• don
    9k

"prijatelji često mislim na vas, nije ovo vrijeme dobro za nas..."

• austrijanac
    4.8k
    Sigurno prijatelj može malo i korigirati cijenu, ili još bolje ako već mora da nađe nešto puno bolje na lageru!Nogo

Pa našao je, Jana Oliverasa.
  • Jurki
    14k
    pitam se kaj Zahavi ima protiv Dinama da ga zeli unistiti?
    Prvo nam je uvalil Oliverasa koji ima 15 minuta cijele seniorske karijere i to u prijateljskoj utakmici.
    Sad nam hoce uvaliti ovu trenersku prevaru od 51 godinu koji osim u Kini nije treniral nikoga.
    Ako ovo prođe onda bi trebalo i Zajeca pitati za poslovnu sposobnost jer takvog trenera ni lud covjek nebi dopeljal u situaciji kad ganjas 7 bodova razlike.
    Mi smo ili najveca sirotinja koja nemre dopeljati postenog trenera ili je nas kompletni sportski sektor za kurac i treba nam teski reset.
  • GeneralNapoleon
    160
    Na osnovi cega ljudi ocekuju da Cannavaro ili Karanka izvuku vise iz ove ekipe od Bjelice. Jel netko smatra da su oni bolji treneri? Na osnovi cega?
    Jedino sto bi mogli bit ostriji prema senatorima. Ali tko zna mozda bi se i tu neugodno iznenadili na jedan ili drugi nacin.
  • San Lorenzo
    18.2k

Karanka se još može i probaviti, ali lik kojem je highlight karijere vođenje XiXing Pinga ili kako se već zove taj klub je smrt ambicijama kluba da nadoknadi -7.
  • vjeko1701
    11.2k
    Ma generalno mogu razumjeti micanje Bjelice nakon rezultata u HNLu kolko god to za klub bila škakljiva pozicija sa trećim trenerom u sezoni. Nikako ne mogu razumjeti imena koja se spominju kao nasljednici.

Drugo da u niskom startu čeka neki Kovač ili Terzić. Ako ništa drugo jaka imena sa rezultatom iza sebe. Il neki mladi stranac kao trener koji je u usponu i kojem se jasno može pratiti krivulja rasta sa dobrim rezultatima na svakoj stepenici i filozofijom igre i razvoja mladih kaj Dinamo traži.

Al ovo...
  • Captain America
    19.2k
    Nakon što je klub godinama bio u raljama Andyja i Denija (kao neki boy band, a ne nogometni agenti :lol: ), sad će biti u raljama Zahavija.
  • San Lorenzo
    18.2k

Frajer stavio vafle u profilnu :rofl: :rofl: :rofl: :clap:
  • GeneralNapoleon
    160

Slazem se da je Karanka vjerojatno pouzdanija opcija. Ali na kraju krajeva i jedan i drugi su imena kakva zelim sto dalje od Dinama i koji po nicime ne obecaju da ce bit korak prema naprijed.
    Srce me boli dok vidim kakva imena se povezuju sa nama a tvrdi uspije dovest trenera koji je vodio Milan i Napoli, pa makar na ime. Jer Cannavaru ocito ni ime nije pomoglo. Pametnome dosta.

Vafle, koji si ti kralj :lol:
  • ElDorado
    1.2k
    zašto se Sanjin sve vise spominje? Zar zaista on ima prste u svemu ovome?

nevjerojatno mi je da Terzić odlazi u Iran
  • NitkoBitan
    21.4k
    Spominju ga taticevci kome fale Antolici i Svetine.
  • miro
    5.1k
    Ne mogu i ne želim i dalje vjerovat da će Bjelicu smijenit. Em što ćemo svu lovu koju smo zaradili u LP spalit na otpremnine trenerima, ali još me više muče ova imena koja se spominju. Pa koliko njima treba samo da se prilagode na ligu? Ode prvenstvo, a bome i ozbiljna europska postavka
  • austrijanac
    4.8k
    Tipa s Edinom Terzicem bi bio prezadovoljan kad bi došlo do te promjene i odma bi je potpisao.
  • GeneralNapoleon
    160

Nisam fan Edina, ali da se odluce smijenit Bjelicu i dovest njega ili trenera tog kalibra dobili bi moju punu podrsku jer ipak bi to onda bio trener koji barem ima jaci renome od sadasnjeg, pa bi se i mogli necemu nadati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.