• Praskaton
    3k

Da znam toga me i strah.
    Maric i Zajec mi ne izgledaju ljudi koji imaju pregovaračke sposobnosti da bi znali odgovorit na sve pritiske koji pogađaju Dinamo

Najgore od svega je što nemam povjerenja ni u Marica ni Bjelicu da ce dobro odradit ovaj transfer rok kao ni ovu sezonu.
    Da mogu birat oba bi letili
  • hardek
    3.6k
    Najzdravije bi bilo da odu oba pa novi sportski direktor izabere svog trenera.

U cijeloj ovoj situaciji više krivim Zajeca nego Marića jer su ovi nametnuli Bjelicu a Marić ga nije htio. U takvoj situaciji teško je krivi Marića koliko god ga svi ovdje mrzili.
  • vlatkomarkovic
    237
    Biti će zanimljivo kada kroz neko vrijeme saznamo tko nam je stavio ovog nazovimo ga gospodinom na vodeću sportsku poziciju i tko ga gura i štiti usprkos lišenosti bilo kakvoj samokritici!
  • Crle
    616
    Nadam se smjeni šarlatana sa klupe i preuzimanju odgovornosti pronalaskom pravog trenera. Bolje sada nego za koji mjesec. A dogodit će se.
  • Pulfer
    131
    Ako je ista od ovog istina, ocito je da su pogledi na prvu ekipu Bjelice i Marica dva svijeta i da je to razlog panike.

Uzmi za primjer samo malog Mikica (nije provjerena info nego moguca situacija). Maric Nou zeli zadrzat, a Bjelica potpisat Ristu i dalje. Ako Bjelica ode, svi ce drvlje i kamenje po Maricu. Ako Mikic ode, svi ce drvlje i kamenje po Maricu.. Pa nek bira covjek kaj mu je draze, zakaj da ga ekipa busi.
  • Sven
    75
    Puno toga mu je to iskustvo donijelo... Posvadao se s pola ekipe u 2 tjedna od kada je dosao. Najbolje rjesenje je da se smijeni Marica pa da nam tranfer politiku vodi Bjelica koji ce dovest igrace iz pogodnih agencija ala Teklic itd. I da, jebo vas Mikic. Pola godine jos ima ugovora i vrlo lako je moguce da se ceka da napuni 18 godina. Ali bolje je rusit sve i pljuvat nedjeljom
    Kad smo vec kod toga, Bjelica je taj koji gura ove starosjedioce koji su otezavajuca okolnost u potpisivanju klinaca (citaj Ristovski Mikic)
  • Time
    962
    Ne vjerujem da su toliko nesposobni da ce u 3 mjeseca dati 4 milijuna za otpremnine trenerima,izgubiti trenutno najveceg talenta u klubu...žalosno je da je bivša poslužeteljica kave sposobnija od svih sadašnjih direktora,šefova, savjetnika,skauta,predstavnika,predsjednika(možda su još neku funkciju stvorili).
  • Crle
    616
    Ma da, presposobna za muljaže. Istina. Dobar dio ovog i je ostavština te sposobnosti pa zapravo ništa nije uhodano. Ovi prije su išli dok ne pukne, a puklo bi fino.
  • Paggini
    31.7k

Jedino žalosno je ovo latentno zazivanje kojekakvih spodoba svaki put kad novine izbace neki kurac. Možda da jednom u životu stanete na stranu kluba za kojeg navijate i uprave koju su članovi odabrali?

Tko kaže da Bjelica ne jebe sve po spisku svima u klubu jer želi Barišića i Teklića a klub na to ne pristaje?

Tko kaže da mali Mikić nije samo dio igrokaza da se Ristovskom da novi ugovor?

To vam ne padne na pamet, ali vam odmah pada na pamet da je cijeli klub nesposoban i da su svi debili
  • Time
    962

Dokle cemo kriviti bivse lopove za sadašnje stanje,nju sam vise uzeo kao sarkastican primjer sposobnosti a ne pravu sposobnost
  • Sven
    75
    Za eventualni neuspjeh smo djelomicno i svi mi krivi zbog tog pickastog stava gdje se svaki potez pljuje i prije nego sto se dogodi. Zamisli situaciju da dode novi trener kojeg ce velika masa odmah imati na piku, u tom ozracju nece doci rezultat, a to je i odgovornost svih nas. Veliki dio ljudi odmah kontra bez razmisljanja da bi mozda trebalo podrzat klub u koji se kunu pa onda donijet zakljucak. Jos samo fale komentari da se trgaju clanske i slicno, a sudeci po komentarima nismo daleko
  • Time
    962

Nisam rekao da su debili,to su tvoje rijeci...da je za sad loš direktor(Maric) nažalost to mislim.Naravno da sam uz klub,pa na kraju krajeva i za te direktore,ali i kad je lose mora se dati i kritika,isto tako ako Bog da i da me demantiraju nitko sretniji od mene.
  • NORTE
    13.1k
    Umjesto o pojačanjima priča se o smjeni Bjelice...

Najluđe od svega je ovo:
    "Pretpostavljamo da postoje i razilaženja oko prijelaznog roka između Bjelice i Marića, a u toj hijerarhiji Marić ipak bolje stoji."

Znači bolje stoji SD dinama postavljen bez pravog iskustva koji je, pokazalo se i raskrinkalo, odradio jedan od najgorih transfer rokova, dok se legendarni dinamov trener i stručnjak koji je svojim LP rezultatima klubu priskrbio 5.6 milijuna eura i 8 bodova nalazi pred odlaskom.

Bjelica ima putra na glavi za ovih -7 i bio bi već bivši da Hajduk nije puno kiksao i otišao barem na 10 bodova.
    Međutim, mislim da preveliku ulogu u klubu ima netko ko ju ničime ne zaslužuje.

Prevelik smo klub da se netko ovako zajebava, da se glumi šerife bez odgovornosti i da se ugrožava budućnost kluba.

Da citiram lopova vezano uz ovu temu:
    "Ko si ti nikola jurčeviću?"
  • Crle
    616
    Pa nije ni sarkastično jer ona iz uprave ljudima u današnjoj upravi po poslovnim uspjesima ne može ni cipele čistit.

Uopće ne opravdavam današnje no činjrnica je da je klub bio sve osim uređen, i da to je uzrok i nekih današnjih problema.
  • DiddyGuela
    2.6k
    Sva ova pljuvacina i negativa navijaca ima isti korijen. To je -7 na polusezoni iza hajduka. Mi navijaci Dinama jednostavno nismo naviknuti na ovo.

Krivci za ovakvo stanje sjede u upravi. Prema tome nikakvo cudo da su ljudi skepticni i negativni na sami spomen npr. Marka Marica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.