• Daliban
    4.1k
    slabljenje konkurentaJos-Optimus

Ovo je jedino vrijedno spomena u tom transferu, ali s obzirom na riječku ziherašku igru sumnjam da će se kod njih obrambeno stvari previše promijeniti odlaskom Galešića. Nisu se promijenile ni ulaskom Galešića, Radeljića i Majstorovića na mjesta Dilavera i Mitrovića.
  • Dani Olmić
    765

Ti ga sereš da ga sereš - uzas. Tebi ne moze nitko odovolit.

Hvala bogu pa neće Jankovic a kamoli Rukavina dostic izlazni transfer iz Rijeke tako da ovo nikako nije loš posao.

A sto se tice Galesica, veliki plus ako se ostvari taj transfer.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Sta pise u Statutu, transferi (kako odlasci tako i dolasci?) od preko 3 milijuna trebaju pridobit vecinu u IO? Sta ako karikiram mi platimo Galesica 2,9 milijuna eura, odluka ne ide do IO unatoc odricanju od postotaka za Jankovica i Rukavine? Racuna li se mozda u "transfer" i placa igraca?
  • Marquis Manners
    93

Izvinjavam se što mi stoper koji dolazi iz ekipe koja ispadne od Olimpije 5:0, za 4-5 mil eura nije perverzno pojačanje.
  • Jos-Optimus
    4k
    kad Olmić kaže da sereš...onda stvarno sereš :lol:
  • Daliban
    4.1k
    Ne mislim iskreno da nas je Miško oderao, niti smo mi njega. Možda smo mogli to navući na 2 milijuna i postotke, ali to bi se jebavali cijeli rok i dečko bi došao na kraju priprema i onda opet pimpek.Paggini

Ma dva milijuna bez ikakvih postotaka je previše za Galešića, a ne 3m + još toliko u postocima kojih smo se odrekli.
  • Kia pride
    84
    kaže prijatelj iz Rijeke da smo jako zagrizli za Galešića ( logično), ali da ništa još nije dogovoreno, nikakva cifra se još ne zna.
    Vi tu pišete ko da je to sve gotovo i da je naš igrač.
  • emreli21
    173
    ovo je jedina istina tu.
  • Crni86
    7.3k
    Sta pise u Statutu, transferi (kako odlasci tako i dolasci?) od preko 3 milijuna trebaju pridobit vecinu u IO? Sta ako karikiram mi platimo Galesica 2,9 milijuna eura, odluka ne ide do IO unatoc odricanju od postotaka za Jankovica i Rukavine? Racuna li se mozda u "transfer" i placa igraca?NitkoBitan

Ide jer se u cijeli iznos ubraja i vrijednost ugovora.
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Dakle, novi stoper je (vjerojatno) tu. Novi lijevi bek, napadač i zadnji vezni su sljedeći na redu. Nadam se dobrim izborima na tim pozicijama. :pray:
  • emreli21
    173
    samo transfer, vrijednost ugovora se ne racuna
  • don
    9.9k
    ono najvažnije, Galešić nema potrebu za prilagodbom i može odma uskočit u kopačke Maksimirske 128.
    Plus, proć će pripreme. Jako dobar transfer budući da nam obrana curi dok bi za stranca stopera u ovom trenutku molili Boga da ne bude ima prilagodbu.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Galešić je igrač koji se već par godina zdravo razvija, on i Perković mogu biti uzbudljiv stoperski par.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions