• ElDorado
    907
    E sad jos se nismo dogovorili kaj preteze 5 golova protiv Olimpije ili 7 u hnlu. Tak je ekipa po prilici tu podijeljena.
    Da smo dali 5 milja nema mi bas logike jer bi za tu lovicu mogli i vise i bolje no ima i smisla jer:
    - SD nemre naci bolje
    - hitno je jer smo ostali na 3 stopera
    - lovi nas panika jer nema vise prostora za greske

I opće nije relevantno kaj tu pojedinci misle o Galešiću. Više manje su to neka nostradamus predviđanja bez ikakve osnove. Lik je nama jebeno pojačanje i gotovo. Igrač za instant prvih 11.
  • Mihaljević
    10.8k
    Sve Dragovoljac 21/22 loša ekipa, a Galešić, V. Hodža, Frigan, Jurišić, Smolčić. Top igrači.
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Ne znam jel mi bolje čitati komentare na zoni ili komentare na portalima ucviljenih tovara. Dobrodošao Niko.
  • Crusades
    14.3k
    vidiš koliko im je značila polusezona seniorskog nogometa, a stručnjaci iz Saveza ukinuli B ekipe.
  • Paggini
    30k
    Nama trener dovodi igrače, a imamo SD-a.Marquis Manners

Ovo je transfer SDa i uprave. To ti mogu reći bez ikakve sumnje.

Nemam više uopće volje i želje bilo što pisati, ubijen sam.Marquis Manners

Napiši još koji oproštajni post od Zone, možda nas sve ovdje sačuvaš od briljantnih razmisljanja.
  • Droljo
    10k
    Ovo je transfer SDa i upravePaggini

Pa jel potpisao?
  • Paggini
    30k

Cuo sam se telefonski s Nikom, kaže "gidra poyy ekipu na Zoni, idemo jakoooo"
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    to mi radi Kiki,idemoooo :heart:
  • Daliban
    3.6k
    Pa kod tih igrača mi neke stvari odskaču, a svi su redom mladi. Kod Galešića mi ništa ne odskače i nije više mlad. Jednostavno. Galešić je baš meh stoper. Onako, u svemu je okej, ali nigdje ekstra niti će ikada biti.

Ovo je efektivno najveći transfer Dinama u povijesti, samo nije formalno jer čekamo da se ustanovi konačna vrijednost postotaka koje smo predali. Za tih 6-7 milijuna smo mogli dovesti jednu kapitalčinu ili čak 2-3 mlađa stopera, a jednako dobra i s mnogo većim plafonom od Galešića. Sve da nam i zacementira obranu ove sezone i donese naslov, ovo je prosto loš posao i Mišković nas je opet oderao kao majmune.
  • cibona
    4k
    Meni je zanimljiv modus operandi pojedinaca na forumu. Kada se napravi "dobar" transfer, onda je to zbog Bjelice. Za ostalo je zadužen Marić :lol:
  • Jos-Optimus
    3.4k
    kužim na što ciljaš, ali u trenutačnoj situaciji ovo je vjerovatno najpametnija kupovina: kvaliteta, brzina prilagodbe, jezik, slabljenje konkurenta...+ igrat će uz najboljeg instruktora za talentirane stopere
  • Doktor Kunić
    4.2k
    Ucviljeni tovar kaže popust između brace i seke dok prosječni navijač Dinama kaže preskupo. Kome sad vjerovat? :chin:
  • don
    8.6k
    Pa kod tih igrača mi neke stvari odskačuDaliban

sad dobro analiziraj to "mi", znači tebi. A svi smo ovdje samo navijači i ništa drugo, dok su sa druge strane ljudi kojima je to primarni posao.
    ako se tebi sviđa neki igrač, sve pet, ali nemoj uvik bit razočaran jer se ne dovedu tvoji igrači, jer naravno, nitko iz kluba tko je zadužan za transfere ne čita zonu a kamo li "scout službu" i onda je normalno da ne dolaze tvoji igrači sa dna 48. lige europe i slično.
  • NitkoBitan
    21k
    Sve da nam i zacementira obranu i donese naslov, ovo je prosto loš posaoDaliban

A koji je drugi smisao u ovom trenutku nego zacementirat obranu i osigurat naslov? Naprijed zabijemo dosta ne moze se rec, unatoc izostancima najvise u ligi. Iza primamo i treba nesto definitivno promjenit, pa i dovest novog golmana ako treba.

U biti, u pitanju je direktan ulazak u LP. Koliko bi nama bilo mirnije i bolje ljeto kad bismo imali direktan plasman u LP. Bilo bi i novaca i vremena posvetit se rekonstrukciji i pomladivanju momcadi.
  • ElDorado
    907
    Da igrač od 23/24 godine nije mlad e jeote. Ovi od 21 su nam neiskusni i trebaju jos puno uciti a ovi od 23 prestari. Čestitam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions