• Izet Hajrović
    2.9k
    za cca. 3 mil. smo možda mogli dobiti Ratnika. Ovako, nadam se da će Galešić biti zahvalan igrač koji će biti nositelj Dinamove obrane za x godina. Nešto kao razina Perića u najboljim danima, a ionako neće imati smisla prodati ga jer neće imati neku prodajnu vrijednost tako da eto, nadam se da smo osigurali prvog desnog stopera za više godina.
  • Marquis Manners
    93
    @paggini siguran si da je Marić doveo Galešića?
    To mi je baš čudno, onda njegova greška.

Najbolji stoper lige, ali koje lige? Lige gdje osim nas niti jedan klub ne može ući u konferencijsku ligu. Najboljo stoper lige u kojoj igraju klubovi koji redovito ispadaju od Kazahtsnaca, Maltežana, Slovaka i ostalih nohometnih sila.

Galešić stoper koji je sudjelovao u rutinskom izbacivanju protiv Elfsborga s tim da je bio najgori igrač u uzvratu.
    Igrač koji je bio među najgorima u opjevanoj utakmici protiv Olimpije.

Stoper koji je dobar protiv napada Šibenika, Gorice, Belupa, Varaždina, Istre, Lokomotive...kad s druge strane dođe iole napadački relevantna ekipa dobiju dva gola kao od šale kao na poljudu.
    Molim te da ovo " briljantna razmišljanja " sačuvaš za sebe i ove kojima je Galešić igrač za Dinamo.
  • Paggini
    31.1k
    Za tih 6-7 milijuna sDaliban

Ali nismo dali 6-7 milijuna. Dali smo 3 milijuna, jel. Velika je razlika, iako se načelno slažem s tobom, ali očito u ovom trenutku nije bilo mjesta dvojbama.

S Galesicem znamo sto ćemo dobiti, a svi drugi koji i na papiru izgledaju dobro ala Mmaee mogu implodirati ili biti grozni u našem sustavu.

Ne mislim iskreno da nas je Miško oderao, niti smo mi njega. Možda smo mogli to navući na 2 milijuna i postotke, ali to bi se jebavali cijeli rok i dečko bi došao na kraju priprema i onda opet pimpek.
  • Danko
    1.3k
    Ajmo zamislit da je galešić odigrao prošlu polusezonu u dinamu na visokoj razini, da smo primili samo 7 u hnl s njim , kolko bi ga cijenili?
  • Daliban
    3.7k
    slabljenje konkurentaJos-Optimus

Ovo je jedino vrijedno spomena u tom transferu, ali s obzirom na riječku ziherašku igru sumnjam da će se kod njih obrambeno stvari previše promijeniti odlaskom Galešića. Nisu se promijenile ni ulaskom Galešića, Radeljića i Majstorovića na mjesta Dilavera i Mitrovića.
  • Dani Olmić
    663

Ti ga sereš da ga sereš - uzas. Tebi ne moze nitko odovolit.

Hvala bogu pa neće Jankovic a kamoli Rukavina dostic izlazni transfer iz Rijeke tako da ovo nikako nije loš posao.

A sto se tice Galesica, veliki plus ako se ostvari taj transfer.
  • NitkoBitan
    21.2k
    Sta pise u Statutu, transferi (kako odlasci tako i dolasci?) od preko 3 milijuna trebaju pridobit vecinu u IO? Sta ako karikiram mi platimo Galesica 2,9 milijuna eura, odluka ne ide do IO unatoc odricanju od postotaka za Jankovica i Rukavine? Racuna li se mozda u "transfer" i placa igraca?
  • Marquis Manners
    93

Izvinjavam se što mi stoper koji dolazi iz ekipe koja ispadne od Olimpije 5:0, za 4-5 mil eura nije perverzno pojačanje.
  • Jos-Optimus
    3.5k
    kad Olmić kaže da sereš...onda stvarno sereš :lol:
  • Daliban
    3.7k
    Ne mislim iskreno da nas je Miško oderao, niti smo mi njega. Možda smo mogli to navući na 2 milijuna i postotke, ali to bi se jebavali cijeli rok i dečko bi došao na kraju priprema i onda opet pimpek.Paggini

Ma dva milijuna bez ikakvih postotaka je previše za Galešića, a ne 3m + još toliko u postocima kojih smo se odrekli.
  • Kia pride
    75
    kaže prijatelj iz Rijeke da smo jako zagrizli za Galešića ( logično), ali da ništa još nije dogovoreno, nikakva cifra se još ne zna.
    Vi tu pišete ko da je to sve gotovo i da je naš igrač.
  • emreli21
    89
    ovo je jedina istina tu.
  • Crni86
    6.9k
    Sta pise u Statutu, transferi (kako odlasci tako i dolasci?) od preko 3 milijuna trebaju pridobit vecinu u IO? Sta ako karikiram mi platimo Galesica 2,9 milijuna eura, odluka ne ide do IO unatoc odricanju od postotaka za Jankovica i Rukavine? Racuna li se mozda u "transfer" i placa igraca?NitkoBitan

Ide jer se u cijeli iznos ubraja i vrijednost ugovora.
  • Sibirski plavac
    2.5k
    Dakle, novi stoper je (vjerojatno) tu. Novi lijevi bek, napadač i zadnji vezni su sljedeći na redu. Nadam se dobrim izborima na tim pozicijama. :pray:
  • emreli21
    89
    samo transfer, vrijednost ugovora se ne racuna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions