• Paggini
    31.2k

Vodio je i vodio je izvrsno, sa jasnim i smislenim konturama igre s ograničenim kadrom. Više mi to znači nego Gattusovo vođenje Napolija, Marseillea, Milana, recimo.

Ne mislim da je Kovačević savršeni pick, ali kakva se imena bacaju, bolji je trener od svih njih.

Samo što mi se čini da bi ga naši pojeli u svlačionici...
  • GeneralNapoleon
    160

Zato cemo dovest Cannavara kojem je vrh vodenje klubova za koje 99% nogometnog svijeta nije culo.
  • Droljo
    10.2k

Jebe mi se za canavara. Niti jedan nisu za nas.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Znači predsjednik i legenda kluba nam je frend sa Zahavijem koji ima harem igrača i trenera, a mi od toga izvučemo Oliverasa i Cannavara. :rofl: pa nemreš ovo izmislit, frajer nas koristi k’o smetlište hahaha
  • Jurki
    13.9k
    Ako se ide na smjenu Bjelice,
    onda se jednostavno mora dovesti trenercina sa velikim T.
    Ostalo sve je bacanje pijeska u oci i pišanje po navijacima.
    Nikakvi Kovacevici, žabarsko-kineske prevare, Sopici i ostali polutreneri ovoga svijeta.
    Ali nakon smjene Bjelice bi trebali odmah traziti i novog sda.
    Svakakvi ostali scenariji su obicna svinjarija.

Da mi je netko prije 9 mjeseci rekel da bu tolki cirkus rekel bi mu da je lud sto posto.
  • GeneralNapoleon
    160

Mislis buduceg Marcela iz Barcine skole i buduceg Pepa. Mi samo ne prepoznajemo golemi talent ta dva sakrivena dijamanta. Ocito je Zahavi vrlo uvjerljiv.
  • Maxova dijagonala
    2.4k
    Ako ima Boga danas će odletit i Marić i Bjelica!
    To je trenutno jedini put ka ozdravljenju kluba.
    Ponašaju se kao uvrijeđene tetkice i vode svoje osobne ratove preko Dinamovih leđa i tome se mora stat na kraj!
    Eto vas tamo...Bjelica ti povedi Perića kao špicu,Bočkaja i Moharamija u neku Legiu a Marić može u Sheriff jer tamo se provodi politika dovođenja stranih poluigrača.
    Sutra želim novog SD i trenera jer ako ostane ijedan od ove dvojice potonut ćemo na dno kao ona jugoslavenska prčija sa juga
  • Peškaman
    5.6k
    Čitam ovu temu danas i meni nije jasno da veliki postotak ljudi vidi problem u treneru koji je sada ili koja imena kotiraju za budućeg trenera.
    Kako vam nije jasno,promjenili smo zadnjih godina trenera i trenera,nije više slučajnost da niti jedan trener ne može postići nešto što nas većina ovdje priželjkuje.
  • NORTE
    13k
    "Gospodo" prošlo je osam minuta za sastanak.
    Kaj se čeka?
  • Jaro
    8.6k
    promjenili smo zadnjih godina trenera i trenera,Peškaman

Od tih "trenera",samo su Jakir i Cacic s pravom nazvani treneri, ali i oni su razina prosjeka HNLa... Od Bjelice nije Dinamo imao trenera u skladu s momcadi, reoutavijom i ambicijom. Danasnji Bjelica takodjer to nije...
  • Jurki
    13.9k
    i kaj je najgore... skurili smo 3 klaftra eura za tih par godina i nismo dobili nista.
  • Dubbbrava
    666
    Bjelica bi po svemu trebao bit bivši.
    Nije se IO bezveze sastao.
    Neznam kaj da velim.
    Postali smo sprdnja.
    Hvala svima.
  • San Lorenzo
    18.2k
    Ako ide Bjelica, nek ide i Marić...novi sportski nek bira i trenera...takav scenarij bi definitivno bio manji cirkus od eventualne smjene samo Bjelice.
  • Blueshadow86
    2.2k
    Nadam se da je Marić jedini koji leti iz kluba.
  • Vratite nam Istok
    338
    Bjelica bi po svemu trebao bit bivši.
    Nije se IO bezveze sastao.
    Neznam kaj da velim.
    Postali smo sprdnja.
    Hvala svima.
    Dubbbrava

I do mene dolaze informacije da je Bjelica bivsi, a Cannavaro gotova stvar.

Ako je to istina, ovo je katastrofa. Dat nogu treneru koji je prije par godina ostvario najbolje rezultate s klubom u novijoj povijesti, a koji niti je imao priliku kadrovirati momcad, niti je imao priliku proci jedne pripreme, nego je uletio spasavat stvar. Umjesto njega, dovodimo lika koji u svojoj trenerskoj knjizici nema nista vise od kineskih klubova i par kola s Udineseom koji je bio na dnu.

Postali smo gori od onih dolje kojima smo se najvise rugali da su sprdacina i cirkus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.