• Kujtim Shalla
    3.6k
    Bit će ovo duga noć,predosjećaj. Sreća pa neću biti jedini pacijent ovdje koji refresha stranicu svaki 5 min
  • Paggini
    32.4k
    Čekajte samo malo.

Trener s kojim imamo najgori skor u povijesti kluba u HNLu vrlo vjerojatno zeli dovesti grozna pojačanja u najbitnijem prijelaznom roku za klub i vrlo vjerojatno je uvjetovao ljudima da je ili po njegovom ili ide, i mi sad trebamo biti ljuti na upravu i zvati ih nesposobnima?

Imaju puno falunga i krivih odluka, ali u ovoj situaciji nije postojao drugi izbor osim otkaza.

Sumnjam da su mu htjeli dati otkaz nego je Bjelica osjetio da ih ima u šaci, ali se prekombinirao očito.

Dovođenje Cannavara je grozna odluka, to da i to je jako otvoreno kritici, ali ovaj otkaz sigurno nije. Ili vam je možda Bjelica iznad kluba, pa se trebalo njemu dodvorit da dovodi kog želi?
  • FrodoJePurger
    211
    Ako se sada smjeni trener, možemo se pozdraviti s titulom ove godine kao i ligom prvaka. Razumijem zašto su neki protiv smjene bjelice, ali tajming ne valja. To su trebali napraviti ranije, a ne "stati na stranu trenera", pa se predomisliti.

Edit: I ako dolazi do smjene trenera treba nekog iskusnijeg ne Cannavara ahaha
  • Brusa
    2k
    kakav god je razlog da smjenjuju Bjelicu, ne postoji nikakvo opravdanje za dovođenje Cannavara...
    Osim eto nekakvih prijateljstava..
    Kako to za sad izgleda.
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Mislim da ljudima nije toliki problem otkaz Bjelici, koliko imena koja se spominju kao nasljednici. Da je neko slično ili bolje ime spomenuto, drukčija bi atmosfera vladala ovdje.
  • Orc123
    9.7k
    nit se smjenio Bjelica jos nit je doveden Canavarro....mozda konacno kof nekog trenera svi igraci krenu od NULE a ne da stalno igraju povlasteni...
  • miro
    5.1k
    otkud tebi ta informacija? Nisam vidio da je netko izašao van s ovime
  • IceMan
    2.5k

Zašto ga se onda nije smjenilo nakon npr. kiksa od Belupa? Pa zar već onda nije bio najgori niz u povijesti?

Zašto ga se podržalo javno prije 10 dana pa se sad ide u smjenu?

Zašto, zašto…?

Ovdje sorry, al nema nikakve logike.
  • markoli
    1.8k
    Ako je ovo istina, onda je to katastrofa. I iskreno sam zabrinut za sposobnost donositelja odluka da promjene smjer u kojem idemo.
  • Orc123
    9.7k
    ove godine necemo sigurno osvojiti naslov, tu se slazem hehe
  • GeneralNapoleon
    160

Pa pljuje se jer smo na -7 a za to su odgovorni iskljucivo oni koji vode klub. Uz to skoro svaki dan budu neke nove pizdarije gdje se moras hvatat za glavu.

Pa meni je tesko povijerovat da ovo nije pokusaj nepotizma i uhljebljivanja. Ipak vec videno na drugim pozicijama u klubu. Ali da se bezsramno ide pokusat uhljebit trenera od frenda agenta je stvarno veliki zalogaj. Ja se stvarno nadam da to i IO tako vidi i da ce stopirat taj cirkus. Inace stvarno gubim nadu u sve.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    tu si potpuno u pravu. Jedino je problem što je jedna osoba zagovarala tog neuspješnog trenera i ta osoba sada opet bira novog trenera, ali ne da analiziraju dostupne trenere, stil igre i slično. Ne, trener se dovodi preko agenta prijatelja koji nam je uvalio Oliverasa. Nisam bio za Bjelicu, čak bih tada nepopularno odabrao Cannavara tako da će imati moju podršku, ali način na koji se vodi sportska politika bez ikakvog skautinga je katastrofa. Samo se nadam da kod novog trenera neće biti povlaštenih senatora, neka svi krenu od 0.
  • Praskaton
    3k

Jel to sigurno da je sukob oko tih igrača koje on želi dovesti?
    A i sve da je istina druga opcija su igrači koje bira Marić.To je jednako loša opcija.

Ako su razjedinjeni oko dolaska igrača zašto su onda dovodili Bjelicu ako ne žele stati iza njega ?

Otkazom u ovom trenutku pokazuju da su napravili grešku pri izboru trenera te moraju otići i oni sami.
  • Zg123
    779
    Postali smo klub prijatelj, ima li jos neko da ga Zajec i Maric zaposle preko veze? Cannavaro ima 51 godinu po njegovom CV-u meni uopce ni ne izgleda kao osoba koja bi se ozbiljno bavila trenerskim poslom, mislim ovi klubovi koje je on vodio su stvarno smijesni, evo ne znam nisam pametan mozda nas iznenadi ali s razlogom ce biti veliki pesimizan ako Cannavaro bude novi trener
  • Paggini
    32.4k
    Zašto ga se podržalo javno prije 10 dana pa se sad ide u smjenu?

Zašto, zašto…?

Ovdje sorry, al nemam nikakve logike.
    IceMan

Zato što je situacija vjerojatno bila ok i bili su spremni s njim ići i dalje, nikakve naznake nije bilo za otkaz.

Došao je prijelazni rok, Bjelica shvati da neće dobiti svoje igrače i uvjetuje, dogodi se konflikt.

I to je to, pretpostavljam.

Jel to sigurno da je sukob oko tih igrača koje on želi dovesti?
    A i sve da je istina druga opcija su igrači koje bira Marić.To je jednako loša opcija.
    Praskaton

A nije sigurno, ali mi je jedino smisleno u ovom trenutku.

Kako znamo da zeli dovesti grozna pojacanja?
    (Ne kazem da nije tako, pojma nemam samo me zanima jel to imamo neke informacije?)
    Georg Koch

Ne znam, ali to je moja pretpostavka koja je najlogičnija u ovom trenutku, poznavajući Bjelicinu povijest i uključenost u transfere u svakom klubu u kojem je bio.

Ne znam jesu li grozna, ali s obzirom na ukus igraca koje je dovodio, vjerojatno nisu razina Dinama.

Ne kažem ni da će Marićevi biti, ali to je Marićeva odgovornost, svi igrači koji se dovedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.