• Marquis Manners
    92

Nije mjesto ni tema, ali eto da odgovorim, pa možemo zatvoriti tu temu.

Evo za tebe a ujedno i odgovor za @ Jaro.
    Ja sam siguran da Dinamo može dobiti Milan doma, siguran sam bio preko 60% da možemo dobiti Monaco, a preko 50% sam bio siguran da možemo dobiti Borussiju.
    Za mene je neuspjeh što se nije odigrao x protiv istih.
    Sve ovo temeljim na praćenju Monaca, Borussije i Milana.
    Protiv Arsenala sve ispod 5:0 je prihvatljivo.
    Problem je što ja kod nekih ne vidim taj govor tijela da je to tako, više su to vanjski pokušaji poput ljuštura izjava.

Što se tiče govora tijela, nemam diplomu, nisam stručnjak, ali ono što znam i vidim mi daje za pravo da iznesem taj zaključak. Možda nisam u pravu, dok mi se ne dokaže suprotno ja vjerujem u to što pišem.

Reci mi tko je kriv za formu i ozljede? Ne bi želio da napišem do kraja jer se samo čeka i najmanja sitnica da me se udalji s foruma, ako te zaista zanima, napisati ću detaljno privatno. Mogu reći da bi ja osobno pokušao dovesti slične igrače poput ovih iz Vojvodine, ne kažem specifično za njih, i ne kažem da bi to bilo 70%, kamoli 100% uspješno. Ne tvrdim to, tvrdim da se puno puta pokušavalo s trenutnim modelom i rijetko je upalilo, zapravo osim te 2018, ništa prije ili poslije nije prošlo.
    Nisam za reciklažu trenera i igrača, i smatram da Dinamo može daleko iznad toga, to je i dokazano u doba Soudania i Fernandeza, bez obzira što nije vani napravljen neki uspjeh, mislim da ne treba pisati zašto nije.
  • Noel
    7.6k
    Bilo je komentara tijekom jeseni kako vas Dinamo nije smio pustiti, da nedostaje treći napadač. Ljetos ste nam rekli da su vam u klubu dali opciju ostanka, ali ste otišli jer ste htjeli veću minutažu. Kako sada na to gledate?

- Meni je bilo rečeno da mogu ostati, ali da sportski direktor želi dovesti trećeg napadača, mlađeg, bez obzira ostao ja ili ne. Onda bismo bili četvorica. Logično je da bi se mene vjerojatno gurnulo na četvrtu opciju, zato što bi taj neki mlađi došao. Ja sam si rekao - kad bih igrao koliko sam igrao prošle sezone, potpisao bih odmah! Ono je bilo super, meni i Kulenoviću. Dobro, Petković je bio nešto ozlijeđen, ali mijenjali smo se, igrali smo i jedan od nas dvojice s Petkom te smo sva trojica bili zadovoljni. I zabijali smo.

Današnji intervju Frana Brodića za SN.
  • Praskaton
    2.9k

Samo zbog ovoga Maric je trebao dobiti otkaz.Ozbiljan klub si ovo ne smije dozvolit.
  • vjeko1701
    10.8k
    Velika greška. Ako je pušten jer se trebao dovest treći napadač, onda se trebao dovest treći napadač. Ako pak nisu bili sigurni dal će dovest trećeg napadača, nisu ga trebali pustiti dok god nisu sigurni.
  • Blueshadow86
    2.1k
    Velika greška. Ako je pušten jer se trebao dovest treći napadač, onda se trebao dovest treći napadač. Ako pak nisu bili sigurni dal će dovest trećeg napadača, nisu ga trebali pustiti dok god nisu sigurni.vjeko1701

Ovo znamo svi mi za mjesečna primanja od 0 (nula) eura za tu funkciju. Pitam se što rade i o čemu razmišljaju ljudi koji za tu funkciju, karikiram, dobijaju 10 soma eura mjesečno. Sprdačina i cirkus.
  • Marquis Manners
    92
    Zar nije Jakir rekao da mu ne treba? Kao u slučaju ogiwara, Perković.
  • vlatkomarkovic
    174
    Čini mi se da u ljetnom roku nije postojala neka vizija i šira slika kad se slagao kadar.

