• Captain America
    19.2k
    rener koji barem ima jaci renome od sadasnjegGeneralNapoleon

Terzić je nakon nastupa s Borussijo u finalu LP kandidat za trenera Persepolisa. Smrdi na robu s greškom. Neno je nakon Dinama i Osijeka došao do Uniona.
  • ElDorado
    1.2k
    Eventualnu smjenu Bjelice treba gledat i u svijetlu činjenice da mi nemamo samo krizu rezultata već i krizu igre koje nemamo faktički godinu i pol. Ja se ne sjećam naše dobre tekme u hnlu.
  • Droljo
    10.4k
    Mene više muči kriza igre nego rezultata. Mi ak nas ne napadne neko jači ne znamo igrati.
  • Bosskovitz
    13.5k
    dovest trenera koji je vodio Milan i Napoli, pa makar na imeGeneralNapoleon

Koji će nam k ime? Kad se zaista promislja o treneru, onda ga se skautira: gleda se kakav stil igre preferira, kako tretira “senatore”, daje li priliku mladima, kako vodi treninge, kakav odnos s igračima ima, kakvu radnu etiku, psihološku pripremu… onda se priča s njim, vidi se kakve su njegove ambicije, je li zagrijan za doći ili mu se samo sviđa lova, već tu vidiš koliko je upoznat s klubom, ligom, igračima… Na taj način se može pronaći trener koji obećava, koji je potencijal i koji može biti kvalitetno, dugoročno rješenje.

Kad se zaista ozbiljno i dugoročno traži trenera, ne skautiraju se imena nego način rada. Svaki debil zna ponuditi 4 milijuna eura treneru koji je neuspješno vodio Milan i Napoli, za to ne moraš biti stručan.
  • Droljo
    10.4k

Sve stoji ali to se radi na kraju sezone. Sad se možeš j.
  • Crni86
    6.9k
    Ili kao kod nas dode ti frend agent i gura svog klijenta. Nakon oliverasa, sokote i dzeme, ovo bi bio tek pravi cirkus.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Daj nam taj IO, daj nam secera u venu.
  • miro
    5.1k
    ok, a koliko po tebi traje taj proces? I recimo ak se sad izađe s nekim imenom, jel to znači da ga se skautiralo i prije nego je Bjelica došao ili i za vrijeme pobjeda nad Salzburgom i Slovanom?

Ovo je jebačka kriza u upravljanju klubom ako se danas smijeni trenera i to je prvi korak prema novim izborima nadam se
  • GeneralNapoleon
    160

Pa kao sto rekoh mene Terzic nije odusevio nicime. Meni je on skupa i njemacka verzija Zlatka Dalica.

Mogu se slozit da na sve to treba gledati. Ali kao i kod igraca je valjda isto bitno na kojoj razini trener pokaze te trazene kvalitete.

Zelimo ofenzivnog trenera? Ja sam za, ali odbijam vjerovat da tip kojem je vrh kineska liga bude taj i da se u cijeloj europi nije mogao nac neko bolji.

Jer nije ni da su spomenuti vise neka perspektiva. Rade cu onda uzet domaceg Kovacevica u kojemu ima nesto nego Cannavara. Vrijednujem HNL vise od kineske lige.
  • Jay
    252
    Da je bit muha na zidu i uvuci se na taj sastanak, da cujemo konacno tko tu koga i koja je prava istina. Smrdi mi sve to na smjenu nazalost, hitan sastanak nedjeljom u ova doba, ne moze nista dobro biti
  • Paggini
    31.9k
    Rade cu onda uzet domaceg Kovacevica u kojemu ima nesto nego Cannavara.GeneralNapoleon

Palac gore. :up:
  • kajsitilud
    514
    Daj nam taj IO, daj nam secera u venu.NitkoBitan

Bit ce gotovi za 10ak minuta pa cemo znat na cemu smo :lol:
  • Droljo
    10.4k
    Prst gore.Paggini

Šest prstiju dole. Mi ako mislimo da smo velik klub moramo veliko i razmišljati. Taj lik je vodio varteks i slaven. Aj nemojte me zajebavat. Tu se raspravlja koliko dinamov dres bude teži galešiću (ako dođe) od rijekinoga a klub bi dali u ruke kovačeviću. Nisam za.
  • jedan u nizu
    10.5k
    Imamo koga na parkingu tamo da napravi izlazne ankete kada IO zavrsi sastanak?
  • Stara garda
    17
    Kovacevic je za Cannavara Mourinho
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.