• Crni86
    12.7k
    slazem se, ali klub je sam kriv. Sam se doveo u ovu situaciju. Pustio je narativ novinarima, mi sutimo i cekamo i gledamo dok oni pisu. I onda svaku 52. vijest ides demantirat. Nije poanta demantiranje nego sprijecavanje uopce da se prica o pizdarijama. Steta je napravljena cim ta vijest izade u javnost.

Umjesto da si ti taj koji dajes prave i istinite informacije o dogadanjima unutar kluba. Daj novinaru da o necem pise i nece pisat gluposti i lazi. Budi prijatelj s novinarima, pa kad i dobe ovakvu vijest provjerit ce s tobom prije nego ju plasiraju. Vrlo jednostavno.
  • Odani Zgd
    707
    Pozdrav svim Zonašima prije svega.Čitam vas dugo,al evo da se referiram i ja na ovu temu dolasci/odlasci.Dinamu prije svega trebaju pojačanja i to odmah,ne prinove nego pojačanja koja odmah uskaču u prvih jedanaest.Što se tiče Galešića,ok stoper po meni,ali 5 mil za stopera iz HNL-a po meni puno.Jasno mi je da je danas inflacija,al ne mogu vjerovati da naši ne mogu naći pojačanja izvana,tipa Lauritsen,Dilaver i sl kada su dolazili u Dinamo prije par godina.I vjerujem da bi takvi koštali manje nego Rijeci preplaćivali Galešića.Isto mi nije jasno,da ne mogu istovariti 5 mil za prvog napadača,tipa Kevina Carlosa,Pierrot-a iz Maccabi-a,jer od Petka nažalost ništa izgleda,lik je u zadnje dvije godine više ozlijeđen nego što igra,a Rijeci im nije problem preplatit igrača po meni.Lp
  • dinon7
    1.9k
    Ja se stvarno nadam da ove gluposti vezane uz Bjelicu nisu istina. Ako se ista htjelo napraviti, trebalo se odraditi prije 2 tjedna. Sada, 5 dana prije priprema i razmišljati o tako nečemu je totalna ludost.
    Nekako ipak vjerujem da su to sve samo gluposti i novinarske izmišljotine
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kud bi klub došao kad bi se išao očitovati na svaki članak u medijima? Nemojte biti smiješni. Tovari žele dovesti Mikića iz Dinama. I mi želimo Robertsona iz Liverpoola.za lijebog beka.
  • Jurki
    18.5k
    sve ok kaj velis, ali ovog istresanja govana po klubu vise nije za ignorirati.
    Po tome ispada ko da sve ide u 3pm bez povratne karte.
  • Olmic
    5.1k
    Igrac koji bi otisao u Hajduk nek se tera u 3pm iz Dinama
  • sport
    4.9k
    Novinari moraju nešto pisati jer im je to posao,problem je što neki misle da bi se klub morao svakodnevno očitovati o tome.A još je veći problem što neki od navijača žele u realnom vremenu znati što se svake sekunde događa u klubu kako bi bili zadovoljni jer u suprotnom ništa ne valja.
  • Nolifer
    11.9k
    Ako ode dole to je onda znak da nešto nije u redu..Pustit rivalu takvog dragulja, bi bilo elemenata za zapitat se u neke stvari...
  • Mihaljević
    13.3k
    Ja sam znao da mi nismo normalni, ali sad mi se samo to potvrdilo. Referenca Cannavara u Dinamu? Zlatna lopta? Treniranje par utakmica u Serie A? Ma daj...
  • Orc123
    12.6k
    Slazem se sa postom gore ...svaki koji bi iz Dinama otisao u Hajduk a da ga se ne tjera nek lijepo od.ebe cim dalje od Dinama! Svatko ko ucjenjuje Dinamo s Hajdukom isto tak nek se tjera u 3pm!
    Isto tako, siguran sam da ce Mikic ostati u Dinamu....
  • don
    14.3k
    dinamov slogan je 'Nema predaje' ali otkazom Bjelici par dana prije priprema i drmanjem ekipe mi postajemo 3. favoriti za naslov.
    postali smo ka neki drugi klubovi, svaka 2 miseca nam se sazivaju sjednice o možebitnim otkazima trenera.

a ovo za Mikića neću ni komentirat jer sam siguran da su to samo menadžerske igrice kako bi se pritisnio dinamo, ali ako mali kojim slučajem završi u hajduku neka se raspuste svi od vrha do dna.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Iii novi igrač Dinama je Sammy Mmaee!!!
    Uskoro opširnije...
  • Vedraca
    175
    to se i ja uvjek mislim! Pa koja ce to "Kapitalcina" ( i Koji Su to uopce igrace nek Mi kazu Primjerak neki xy Ime npr.) doci u HNL? Ljudi neki ovdje stvarno zive na oblacima! Postali Su neki veci Utopisti od Tovara!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.