Da se Petković i Perica Sučić nisu ozljedili vjerojatno bi se i dosta toga zamaskiralo.
    Ovako su ispali kako se narodno veli, najobičniji lajbeki i mutikaše!
  • don
    8.6k
    Dok mi raspravljamo o igraču koji nije za Dinamo Franjiću, u međuvremenu dvojcu iz Vojvodine je drastično skočila cijena po TM-u.
    S 800 k na 1,20 m i s 800 k na 1,50 m
    Pa rađe bi ponovo za 1,6 m riskirao nego dovodio Franjića,
    Marquis Manners

ovo je pravi primjer kako dosta vas razmišlja na način "samo da je stranac"

kladim se da nikad nisi pogleda ni jednog iz Vojvodine, ali su crnci, stranci i za Dinamo su u 90% slučajeva.
    da se Franjić zove Franick, siguran san da bi velika većina vas koji niste za njega molili Boga da dođe.

Dinamova osovina momčadi mora biti sastavljena od hrvatskih, domaćih igrača i sa par stranaca. Uostalom, tad je i Dinamo ima povijesne i najbolje rezultate.
  • Niko1986
    373
    Pretjeruje se o tome koliko je Brodić bio važan i potreban. Uostalom, da se vratimo na unose kada je prodan, svi su se složili da je 1,5 milijuna za njega vrlo dobar posao. Van penala Rijeci, čovjek nije dao niti jedan važan gol. Zabijao je Rudešu i Istri, a 33 % golova mu je došlo kada smo već osigurali naslov.
  • vjeko1701
    10.8k
    Pa sam posao kao posao nije bio loš ali je jako neozbiljno pristati na to jer imaš planove koje ne provedeš do kraja pa ostaneš na jednom igraču.
  • Beowulf112
    358
    Mene isto Brodic nije dojmio ali ako je pusten za samo 1,5 milijuna eura.To je bas losa prodaja.Covjek je imao gol svakih 100 minuta sto je jako dobro.Ne kazem da smo mogli izvuci 10 ali bar se moglo duplo dobiti ako ne i troduplo.
  • Niko1986
    373
    Da nema toliko ozljeda, Pjaca ti je mogao odraditi ulogu drugog napadača. Protiv Osijeka je tako zabio dva gola i sigurno to može igrati.
  • Marquis Manners
    92

Priznajem da nisam pogledao niti jednu utakmicu Vojvodine, napomeuo sam da ne bi dovodio baš njih specifično, ali za taj novac vrijedilo bi pokušati.
    Ja prvi zagovaram 50/50, gdje piše da Dinamo mora imati većinu domaćih igrača?
    Zar to nije u ovom modernom i ubrzanom svijetu veliki korak unatrag, pogotovo ako i ne proizvodiš više toliko domaćih igrača kao nekada.
    Uvijek se volim referirati kad su ovakve rasprave na klubove kao što je potonuli BATE Borisov ili Athletic Bilbao koji nije potonuo, ali nikada neće napraviti iskorak za koji ima sve uvjete, upravo iz istih razloga. Athletic se održava zato što imaju veliki bazen, ali čak i oni su posegnuli za strancima, a mi smo puno bliže BATE-u po ovom pitanju nego Athleticu, samim time bliže i istoj sudbini.
    Zato i zagovaram taj model da nam se ne dogodi BATE Borisov.

I ne mora igrati tamnoputi zato što je tamnoputan. Referiram se na njihove fizikalije, pa puno manji klubovi od Dinama imaju bar par takvih agilnih, brzih, višljastih igrača koji jednostavno imaju drugačije fizičke predispozicije.
    Meni isto nekada smeta, što su isto tako podložni grupiranju i imaju velika ega, ali to i bez njih imamo kao veliki problem u klubu.
  • don
    8.6k
    Priznajem da nisam pogledao niti jednu utakmicu VojvodineMarquis Manners

eto, a da li bi njih zagovara da su sa balkana?
    popljuva bi cili klub jer eto, izašlo u srpskim medijima da ih mi ka oćemo.
  • San Lorenzo
    18k
    Marić prvo proda Brodića, onda krene s cendranjem da nemože nikog dovesti jer - Petković.

Zaista s obiljem optimizma možemo dočekivati naredni prijelazni rok znajući da će ga hendlati isti tip.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions