• Crle
    1k
    -7 je veliki problem kada loše izgledaš protiv Varaždina i Belupa kojima isto fale igrači. Međusobne omjere protiv konkurenata Hajduka i Rijeke bolje da ni ne spominjemo.
  • The Octopus
    336
    Mislis da Pjaca nije dovoljno dobar i kvalitetan da igra spicu u HNLu? Ne mogu prihvatit narativ da je ostao Brodic da bi sada bilo sve bajno i krasno. Imamo xy krila, nismo im dali sansu i nismo probali nista promijeniti nego smo gurali i isli glavom kroz zid s necime za sto je svima bilo jasno da nece biti dobro
  • Time
    1.3k

Mislim da nije dovoljno dobar,jer je pjaca krilo a ne špic,a mi nismo lokalni niželigas gdje svi igraju sve
  • NORTE
    16.2k
    A koliki postotak bodova u hnlu je prokockan? Zaostatak se povecao za ,,samo" -3 iskljucivo pukom srecom, odnosno slabom konkurencijomSven

A mjeri li itko zasluge ovog SD-a?
    Ili samo Hnl bodove?

Nitko drugi u klubu ništa nije kriv?
    Samo Bjelica koji je na račun kluba donio 5.6 milijuna eura!

Svi drugi u klubu su nedodirljivi. Svete krave.

Da, Bjelica je itekako kriv za povećanje hnl minusa s -4 na -7, ali ovo što se radi je unazađenje kluba u krucijalnim trenucima.
  • Jurki
    17.4k
    Ako se sutra ili za 6 mjeseci odluci da Bjelica odlazi. Ok nek ide.. jer nam treba bolji/jaci trener bez ikakve dileme.
    Ali klub onda placa 10 milja eura u 2 i pol sezone za trenere. Ko je tu lud????

Ako klub ima 10 milja za promasaje, onda klub mora naci milju da dovede sda koji je premazan sa svim mastima i koji zna kaj radi i ima iza sebe jebacke rezultate.
    Ako je usrani Osijek mogel dopeljati covjeka koji je radil u Benfici, Paoku itd.. onda Dinamo moze dopeljati "Bota na steroidima" tj jos boljeg sda nego kaj je Boto.
    Nismo jebeni city koji moze bacati milijune eura u wc skoljku.
  • rakurs
    1.4k
    Ne znam kaj se događa, ali očito se u klub uvukao gubitnički mentalitet kojem je jako teško vidjeti kraj.

Svako malo neke drame, danas izađe informacija da Mikić možda pređe kod tovara, nakon toga i ovo s Bjelicom, pa jebote sve i da ispadne da su to bile novinarske gluposti, netko iz kluba to govori tim novinarima i doprinosi ovoj šizofrenoj situaciji.

Ako su iz kluba odlučili da Bjelici treba dati otkaz, onda neka to tako i iskomuniciraju prema javnosti, a ne da prvo izlaze informacije o maksimalnoj podršci Bjelici, a onda da opasno visi.

Već mjesecima se borim da ne napišem ovo, ali mi postajemo kao oni koje preziremo, a oni povlače poteze koje bi nekada povlačili mi.

Vjerujem da ćemo uskoro bit pametniji, no bojim se da će se ovakve stvari nastaviti događati..
  • Crle
    1k
    Vašom logikom je Jakir donjeo 30 milijona.

I tih Bjeličinih 5 milijona koje je "on donjeo" na kraju komotno može biti medvjeđa usluga.
  • Jurki
    17.4k
    nama treba samo to da se Zajec prestane baviti sportskom politikom i da se dovede sportski direktor u klub koji zna kam goni.
  • The Octopus
    336
    Ja mislim da bi to funkcioniralo, ali sve su nagadanja jer se nije probalo a to je ono sto me smeta. Kada se nades u ovakvoj situaciji treba se pokusati prilagoditi, mi nismo ni pokusali. Uzmi primjer Rijeke, gdje im Fruk igra poluspicu i pristojno to funkcionira. S obzirom da se oko ovoga ne slazemo daljnja rasprava nema smisla

Naravno da ima odgovornost, ali treba pogledat siru sliku, a ja u njoj vidim dovoljno dobar kadar za HNL. Referirao sam se jer sam citao samo kritike Maricu, za mene nije pojacao ekipu koliko sam ocekivao, a to je da dodu kapitalci koji ce biti konkurenti u ligi prvaka. S druge strane smatram da kadar koji je osigurao mora biti dovoljan dobrom treneru za osvajanje prvenstva. Nitko ne smije biti nedodirljiv ali puno veci problem vidim u smjeni SDa za vrijeme prijelaznog roka nego u smjeni trenera koji ionako ne briljira.
    Osobno nisam za niciju smjenu do ljeta pa sto god se dogodilo ali potegnula se ova tema. Podrska, i to je sve sto mozemo napraviti i za mene je to jedini ispravni put. Pocetkom godine podrzali smo ove ljude i prerano je za bacati drvlje i kamenje na njih, skroz kontraproduktivno ideji koju smo zastupali
  • NKDZ86
    4.3k
    Stari moj, kaj se tu događa, prvo pročitam za Mikića, sad novi trener, kaj, ko?
  • Jurki
    17.4k
    Pocetkom godine podrzali smo ove ljude i prerano je za bacati drvlje i kamenje na njihSven

Naravno da su dobili podrsku i imaju je i dalje. Ali je cinjenica da kaj se samog programa koji se odnosi na sportski sektor nije napravilo skoro nista.. dapace mislim da se nazadovalo.
    Pisalo je u programu, dovodit ce se ljudi sa iskustvom, nece biti nepotizma kod zaposljavanja.
    Kakvo to iskustvo ima nas sportski direktor i zar nije on zaposlil ljude prek poznanstva tj svoje prijatelje od kojih je jedan pocetnik, a drugi ima milijardu godina kojem je valjda problem sjest u auto i otici pogledati nekog igraca.
    Jebiga..
  • NitkoBitan
    27.1k
    Vracaju se Petko i Misic, a takoder dolazi Galesic koji ce stabilizirat obranu. Nevistic se oporavio...

Zabijat cemo kao do sad, a primat manje golova. Prvaci cemo bit taman da i Toplak zasjedne na klupu.

Odjava.
  • NORTE
    16.2k
    Vašom logikom je Jakir donjeo 30 milijona.Crle

Ma vidi ti njega.
    Sad bi ti uspoređivao jednog protivnika iz Azerbajdžana koji nas je u Maksimiru dominirao kao City...

Nemoj da te podsjećam na ostale Jakirove europske rezultate, ali hoću.

Bayern 9:2, Sparta 4:1, Ballkani 2:0, Plzen 2x 1:0, Paok 5:1!
  • bbb medimurje
    4k
    Ja za ovakve cirkuse u klubu nisam glasal, molim da se odredeni ljudi iz liste a da su dio ovog foruma ocituju o ovome!
  • Time
    1.3k

Pa i jest,ali onom pobjedom na Poljudu i rujevici...kao prvaci smo igrali odmah playoff
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.