• GeneralNapoleon
    509

Zato cemo dovest Cannavara kojem je vrh vodenje klubova za koje 99% nogometnog svijeta nije culo.
  • Droljo
    11.8k

Jebe mi se za canavara. Niti jedan nisu za nas.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Znači predsjednik i legenda kluba nam je frend sa Zahavijem koji ima harem igrača i trenera, a mi od toga izvučemo Oliverasa i Cannavara. :rofl: pa nemreš ovo izmislit, frajer nas koristi k’o smetlište hahaha
  • Jurki
    15k
    Ako se ide na smjenu Bjelice,
    onda se jednostavno mora dovesti trenercina sa velikim T.
    Ostalo sve je bacanje pijeska u oci i pišanje po navijacima.
    Nikakvi Kovacevici, žabarsko-kineske prevare, Sopici i ostali polutreneri ovoga svijeta.
    Ali nakon smjene Bjelice bi trebali odmah traziti i novog sda.
    Svakakvi ostali scenariji su obicna svinjarija.

Da mi je netko prije 9 mjeseci rekel da bu tolki cirkus rekel bi mu da je lud sto posto.
  • GeneralNapoleon
    509

Mislis buduceg Marcela iz Barcine skole i buduceg Pepa. Mi samo ne prepoznajemo golemi talent ta dva sakrivena dijamanta. Ocito je Zahavi vrlo uvjerljiv.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Ako ima Boga danas će odletit i Marić i Bjelica!
    To je trenutno jedini put ka ozdravljenju kluba.
    Ponašaju se kao uvrijeđene tetkice i vode svoje osobne ratove preko Dinamovih leđa i tome se mora stat na kraj!
    Eto vas tamo...Bjelica ti povedi Perića kao špicu,Bočkaja i Moharamija u neku Legiu a Marić može u Sheriff jer tamo se provodi politika dovođenja stranih poluigrača.
    Sutra želim novog SD i trenera jer ako ostane ijedan od ove dvojice potonut ćemo na dno kao ona jugoslavenska prčija sa juga
  • Peškaman
    5.9k
    Čitam ovu temu danas i meni nije jasno da veliki postotak ljudi vidi problem u treneru koji je sada ili koja imena kotiraju za budućeg trenera.
    Kako vam nije jasno,promjenili smo zadnjih godina trenera i trenera,nije više slučajnost da niti jedan trener ne može postići nešto što nas većina ovdje priželjkuje.
  • NORTE
    13.4k
    "Gospodo" prošlo je osam minuta za sastanak.
    Kaj se čeka?
  • Jaro
    9k
    promjenili smo zadnjih godina trenera i trenera,Peškaman

Od tih "trenera",samo su Jakir i Cacic s pravom nazvani treneri, ali i oni su razina prosjeka HNLa... Od Bjelice nije Dinamo imao trenera u skladu s momcadi, reoutavijom i ambicijom. Danasnji Bjelica takodjer to nije...
  • Jurki
    15k
    i kaj je najgore... skurili smo 3 klaftra eura za tih par godina i nismo dobili nista.
  • Dubbbrava
    761
    Bjelica bi po svemu trebao bit bivši.
    Nije se IO bezveze sastao.
    Neznam kaj da velim.
    Postali smo sprdnja.
    Hvala svima.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Ako ide Bjelica, nek ide i Marić...novi sportski nek bira i trenera...takav scenarij bi definitivno bio manji cirkus od eventualne smjene samo Bjelice.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Nadam se da je Marić jedini koji leti iz kluba.
  • Vratite nam Istok
    373
    Bjelica bi po svemu trebao bit bivši.
    Nije se IO bezveze sastao.
    Neznam kaj da velim.
    Postali smo sprdnja.
    Hvala svima.
    Dubbbrava

I do mene dolaze informacije da je Bjelica bivsi, a Cannavaro gotova stvar.

Ako je to istina, ovo je katastrofa. Dat nogu treneru koji je prije par godina ostvario najbolje rezultate s klubom u novijoj povijesti, a koji niti je imao priliku kadrovirati momcad, niti je imao priliku proci jedne pripreme, nego je uletio spasavat stvar. Umjesto njega, dovodimo lika koji u svojoj trenerskoj knjizici nema nista vise od kineskih klubova i par kola s Udineseom koji je bio na dnu.

Postali smo gori od onih dolje kojima smo se najvise rugali da su sprdacina i cirkus.
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Možda nas iznenade i maknu samo Marića, a Neno ostane i povede nas u prijelazni rok i drugi dio sezone. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.