• vlatkomarkovic
    237
    Ako ga smjene 3 dana prije pocetka priprema nakon svih onih sjednica IOa, Uprave itd.
    To je teški poraz ovog novog modela!
    Pogotovo što u sedlu ostaje lingvist Marić kojem je to i jedina referenca uz to sto je kazu lijep i naocit!

Nadam se da je Fabrizio fulao ceo fudbal!
    Cannavaro nikakve reference nema za ovo!
  • Murtidzg
    62
    Pa daj više na zoni napravite neki filter. Jer ovo je brod šizofrenih luđaka.

Jedan post dnevno i bok. Ovo nema smisla.
    Ovo ludilo i paranoja nije viđena dugo.
  • don
    9k
    prelistaj malo internet, ono šta i igrači čitaju.
    Ako misliš da oni to samo vide i "proskrolaju" dalje.. stvara se nemir, međusobno nepovjerenje kako trenera, tako i igrača.
    Plus, ni jedan trener ne voli radit sa mačom iznad glave.
  • KristijanHR
    57
    jbt pa svatko misli da moze biti novinar i pisati o dinamu svasta, ili ce se nesto demantirat ili je stvarno kolaps zesci..
  • Omake
    4.6k
    Nadam se da je glasina i ništa ozbiljno. Stvarno je van svake pameti mjenjati sada Bjelicu. Ili nas vode likovi koji su djeluje s brda s dola ili je Neno zadnjih dana poslao u pm nekoga ili did a Sane again. Što se tiče Cannavara, u njega kao trenera se Marić vjerojatno zacopao dok je Fabio bio trener u Kini, a Marić pomoćnik Leki. Kroz trenersku karijeru Cannavaro je igrao 11 različitih formacija, najčešće 4231 78 puta i 433 62 puta. Igrao je i 442 romb što Daliban zagovara.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Insajderska - Bjelica ne odlazi te se ne razmislja o njegovoj smjeni. Kraj rasprave, uzivajte u suncanoj nedjelji. Ebo vas zivot ludi sizofrenski...
  • Keyser Soze
    11.5k
    Kriv ti je izvor, itekako se razmišlja(lo) o tome.
  • Jura
    235
    Možda je i puklo upravo zbog Noe Mikića, klub ga želi produžit a Bjelica želi gurat senatore. Sačekajmo službeno priopćenje
  • Jurki
    14.1k
    Definicija ludila i cijele situacije u doslovno TRI 3 rijeci:
    Lud, luđi, Dinamo.
  • Dr Hofmann
    2k

Jedva čekam da počnu utakmice ponovno, previše tračeva i priča oko Dinama

Šizofrenija
  • Izet Hajrović
    3.1k
    a što bismo trebali? Nije ovo službeni kanal kluba, ovo je navijački forum koji i služi svakakvim raspravama, od banalnih do ozbiljnih. Ovo je ozbiljna glasina ako dolaze informacije s raznih strana i ništa nije slučajno. Tako se i s Jakirom pustio probni balon pred utakmicu s Osijekom i čekao se prvi krivi korak, takva je situacija i s Bjelicom u ovome trenutku.

Prvi sam bio za smjenu Bjelice nakon Lokomotive i bio sam ljut na vodstvo kluba/sportski sektor što ga nisu smijenili pa mi ne bi bilo mrsko da ga smijene i sada, ali da je smiješno takvo upravljanje, smiješno je. Prvo mu daješ svesrdnu podršku prije tjedan dana, a sada više nema te podrške. Cirkus.
  • criticus
    2.9k
    Ovo dana ne citam sportske vijesti. Zdraviji sam u glavi.
  • ShanKu
    1.2k
    Znači od šoka na početku 2024. godine, kad smo svi ostali bez riječi nakon 0:3 Lokomotive, do ustanka Purgera, Dinamovog proljeća, istrebljivanje smeća iz kluba i proslave prvaka na trgu. Živjeli smo kao u plavom raju.
    Za kraj godine uprava i sportski sektor odlučili sve to navijačima uništit i razjebat.. Sramota! Ne da mi srce podržavat takva djela u Dinamu

(Nadam se da nije niš istina od ovih svih vijesti zadnje dane i povlačim mišljenje i napisano)
  • Praskaton
    3k
    Bile glasine točne ili ne činjenica je da su u klubu sve češći "potresi".
    Šta je uzrok tome ne znam,pritisak i sabotaža od ljudi koji su bliski staroj garnituri ili ovi ljudi koji vode Dinamo jednostavno nemaju dovoljno znanja da bi bili na ovim pozicijama.

Ono što me najviše smeta manjak ljudi koji imaju nekog iskustva u nogometu,cijeli sportski sektor je podređen Mariću i Zajecu.Jedan donosi užasno nebulozne odluke drugog je pregazilo vrijeme u nogometnom smislu(nemam nista protiv da on bude figura za izlazak u javnost,prezentaciju itd)

Ljudi koji bi trebali kontrolirat Mariceve odluke nemaju sportsku pozadinu da bi uvidjeli njegove greške.

Nadodaš na to trenera koji je u nekom svom osvetnickom pohodu i dobijes ovo što imamo danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.