• Paggini
    30k
    Jednim potezom sebe ojačao, a konkurenta oslabio.Omake

Sad jos Livaju nekako uzet, vidjet ako ima neka klauzula...
  • Captain America
    18.9k
    bravo za dovođenje najboljeg stopera lige.don

Theo je već naš :rofl:
  • Dinaminjo
    1.1k
    Bolje bi bilo 4 bez postotka od Jankovica.

Za Rukavinu me nije briga
  • Omake
    4.2k
    suzu pustio
    sredit mu vozačku
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    Ako je istina za Galešića ,top transfer. Dečko je budući reprezentativac. Daje nam dimenziju više u obrani. oslabili konkurenciju . A suma od 3 milje je smiješna. Igrači koji su u paketu su odavno otpisani od strane dinama pa makar vrijedili 10 miliona. Niti jedan ovdje ne vidi ni Jankovića a ni Rukavinu u dresu dinama. Ni sad ni za 10 godina tako da mi sprdnja u vezi ovog posla i spika tipa Miško nas opet sjebao je bez veze. Top posao , povoljno i za nas ,i za Rijeku a odličan potez i za Galešića. Stepenica više u njegovoj karijeri
  • Daliban
    3.6k
    Razočaran sam ovim transferom.
  • Marquis Manners
    90
    Galešić - pogreška.
    Idemo dalje.
  • Mr Anderson
    9.1k
    Od Rukavine nikad ništa. Janković bi mogao otići za 2-3 milje pa ćemo vidjeti koliko je ustvari plaćen Galešić. Pod pretpostavkom da je sve istina.
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    ne moraš više ni pisati,i hvala unaprijed kolega . Pjaca i ovakav kakav je naš je ponajbolji napadač. I druk i selahi bi nam bili pojačanja. Ne treba nam uvaljivati. A Galešić je ponajbolji stoper lige . 99 posto ljudi ovdje će to reći i da je ogromno pojačanje za današnji dinamo. I za te novce
  • Mr Anderson
    9.1k
    Galešić - pogreška.
    Idemo dalje.
    Marquis Manners

Srećom da si ti dobio pristup internetu pa si nam objasnio.
  • Pulfer
    123
    Kad se igrač koji dolazi dopada, onda je trener zaslužan. Kad transfer ispadne flop, onda je kriv SD. U kojem trenutku odgovornost prelazi s trenera na SD-a i obrnuto?
  • tp1997
    706
    Ne vidim zašto bi Galešić bio pogreška. Uz to što se oslabila Rijeka, momak je dio najefikasnije obrane u ligi, dobar i miran s loptom i koristan u izgradnji igre, koristan i u ofenzivi što naši stoperi trenutno nisu ili jesu minimalno, i još je mlad igrač koji može napredovati.

Naravno, možda ne trči 34 km/h ili što već, ali je ponajbolji stoper lige u ovom trenutku.
  • don
    8.6k
    ja bi stvarno volija uć malo u tvoju glavu šta se tiče transfera. Ali baš.
    želiš igrače sa dna Bjeloruske lige, posljedne ekipe Švedske, napadače koji nisu bili standardni ni u hnlu a istovremeno ti se ne sviđa trenutno najbolji stoper HNL-a.
  • Marquis Manners
    90

Vidjeti ćeš kolika je ovo greška, vrijeme će pokazati.
    Ovo je rang Boška Šutala.
    Ali ne zamaram se, sami biraju, sami će jesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions