Ono što bi bilo najgore je ostaviti trenera koji otvoreno i bezobrazno buši SD-a, a također ostaviti tog SD-a koji vjerojatno više ne može smisliti trenera. U njihovom prepucavaju će stradati Dinamo. Tu je crta prijeđena, nema tu više šanse za suradnju. — veselko tenžera
Ako će ovo što mi tražimo da glave padaju biti neki faktor upravi pri donošenju odluke, onda bolje da se svi u upravi kolektivno samozapale. Mi smo masa koja nema ni znanje ni potrebne informacija za voditi klub. — veselko tenžera
onda bolje da se svi u upravi kolektivno samozapale. — veselko tenžera
Bjelica je taj cilj ozbiljno ugrozio — veselko tenžera
pise u tekstu da ga je pratio od proljeca i zelio ga dovesti. A sad zasto nije vec je doveden mma je pitanje. — Crni86
Zato sto se nije imalo dovoljno novaca "na vrijeme". Krajem kolovoza smo zakaparili dodatnih 10-15 ulaskom u LP, a kroz rezultatski uspjeh cemo jos uzet 8-10 milijuna. — NitkoBitan
Koliko znam bira se između trenera i igrača. A u tom slučaju sam na strani trenera. — modri-kibic
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.