego tada, vlada poštenje i transparetnost, vjerujem da zna to i Bjelica”
    Eh…..
  • Praskaton
    3k
    Ja jos ne vjerujem u sve ovo.Stvarno odbijam vjerovat da klub vode ovako nesposobni ljudi
  • Ivan0302
    684
    Ako otkaz dobije Bjelica i kada uzme otpremninu, opet neće biti novca za pojačanja. Hahahahahahahahaha
  • Izet Hajrović
    3k
    mama je uvijek u pravu.

Ako dođe Cannavaro preko Zajeca pravo je pitanje zašto se samo njega pita u sportskoj politici i zašto ne odgovara za smjenu Bjelice kojeg je on doveo? Ne, još mu se daje šansa da dovede svojeg trenera preko agenta koji nam je uvalio Oliverasa. Cirkus Colorado.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Jel završila sjednica? Kakav je epilog?
  • Droljo
    10.4k
    Pa ništa se još nije desilo!
  • IceMan
    2.5k
    Ma ja jednostavno ne želim vjerovat u ovaj scenarij.

Ovo je apsurd i totalna samodestrukcija. Ne vjerujem da je istina da se mijenja trener.
  • Orc123
    9.7k
    Samo da pitam nesto. ...znaci igrace se ne treba tolerirati, izbacit ih odmah ako rade nemir u klubu dok s druge strane treneru treba tolerirati? Jel mislite fakat da se par dana prije pocetka priprema namjerno dalo otkaz Bjelici ili postoji debeli debeli razlog za to? Da ga se smijenilo radi rezultata bio bi smijenjen prije par tjedana....realno ...
    Nitko ne zna sto se desava ali brzo se pljuje po Zajecu, klubu, modelu upravljanja i svemu.......

Ponavljam zar stvarno mislite da nemaju dobar razlog zasto se smjenjuje sad!? Mislite da bi IO potvrdio sve to da vidi da nije dovoljno valjan razlog?
    Daj stanite na loptu!

Jos nista nije sluzbeno...vidjet cemo sve..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.