• vlatkomarkovic
    237
    Pitao sam svoj kontakt. Smjena (za)sad nije prosla.

Odnosi sportskog direktora i trenera nisu navodno najbolji, velika razlika u stavovima!

Vidjet cemo gdje to dugorocno vodi!
  • Sven
    78
    A koje su to reference? gdje se mogu procitati pa da evo i ja to saznam? Zamisli drame, smijeniti trenera koji je odigrao najlosiju polusezonu i to par dana PRIJE pocetka priprema. Imamo viska vremena pa lupetamo gluposti, Bjelica borac za pravdu hahaha ovo mi je uljepsalo nedjelju
  • FrenchMontana
    747
    hvala gospon Markovic, drago mi je da ste ponovno s nama. Pozdrav za Rusanovu!
  • maksimirski istok
    271
    I najvecem laiku valjda je potpuno jasno da Marić i Bjelica nemaju ista misljenja oko potencijalnih pojačanja i transfer politici, naravno da je pitanje gdje to sve dugoročno vodi
  • Crni86
    7k
    Vidjet cemo gdje to dugorocno vodi!vlatkomarkovic

Smjeni sportskog direktora koji ne zna sta radi. Nakon danas jedino tako je moguce da idemo dalje.

Ako se nije izglasalo nepovjerenje bjelici, onda se automatski izglasalo nepovjerenje Maricu i on mora biti bivsi. Pa covjek oce smjenit 3 dana prije priprema trenera, odlican sportski direktor koji radi u najboljem interesu kluba.
  • NitkoBitan
    21.4k
    Cudo, trener i SD nemaju ista razmisljanja o pojacanjima, nigdje videno... Naci ce se kompromis kao u svim sferama zivota i bok. Naravno da ce se to izdramatizirat jer se nema o cemu drugom pisat. Kad ce te utakmice, pa makar i pripremne...
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Odnosi sportskog direktora i trenera nisu navodno najbolji, velika razlika u stavovima!vlatkomarkovic

Ovo je veliki plus za bilo kojeg trenera Dinama. Bitno je razmisljati drugacije od Marica i vec se moze reci da ta osoba zna nesto o nogometu.
  • Sven
    78
    Jel bolje smijeniti SDa par dana prije pocetka priprema ili mozda trenera koji u hnlu (s dovoljno dobrim kadrom za HNL) nije dobio nikoga 2 mjeseca
  • Keyser Soze
    11.5k
    Zajec bi te potrese trebao rješiti kao predsjednik kluba, ako može.
  • vlatkomarkovic
    237
    Bjelicu treba podrzati!
    Ipak, ako Uprava kluba je odlučila da je Marić taj, neka maknu Bjelicu i podrze Marića u frankofonizaciji kadra i neka guraju to do kraja bez fige u džepu!

Situacija gdje se sportski direktor i trener ne mogu živi vidjeti nije nikada nista dobro donijela!
  • CastAway1986
    2.3k
    Ako odnos sportskog direktora i trenera nije idiličan i treba pasti glava , onda smjeni čovjeka koji nema trunku samokritike i koji se uči poslu već određen period a uradio je više promašaja nego ijedan trener..Da se razumijemo Bjelicu drži Liga prvaka i rezultati tamo u HNL-u mora miljama bolje ...
  • BBB ROHOLT
    46
    pa valjda i on nečemu služi u klubu
  • Crni86
    7k
    vise vjerujem treneru koji ima vise mjeseci iskustva na svojoj poziciji nego sportski direktor dana.

Maric danas mora otici. Nakon kriminalnog roka, nakon ni malo samokriticnosti prema svojem radu i danasanjem trazenju otkaza za bjelicu. Ovo mora biti kap koja je prelila casu. Nitko nije veci od kluba pa tako ni Maric i njegov ego.

ma ne ostavite sd-a koji ne zna napravit kostur kadra i ne zna popunit pozicije. Kojem je fetis valjda lom prednjih kriznih, koji je tesko egocentrik i radi samo za svoju dobrobit, a ne i dobrobit kluba. Odlicno je poslozio nasu sportsku politiku, eto nakon 6 mjeseci njegovog djelovanja smo 3. klub. Mozda ak ostane jos godinu dana budemo i 5. Danasnji cin gdje on trazi otkaz za trenera 3 dana prije pocetka priprema je samo dokaz kako on gleda avoju guzicu, a ne interese kluba.

Rade nek se pozabavi da mali mikic potpise ugovor, a ne da pokazuje svoju moc u klubu.
  • dinon7
    1.3k
    Ukoliko Bjelica pokušava ubaciti u klub sve te starce kojima je bio trener, onda mi je jasno da je njemu rezultati nažalost u drugom planu.
    Gdje god da je otišao vukao je nekolicinu igrača za sobom, bojim se da je to nešto sto želi i sada.
    A tomu u Dinamu nema mjesta. Mi se trebamo očistiti od takvih igrača i ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.