• Sibirski plavac
    2.6k
    Možda nas iznenade i maknu samo Marića, a Neno ostane i povede nas u prijelazni rok i drugi dio sezone. :cool:
  • vjeko1701
    11.2k
    I do mene dolaze informacije da je Bjelica bivsi, a Cannavaro gotova stvar.Vratite nam Istok

Ako je istina, katastrofa.
  • Hnlovac
    1.4k
    Može i ban za vulgarnost ali sram me koliko mamicevskog OLOŠA prati dinamove fanpejđeve po instagramu. I ajde da su argumentirani, ali to je još i vulgarna stoka koja se oce svađati.

Sve najgore u 2025. im želim, govna.

(Ovo ne opravdava da SD mora na stup srama ako ne dovede nes konkretno do 2. mj)
  • vjeko1701
    11.2k
    ovo nije mjesto za obračun sa ljudima koji komentiraju po socijalnim medijima, ne vidim uopće poantu upisa
  • Hnlovac
    1.4k
    znam da nije i ok ak se izbrise al doslovno ne znam gdje da to komentiram

Na društvenim mrežama sigurno ne bum jer du tamo takvi, a frendovi su onaj tip "ne bi se štel mešati".

Jbg morao sam izbacit to iz sebe
  • GeneralNapoleon
    160
    Mora im se priznat da su stvarno hrabri (ili jako glupi, ako se ne varam te dvije stvari su jako blizu :lol: ) ako smijene Bjelicu za Cannavara.

Ovaj ce vjerojatno bit docekan na noz od vecine navijaca. A realno tim potezom bi vodstvo stavilo mac i iznad vlastite glave. Ogroman rizik je smijenit jednog od vecih trenera u povijesti kluba sa nedokazanim amaterom. Ako uspije si heroj ako ne uspije si pokopan. Barem bi tako trebalo biti.
  • FrenchMontana
    747
    Predivno. Sad naš dragi poliglot Maric moze svakodnevno koristiti jedan od svojih 5 jezika.

Iduci advent nadam se i njegovim vaflima na Fuliranju.

Marko Maric hrvatski velikan!
  • IceMan
    2.5k
    Ako se zaista sad radi o smjeni trenera, a istovremeno su iznjeli javno prije tjedan dva da se podržava trener i da nema govora o smjeni, onda je to zaista cirkus kolorado… i to žešći.

Pa kakvo je to pobogu vođenje kluba? Šta se dešava? ?
  • Marktwain
    46
    Očito je nešto ozbiljno kad traje već pola sata.
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Miro javi se :worry:
  • ElDorado
    1.2k
    Karanka je bar neki ozbiljan trener ali Canavaro. Bez teksta.
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Poceli smo radit sve one stvari za koje smo se sprdali s tovarima zadnjih godina.

Kupovina igrača koji se nakon mjesec dana pokažu kao poluproizvodi.

Ignoriranje mladih igrača koji ce nam odlazit jer guramo senatore koji su jaki samo kad treba neki intervju dat, a na terenu ne postoje.

Glavnu rijec u sportskom sektoru vode ljudi koji iskustva imaju u tom poslu isto kao i ja.

Mjenjanje trenera svakih par mjeseci.

Broje se članovi, a rezultati sve lošiji i lošiji.
  • Crni86
    6.9k
    https://www.24sata.hr/sport/uzivo-drama-na-maksimiru-sastaje-se-izvrsni-odbor-dinama-da-bi-smijenio-nenada-bjelicu-1024265

STIŽE CANNAVARO?
    Fabio Cannavaro prvi je izbor za novog trenera Dinama. Slavni nogometaš, osvajač Svjetskog prvenstva i Zlatne lopte trebao bi biti nasljednik Nenada Bjelice, a predsjednik Dinama dogovorio je dolazak Talijana preko zajedničkog prijatelja.

Tko vodi sportsku politiku??????
  • rioda
    6k
    Ako se smjeni Bjelicu, možemo li onda očekivati povratak na tribinu onih koji su bacali godišnje kad je došao? :joke:
  • Jurki
    14.1k
    smijali smo se tovarima i sad smo mi sami teska sprdacina postali.
    Kak god se ova svinjarija zavrsi danas je tuzan dan za sve Dinamovce.
    Ovo definitivno nije ono kaj smo htjeli 10.ozujka 2024. godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.