• Crni86
    6.9k
    pise u tekstu da ga je pratio od proljeca i zelio ga dovesti. A sad zasto nije vec je doveden mma je pitanje.

Na ljeto se sigurno moglo dogovorit da u cashu damo znatnije manje nego sad i dano im pod cijenu rukavinu. Svkako se moglo dovesti njega za slican novac kao sto se isplatila provizija mma-u.
  • Peškaman
    5.6k
    Ono što bi bilo najgore je ostaviti trenera koji otvoreno i bezobrazno buši SD-a, a također ostaviti tog SD-a koji vjerojatno više ne može smisliti trenera. U njihovom prepucavaju će stradati Dinamo. Tu je crta prijeđena, nema tu više šanse za suradnju.veselko tenžera

Ako je uopće istina o svađi i bušenju točna.
    Tko je doveo tog trenera, valjda SD u suradnji sa Zajecom.
    Tko god je doveo,tj odlučio ga dovesti pa nakon par mjeseci otpisati ga,treba dobiti pedalu iz kluba jer će Dinamo morati isplatiti milijune odštete.
  • don
    9k
    Ako će ovo što mi tražimo da glave padaju biti neki faktor upravi pri donošenju odluke, onda bolje da se svi u upravi kolektivno samozapale. Mi smo masa koja nema ni znanje ni potrebne informacija za voditi klub.veselko tenžera

krivo si me shvatia. Ne mislin od nas navijača nego jer se skoro nakon svakog kiksa sazivaju nekakve sjednice i uvik se proteže pitanje trenera i Sd-a.
    osobno, ako bilo tko iz kluba dođe na navijački forum da traži neku vrstu pomoći, savjeta:
    onda bolje da se svi u upravi kolektivno samozapale.veselko tenžera

Bjelica je taj cilj ozbiljno ugrozioveselko tenžera

Bjelica je taj cilj možda sad ugrozio (dalo bi se raspravljati o broju ozljeda i sl ali to nije tema) ali Marić mu je kopao jamu cilo lito užasnim prijelaznim rokom i kasnije pokušava opravdat tako šta je bacao ljagu na druge ljude.

Ako Bjelica dobije otkaz, Marić ostane i dovede svog trenera koji potom (hipotetski) isto dobije otkaz... Zna se čije glave moraju padat sljedeće, a to su ljudi koji su nadređeni Mariću.
  • NitkoBitan
    21.4k
    pise u tekstu da ga je pratio od proljeca i zelio ga dovesti. A sad zasto nije vec je doveden mma je pitanje.Crni86

Zato sto se nije imalo dovoljno novaca "na vrijeme". Krajem kolovoza smo zakaparili dodatnih 10-15 ulaskom u LP, a kroz rezultatski uspjeh cemo jos uzet 8-10 milijuna.

Vrlo lako smo mogli ovu godinu zavrsit na dosta nizim prihodima da nas je recimo zakacio jaci protivnik u PO za LP i u jednu ruku je razumno sto se nisu davale velike svote za takav jedan transfer. Ak se ne varam bilo smo spremni dat za Pongracica oko 4 milje i to je bilo to.
  • Crni86
    6.9k
    Zato sto se nije imalo dovoljno novaca "na vrijeme". Krajem kolovoza smo zakaparili dodatnih 10-15 ulaskom u LP, a kroz rezultatski uspjeh cemo jos uzet 8-10 milijuna.NitkoBitan

Za galesica miskovic nije trazio 5 milijuna eura kao sada. Moglo ga se dobiti za puno manje novaca. Na mma si dao skoro milju eura na proviziju za potpis. Da si na to dodao 500k i rukavinu, vrlo vjeorjatno bi miskovic na to pristao.

Da nismo usli u lp, prodavao bi se baturina tako i tako pa bi opet para imali. Te price da mi para nismo imali padaju u vodu. Bilo je ili liga prvaka ili baturina, ne bi nikako ostali bez para. A ta placanja ionako idu opet na rate. Novac je samo izlika.
  • Nolifer
    9k
    Dajte odrastite. Zona nije ni mjesto ni vrijeme za spominjanje nečije majke. Niste na šanku.
  • OsamŠest
    4.1k
    @Olmic i @Droljo = Neno i Marić za siromašne
  • Dragon1Warrior123
    3.5k
    Fitting jer je upravo Olmić odletio s foruma, a naš "Marić" je još uvijek tu. :rofl:
  • vjeko1701
    11.2k
    Generalno zanimljivih par dana. Ajmo prikočiti i vidjeti kaj je istina i kaj će biti pa onda dalje. Zbilja nema smisla ova vrtnja u krug po pet različitih tema.
  • Marley
    2.4k
    Koliko znam bira se između trenera i igrača. A u tom slučaju sam na strani trenera.modri-kibic

Mozes ovo pojasniti?
  • NitkoBitan
    21.4k
    Treba malo smanjit sa histerijom, ona nicemu ne doprinosi. Zalosno da pojedini forumasi koji drze razne fan page stranice dodatno potpaljuju vatru, kao da nisu dovoljni postojeci novinari koji zive od klikova.

Spomene ce Civic - histerija, spomene se prodaja Sucica - histerija, Fiotentina i Baturina - histerija, Cannavaro - histerija... Nista se od toga nije dogodilo.

Pre velika vaznost se pridaje informacijama upitnih izvora i upitne istinitosti, a one nama vazne informacije se izgube u moru dezinformacija. Misic, Petkovic i Nevistic su spremni za pripreme, gdje ce bolji vjesnik uspjesnog proljeca.

Po nti put treba ponovit da vecina medija i novinara nije na istoj valnoj duljini sa Dinamom. Jedva cekaju i dodatno potenciraju krize. Samo smireno i argumentirano.
  • Marc
    252
    Iskreno danas mi je zonu stvarno postalo teško čitat.. ne znam što je razlog tomu.. ali ovolika količina agresije, pljuvačine je stvarno previše za jednu Nedjelju… opustite se popijte pivce, gemišt ili čaj…
  • Mihaljević
    11k
    Ako su se Bjelica i Marić mogli dogovoriti oko Galešića, izvolite se dogovoriti i oko ostalih igrača. Marić više nema kredita, Bjelici su još malo ostali.
  • Paggini
    31.6k

Jedino nam fali traženje objašnjenja šta radi Sanjin Španović i sve bi bilo kompletirano

Degutantna ekipa
  • Nogo
    4.6k
    Pini Zahavi želi dovesti Cannavara u Dinamo kao prijatelj s Zajecom

https://www.24sata.hr/sport/fabija-cannavara-u-dinamo-zeli-dovesti-covjek-kojeg-veze-prijateljstvo-sa-zajecom-1024249

Sigurno prijatelj može malo i korigirati cijenu, ili još bolje ako već mora da nađe nešto puno bolje na lageru!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.