• Paggini
    34.5k
    Nama trener dovodi igrače, a imamo SD-a.Marquis Manners

Ovo je transfer SDa i uprave. To ti mogu reći bez ikakve sumnje.

Nemam više uopće volje i želje bilo što pisati, ubijen sam.Marquis Manners

Napiši još koji oproštajni post od Zone, možda nas sve ovdje sačuvaš od briljantnih razmisljanja.
  • Droljo
    11.2k
    Ovo je transfer SDa i upravePaggini

Pa jel potpisao?
  • Paggini
    34.5k

Cuo sam se telefonski s Nikom, kaže "gidra poyy ekipu na Zoni, idemo jakoooo"
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    to mi radi Kiki,idemoooo :heart:
  • Daliban
    4.1k
    Pa kod tih igrača mi neke stvari odskaču, a svi su redom mladi. Kod Galešića mi ništa ne odskače i nije više mlad. Jednostavno. Galešić je baš meh stoper. Onako, u svemu je okej, ali nigdje ekstra niti će ikada biti.

Ovo je efektivno najveći transfer Dinama u povijesti, samo nije formalno jer čekamo da se ustanovi konačna vrijednost postotaka koje smo predali. Za tih 6-7 milijuna smo mogli dovesti jednu kapitalčinu ili čak 2-3 mlađa stopera, a jednako dobra i s mnogo većim plafonom od Galešića. Sve da nam i zacementira obranu ove sezone i donese naslov, ovo je prosto loš posao i Mišković nas je opet oderao kao majmune.
  • cibona
    4.2k
    Meni je zanimljiv modus operandi pojedinaca na forumu. Kada se napravi "dobar" transfer, onda je to zbog Bjelice. Za ostalo je zadužen Marić :lol:
  • Jos-Optimus
    3.9k
    kužim na što ciljaš, ali u trenutačnoj situaciji ovo je vjerovatno najpametnija kupovina: kvaliteta, brzina prilagodbe, jezik, slabljenje konkurenta...+ igrat će uz najboljeg instruktora za talentirane stopere
  • Doktor Kunić
    4.3k
    Ucviljeni tovar kaže popust između brace i seke dok prosječni navijač Dinama kaže preskupo. Kome sad vjerovat? :chin:
  • don
    9.7k
    Pa kod tih igrača mi neke stvari odskačuDaliban

sad dobro analiziraj to "mi", znači tebi. A svi smo ovdje samo navijači i ništa drugo, dok su sa druge strane ljudi kojima je to primarni posao.
    ako se tebi sviđa neki igrač, sve pet, ali nemoj uvik bit razočaran jer se ne dovedu tvoji igrači, jer naravno, nitko iz kluba tko je zadužan za transfere ne čita zonu a kamo li "scout službu" i onda je normalno da ne dolaze tvoji igrači sa dna 48. lige europe i slično.
  • NitkoBitan
    22k
    Sve da nam i zacementira obranu i donese naslov, ovo je prosto loš posaoDaliban

A koji je drugi smisao u ovom trenutku nego zacementirat obranu i osigurat naslov? Naprijed zabijemo dosta ne moze se rec, unatoc izostancima najvise u ligi. Iza primamo i treba nesto definitivno promjenit, pa i dovest novog golmana ako treba.

U biti, u pitanju je direktan ulazak u LP. Koliko bi nama bilo mirnije i bolje ljeto kad bismo imali direktan plasman u LP. Bilo bi i novaca i vremena posvetit se rekonstrukciji i pomladivanju momcadi.
  • ElDorado
    1.5k
    Da igrač od 23/24 godine nije mlad e jeote. Ovi od 21 su nam neiskusni i trebaju jos puno uciti a ovi od 23 prestari. Čestitam!
  • Izet Hajrović
    3.4k
    za cca. 3 mil. smo možda mogli dobiti Ratnika. Ovako, nadam se da će Galešić biti zahvalan igrač koji će biti nositelj Dinamove obrane za x godina. Nešto kao razina Perića u najboljim danima, a ionako neće imati smisla prodati ga jer neće imati neku prodajnu vrijednost tako da eto, nadam se da smo osigurali prvog desnog stopera za više godina.
  • Marquis Manners
    93
    @paggini siguran si da je Marić doveo Galešića?
    To mi je baš čudno, onda njegova greška.

Najbolji stoper lige, ali koje lige? Lige gdje osim nas niti jedan klub ne može ući u konferencijsku ligu. Najboljo stoper lige u kojoj igraju klubovi koji redovito ispadaju od Kazahtsnaca, Maltežana, Slovaka i ostalih nohometnih sila.

Galešić stoper koji je sudjelovao u rutinskom izbacivanju protiv Elfsborga s tim da je bio najgori igrač u uzvratu.
    Igrač koji je bio među najgorima u opjevanoj utakmici protiv Olimpije.

Stoper koji je dobar protiv napada Šibenika, Gorice, Belupa, Varaždina, Istre, Lokomotive...kad s druge strane dođe iole napadački relevantna ekipa dobiju dva gola kao od šale kao na poljudu.
    Molim te da ovo " briljantna razmišljanja " sačuvaš za sebe i ove kojima je Galešić igrač za Dinamo.
  • Paggini
    34.5k
    Za tih 6-7 milijuna sDaliban

Ali nismo dali 6-7 milijuna. Dali smo 3 milijuna, jel. Velika je razlika, iako se načelno slažem s tobom, ali očito u ovom trenutku nije bilo mjesta dvojbama.

S Galesicem znamo sto ćemo dobiti, a svi drugi koji i na papiru izgledaju dobro ala Mmaee mogu implodirati ili biti grozni u našem sustavu.

Ne mislim iskreno da nas je Miško oderao, niti smo mi njega. Možda smo mogli to navući na 2 milijuna i postotke, ali to bi se jebavali cijeli rok i dečko bi došao na kraju priprema i onda opet pimpek.
  • Danko
    1.3k
    Ajmo zamislit da je galešić odigrao prošlu polusezonu u dinamu na visokoj razini, da smo primili samo 7 u hnl s njim , kolko bi ga cijenili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions