• vlatkomarkovic
    268
    Za klub mu sigurno neće biti problem ništa, te neće s poluspuštenim štucnama i žvakom u ustima odavati dojam da ga boli ona stvar, niti će mu trebati zaštitnički tekstovi i priopćenja ako skuha penal ili kiksa nešto.Tongo Doumbia

Bravo :heart:

Moje osobno mišljenje je da nije riječ o perverziji koja rješava sve naše probleme, ali će itekako koristiti.

Franjić je u Dinamu odradio 3 sezone. Bio je starter protiv Tottenhama doma umjesto ozljeđenog Gvardiola, probušio je i izmotao Juranovića kao zadnju pičkicu za prolaz protiv Legije. Vlašića je spremio u dzep 2 puta da mi je neugodno bilo!

Dobro došao nazad Bartole!
    Ovo je povratak korijenima i Dinamu kakav bi trebao biti! Bez osrednjih japanaca, marokanaca, francuza! (s naglaskom na osrednjih)
    Jos da vratimo Ivanušeca i Soldu i na konju smo!
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Ili doktorska disertacija protiv CSKA kad im je pojeo cijeli vezni red.
  • Jaro
    8.7k
    vec nekoliko puta je receno, ali evo jos jednom - Rog je tu, u momcadi, za LP ne mozes dovesti novo rjesenje, Misic i Ademi vjerojatno nece biti na raspolaganju - produzetak posudbe Roga u tom kontekstu je jedini normalan. Drugo, ekipa ovdje ocekuje ne znam kakvu rekonstrukciju u zimskom prijelaznom roku, kada imas 2 tjedna priprema i nastavak sezone - realno, mozes dodat postojecoj momcadi jedno, dva imena i to je to - tko ocekuje vise - u jebenoj je deluziji...
  • Marquis Manners
    93
    Dok mi raspravljamo o igraču koji nije za Dinamo Franjiću, u međuvremenu dvojcu iz Vojvodine je drastično skočila cijena po TM-u.
    S 800 k na 1,20 m i s 800 k na 1,50 m
    Pa rađe bi ponovo za 1,6 m riskirao nego dovodio Franjića, Oršića, posuđivao Ivanušca i Roga.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Također nemam ništa protiv eventualnog dovođenja Franjića (iako ne znam odakle ta info. da se radi na njemu).
    U slučaju da ga se dovede, samo se nadam da ne bi primarno igrao lijevog beka. Hoću lijevog beka - lijevog beka! A Franjić i Perković to mogu pokriti u slučaju ozlijede, kartona, odmora itd.
  • Marquis Manners
    93

Nekako sam dojma da su ljudi u Dinamu odustali od lige prvaka, kad vidiš izjave i govor tijela, sve jasno.
    U tom kontekstu zašto ne dati te dvije utakmice Paviću, čemu Kačavenda? Može li možda on to odigrati?
    Posudba i plaćanje istoe za dvije utakmice koje si u svojoj glavi otpisao? Meni to nema logike, no dobro, nisu sad to neki veliki novci, iako meni i euro za takve igrače je puno, na stranu to. Problem je u tome što ako gledamo kako sada razmišlja naša struka, ići će se u otkup Roga za 2-3 milijuna. Još ako odigra solidno polusezonu, naglašavam solidno.
  • Crni86
    7.3k
    Franjic je dobar situm. Pokriva mnogo pozicija, zna velicinu dinama i za njega bi dao posljednju kap krvi. Kao neka opcija za uzu rotaciju mi je okej, ali nadam se da nije u ona 3 pojacanja koja cekamo vec igeac za 15-16 igraca.

Takvog vojnika je dobro imat u ekipi. Pa nacjo je u realu igrao sve i svasta. Nije bio ekstra klasa ali je pri nekim ozlijedama uvijek svoj zadatak odradio na solidnoj razini.
  • Blueshadow86
    2.3k
    Nekako sam dojma da su ljudi u Dinamu odustali od lige prvaka, kad vidiš izjave i govor tijela, sve jasno.Marquis Manners

Sve 5, ali zbog čega se ne bi nadali pobjedi protiv Milana? Padale su i jače ekipe. Igramo kući i uz dozu sreće se može dobiti Milana.
    Ne bi želio da se ovaj dio rasteže jer nije tema. Tema su transferi. Samo se nadam da igrači vjeruju u pobjedu, a ne suprotno.
  • Jaro
    8.7k
    po kojim izjavama i "govoru tijela" si to zakljucio. Fascinantan mi je vroj strucnjaka u citanju govora tijela na ovom forumu. Lijepo priznaj, TI si zakljucio fa nista od LP, TI si odustao od vjere u nesto u LP pa projiciras tu...
    Aj ni molim te reci, kako bi ti rijesio trenutnu situaciju s momcadi (trenutna forma, ozljede i ciljevi na proljece) na trzistu...
  • Zg123
    818
    Izgleda da su nekima porasli apetiti i da im se pomutio razum kad misle da nam Franjic ne bi bio od koristi? Da vas podsjetim da su u zadnjih xy godina Petkovic i Orsic nasa najjaca i najveca pojacanja a prije Dinama prakticki nisu postojali i imali su smijesnu statistiku
  • Daliban
    4.1k
    Ne igra u Šahtaru kojem isto curi na sve strane i vise u prvenstvu kao i mi, a ukrajinska liga je odron.
  • Marquis Manners
    93

Nije mjesto ni tema, ali eto da odgovorim, pa možemo zatvoriti tu temu.

Evo za tebe a ujedno i odgovor za @ Jaro.
    Ja sam siguran da Dinamo može dobiti Milan doma, siguran sam bio preko 60% da možemo dobiti Monaco, a preko 50% sam bio siguran da možemo dobiti Borussiju.
    Za mene je neuspjeh što se nije odigrao x protiv istih.
    Sve ovo temeljim na praćenju Monaca, Borussije i Milana.
    Protiv Arsenala sve ispod 5:0 je prihvatljivo.
    Problem je što ja kod nekih ne vidim taj govor tijela da je to tako, više su to vanjski pokušaji poput ljuštura izjava.

Što se tiče govora tijela, nemam diplomu, nisam stručnjak, ali ono što znam i vidim mi daje za pravo da iznesem taj zaključak. Možda nisam u pravu, dok mi se ne dokaže suprotno ja vjerujem u to što pišem.

Reci mi tko je kriv za formu i ozljede? Ne bi želio da napišem do kraja jer se samo čeka i najmanja sitnica da me se udalji s foruma, ako te zaista zanima, napisati ću detaljno privatno. Mogu reći da bi ja osobno pokušao dovesti slične igrače poput ovih iz Vojvodine, ne kažem specifično za njih, i ne kažem da bi to bilo 70%, kamoli 100% uspješno. Ne tvrdim to, tvrdim da se puno puta pokušavalo s trenutnim modelom i rijetko je upalilo, zapravo osim te 2018, ništa prije ili poslije nije prošlo.
    Nisam za reciklažu trenera i igrača, i smatram da Dinamo može daleko iznad toga, to je i dokazano u doba Soudania i Fernandeza, bez obzira što nije vani napravljen neki uspjeh, mislim da ne treba pisati zašto nije.
  • Noel
    8.2k
    Bilo je komentara tijekom jeseni kako vas Dinamo nije smio pustiti, da nedostaje treći napadač. Ljetos ste nam rekli da su vam u klubu dali opciju ostanka, ali ste otišli jer ste htjeli veću minutažu. Kako sada na to gledate?

- Meni je bilo rečeno da mogu ostati, ali da sportski direktor želi dovesti trećeg napadača, mlađeg, bez obzira ostao ja ili ne. Onda bismo bili četvorica. Logično je da bi se mene vjerojatno gurnulo na četvrtu opciju, zato što bi taj neki mlađi došao. Ja sam si rekao - kad bih igrao koliko sam igrao prošle sezone, potpisao bih odmah! Ono je bilo super, meni i Kulenoviću. Dobro, Petković je bio nešto ozlijeđen, ali mijenjali smo se, igrali smo i jedan od nas dvojice s Petkom te smo sva trojica bili zadovoljni. I zabijali smo.

Današnji intervju Frana Brodića za SN.
  • Praskaton
    3.1k

Samo zbog ovoga Maric je trebao dobiti otkaz.Ozbiljan klub si ovo ne smije dozvolit.
  • vjeko1701
    11.5k
    Velika greška. Ako je pušten jer se trebao dovest treći napadač, onda se trebao dovest treći napadač. Ako pak nisu bili sigurni dal će dovest trećeg napadača, nisu ga trebali pustiti dok god nisu sigurni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions