• Sbkbbb
    207
    Otkud to za franjica, ni meni nije jasno?
  • Noel
    7.6k

Opet ti pišeš i uspoređuješ nešto što nema nikakvog smisla. Uspio si usporedit Bartola Franjića , Jozu Šimunovića, Joaoa Felixa i Saida Husejinovića!?!!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!
    Nemrem,idem spat.
  • NitkoBitan
    20.9k
    Komentar kolege forumasa koji je pokrenuo lavinu, ocito su svi povezali sa Franjicem.

Više od pola ovog dolazi u paketu s bivšim igračem s kojim se, slučajno saznao, pregovarapuxigadjurdja
  • Orc123
    9.4k
    covek, nisam ih usporedil pozicijski nit igracki vec sam ih usporedio da i nije toliko tesko u mladosti kad se gleda goli talent dosegnut svoj vrh, ali je tesko ostati na vrhu! Za Huseinovica je tad bio Werder vrh ali je pokazao strmoglavi pad, Felix je bio tada najveci transfer u povijesti i predodređen kao nasljednik Ronalda pa nije ni priblizno ta razina, Bartol je dosao do Wolfsa i nije uspio ni priblizno drzati tu razinu jer se nigdje nije dokazao, Jozo dosao u Celtic pa eto sada volontira.......napisao sam to u kontekstu kako debili rade u Wofsburgu!? Ne, ne rade....i drugi klubovi krivo procjene limite nekog igraca ili se neke stvari igracu jednostavno ne poklope u karijeri ili ih uniste ozljede..ne znaci to da debili rade procjene tih igraca!

A ti i dalje vadi stvari iz konteksta da bi ti netko opalio par lajkova, a nemoj ni dalje vodit argumentiranu raspravu....tu je zo ocito jako tesko....
    I ne, nis osobno protiv tebe...samo bi vise trebali postivati da ne misle svi isto!
  • NitkoBitan
    20.9k
    Zasto ne Bartol Franjic uz uvjet da se zna sto se tocno planira sa njim (s obzirom na njegovu polivalentnost u kojoj se pogubio). Mlad je, vec ima respektabilno inozemno iskustvo, Dinamovac iz Zagreba... Ne bi bio ni prvi ni zadnji igrac koji je dosao ili se vratio u Dinamo do 25te godine te dozivio procvat, hm na kog me to podsjeca...

Zimski je prijelazni rok gdje nema apsolutnih rosada, momcadi se tesko odricu bitnih igraca, uostalom nama je veza sasvim solidno popunjena uz povratak oporavljenika... Po meni jedan sasvim solidan i razuman transfer, palac gore :up:
  • nkdz
    937
    Neću baš puno o njegovim kvalitetama ko nogometaša jer ste sve napisali ali fora mi je bio jedan video kluba od ja mislim prije nekih par Božića gdje su suigraci izvlacili pitanja jedan o drugome.

Franjicev suigrac (nemam vise pojma ko) je izvukao pitanje "što bi Franjiću poklonili za Božić, a da znate da bi mu se sviđalo"

On je iz topa odgovorio: "godišnju kartu za sjever"

Mislim da to dovoljno govori ako ništa o motivaciji tog decka i ljubavi prema ovom klubu.
    Znam da motivacija i ljubav nisu dovoljni ali meni je on i kvalitetom dovoljno dobar za dinamo i volio bi ga natrag.
  • Olmic
    3.8k
    Bartol Franjic ne dolazi u Dinamo tako da mozete na neku drugu glasinu
  • Marquis Manners
    89
    Odakle se samo izvlače ova imema?Možda donekle dva normalna imena u kontekstu povezivanja s klubom. Redom starci, otpisani, i povratnici koji ispunjavaju uvjet " govori hrvatski jezik ", kao slučaj Ante Čačića i legendarno " živi blizu stadiona ".
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    Za sve koji su spomenuti niti treba sportski direktor niti scouting ,tako da potpuno shvatam što se nije dalo otkaz Mariću. Nego dobre doktore ,fisioterapute da nam se oporave ozčjedjeni ,i iste ozljede da nas zaobidju o to će biti dovoljno za naslov. Isti recept ko prošle godine. Na to idu
  • Marquis Manners
    89
    Neka vrijeme pokaže. Iako po meni previše je tu sastanaka nakon kojih se nije dogodilo ništa, izjava, u smislu igrača cifri, imena joje se vrte da bi se moglo reći da je dobar smjer. Drže ih loša Rijeka i loš Hajduk unatoč +7.
  • Sava Krpa
    356
    Povratak bilo koga tko moze pomoći da se vratimo u tračnice je dobrodošao. Ekipa koja ne može sastaviti dva napada, imaju lose igrače, lošije od nas definitivno nam bježe 7 bodova i imaju na kontu dvije pobjede protiv nas mi bi u istom momentu birali ove ili one i gledali neku dugoročnu strategiju sa kupovinom igrača. Slazem se da je to bitan faktor ali nama trebaju kratkoročna pojačanja da osvojimo prvenstveno pa onda na ljeto možemo lakse disati i pomnije birati. E sad, koji su to nama dostupni igrači a da su ujedno i pojačanja to neka odluči struka koja je i vise nego dobro plaćena za taj posao. Samo znam da bi nam svima trebao biti isti cilj, bolji Dinamo i prvo mjesto.
  • Facke
    4.5k
    Glejte. Ja ne plujem Franjica. Mlad je. Ali zgubil je puno vremena. A ti da se razvijas ko igrac moras igrati , pogotove tak mlad. I najte istu gresku delati ko kod Roga i Pjace. Si se secate kak su nekad igrali za nas. A ni Rog a ni Pjaca nisu blizu toga. Al njih su jednostavne se te ozljede unistile. Pjaca na momente dober. Rog los.
    I sad se iste prisecate kak je Franjic nekad za nas igral. To je bile ohoho kad.

Iste kakuv je to argument da sme ga prodali za 8-9 miljona i zate takve igrace treba vracati.
    I Roga sme prodali za 13,50 miljin eura. A nije ni sjena vise tog igraca. Kaj je cist normalne. Jednostavne se stim nesmeme zavarati. A Franjic kaj reci, mogli bi se razocarati ak stvarne dojde do toga.

Iste argument Uremovica se pljuvale. Znate koja je razlika? V tomu da je vane igral ko mlad. Da se razvijal ko igrac. Odigral je skoro 100 utakmica za Rubin Kazan i bil kapetan te momcadi i vu kaoticne Herthe bil ok igrac.
    I to se vidi po njegove igre.

Ne treba se svakem argumentem opravdati saki igrac.
    Ja sam v letnem prelaznem bil blag kaj se kritike tice i veroval da je Maric znak kaj dela. Pokazale se da je znal nist.
  • marcio amoroso
    38.5k

Pjaca je i sa dva potrgana koljena jedan od 5 naših najboljih igrača. Roga su na početku sezone svi hvalili na sva zvona i tražili da ga se odmah otkupi.

Ima jedna velika razlika između Franjića i Roga/Pjace. Franjić nije imao niti jednu ozbiljnu ozljedu.

Osim toga je dečko u prošloj sezoni odigrao 20 utakmica Bundeslige. Ponavljam se i pitam, koji bi to naš igrač bio standardan u Wolfsburgu ili Skhahtaru?
  • vjeko1701
    10.8k
    Tu postavljaš tezu kao da je on standardan u Shaktaru, nije. Ima 400 minuta u cijeloj polusezoni od kojih je najviše skupio u tri starta protiv ekipa iz donjeg doma ukr. lige.

Ako je u pitanju neka prilika da se dovede kao defanzivni all-rounder koji može krpat tri pozicije po potrebi, ok. Ali ako ga misle dovesti i reći - rješili smo lijevog beka i zadnjeg veznog jednim potezom, onda bolje ne.
  • vlatkomarkovic
    100
    Gle, pljuvati dovođenje Franjića, a istodobno drkati na dovođenje Bernauera i Mmaeea kojima je do sredine dvadesetih vrhunac bio Fradi i Paris FCmarcio amoroso

Jasno i glasno! Bravo za moderaturu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions