• Omake
    5.1k
    suzu pustio
    sredit mu vozačku
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Ako je istina za Galešića ,top transfer. Dečko je budući reprezentativac. Daje nam dimenziju više u obrani. oslabili konkurenciju . A suma od 3 milje je smiješna. Igrači koji su u paketu su odavno otpisani od strane dinama pa makar vrijedili 10 miliona. Niti jedan ovdje ne vidi ni Jankovića a ni Rukavinu u dresu dinama. Ni sad ni za 10 godina tako da mi sprdnja u vezi ovog posla i spika tipa Miško nas opet sjebao je bez veze. Top posao , povoljno i za nas ,i za Rijeku a odličan potez i za Galešića. Stepenica više u njegovoj karijeri
  • Daliban
    4.1k
    Razočaran sam ovim transferom.
  • Marquis Manners
    93
    Galešić - pogreška.
    Idemo dalje.
  • Mr Anderson
    9.8k
    Od Rukavine nikad ništa. Janković bi mogao otići za 2-3 milje pa ćemo vidjeti koliko je ustvari plaćen Galešić. Pod pretpostavkom da je sve istina.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    ne moraš više ni pisati,i hvala unaprijed kolega . Pjaca i ovakav kakav je naš je ponajbolji napadač. I druk i selahi bi nam bili pojačanja. Ne treba nam uvaljivati. A Galešić je ponajbolji stoper lige . 99 posto ljudi ovdje će to reći i da je ogromno pojačanje za današnji dinamo. I za te novce
  • Mr Anderson
    9.8k
    Galešić - pogreška.
    Idemo dalje.
    Marquis Manners

Srećom da si ti dobio pristup internetu pa si nam objasnio.
  • Pulfer
    163
    Kad se igrač koji dolazi dopada, onda je trener zaslužan. Kad transfer ispadne flop, onda je kriv SD. U kojem trenutku odgovornost prelazi s trenera na SD-a i obrnuto?
  • tp1997
    917
    Ne vidim zašto bi Galešić bio pogreška. Uz to što se oslabila Rijeka, momak je dio najefikasnije obrane u ligi, dobar i miran s loptom i koristan u izgradnji igre, koristan i u ofenzivi što naši stoperi trenutno nisu ili jesu minimalno, i još je mlad igrač koji može napredovati.

Naravno, možda ne trči 34 km/h ili što već, ali je ponajbolji stoper lige u ovom trenutku.
  • don
    9.8k
    ja bi stvarno volija uć malo u tvoju glavu šta se tiče transfera. Ali baš.
    želiš igrače sa dna Bjeloruske lige, posljedne ekipe Švedske, napadače koji nisu bili standardni ni u hnlu a istovremeno ti se ne sviđa trenutno najbolji stoper HNL-a.
  • Marquis Manners
    93

Vidjeti ćeš kolika je ovo greška, vrijeme će pokazati.
    Ovo je rang Boška Šutala.
    Ali ne zamaram se, sami biraju, sami će jesti.
  • ElDorado
    1.5k
    E sad jos se nismo dogovorili kaj preteze 5 golova protiv Olimpije ili 7 u hnlu. Tak je ekipa po prilici tu podijeljena.
    Da smo dali 5 milja nema mi bas logike jer bi za tu lovicu mogli i vise i bolje no ima i smisla jer:
    - SD nemre naci bolje
    - hitno je jer smo ostali na 3 stopera
    - lovi nas panika jer nema vise prostora za greske

I opće nije relevantno kaj tu pojedinci misle o Galešiću. Više manje su to neka nostradamus predviđanja bez ikakve osnove. Lik je nama jebeno pojačanje i gotovo. Igrač za instant prvih 11.
  • Mihaljević
    11.2k
    Sve Dragovoljac 21/22 loša ekipa, a Galešić, V. Hodža, Frigan, Jurišić, Smolčić. Top igrači.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    Ne znam jel mi bolje čitati komentare na zoni ili komentare na portalima ucviljenih tovara. Dobrodošao Niko.
  • Crusades
    14.3k
    vidiš koliko im je značila polusezona seniorskog nogometa, a stručnjaci iz Saveza ukinuli B ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions