• Maximo
    603

Koje minutaže? :lol: Kad su Bjelici bili svi zdravi Stojke nije vidio terena osim na zagrijavanju
  • vjeko1701
    10.8k
    Stojković se ovo ljeto vratio nakon 9 mjeseci pauze. I sami smo komentirali početkom sezone da očigledno ne može više od poluvremena. Vidjet će se nakon priprema koliko će igrati.
  • Nogo
    4.4k
    Bardhi da kao igrač koji moguće da je instant pojačanje i koji "luta" po terenu, ali ako guši Stojketa i Kaču onda absolutne ne.
  • austrijanac
    4.7k
    Bardhi ima šanse za potpisat ovu zimu s Dinamom kao i ja.
  • Dinaminjo
    1.1k
    koju poziciju igras?

Pitam za prijatelja
  • Paggini
    29.8k
    Bardhi ima šanse za potpisat ovu zimu s Dinamom kao i ja.austrijanac

Kad Marić sazna da sam ljevak, dečki moji lijevi bek je RIJEŠEN.
  • Nolifer
    8.9k
    Je, onda bus zavrsil na desnom krilu, uz Cordobu, haha :lol:
  • serbus
    4.5k

Pratim također ljevak ali sa potrganim križnim tako da nemaš šanse potpisati prije mene :lol:
  • Mandelinho
    470

Stojke ce biti ucinkovitiji igrac od Baturine sto cete vidjeti kad pocne igrati konstantno, odnosno kad se ovaj proda. Po talentu je naravno ispod Baturine, ali voljni moment i radna etika su mu na puno visem nivou, a uz to bi dodao da neodoljivo podsjeca na Olma. Bute vidjeli

Treba također pratiti kako će se odvijati situacija oko Vidovića kojeg si, čini mi se nedavno spominjao, i pokušati i njega dovesti, jer takvi igraci nam trebaju. Možemo se mi krcati igračima za rezultat ali uvijek moramo imati osiguranje u vidu nekog igrača kojeg nožemo dobro utržiti.
  • modri-kibic
    148

Jel si igrao u drugoj Francuskoj?
  • Jos-Optimus
    3.4k
    Zona je čudo :lol:
  • vlatkomarkovic
    100
    Bardhi svakako ima mjesta kod nas.
    Ali nadam se da je ovo ipak lažna vijest i da nam dolaze pozicije koje više trebamo.
    U slučaju da ce se dovodit 6 7 igrača, onda svakako.

Ali dok nema 3 4 pozicije kolosalno vise, ne vidim čemu doprinosi Bardhi kartkoročno!
    U dugom roku smo ionako mrtvi ako ne obranimo naslov!
  • Jos-Optimus
    3.4k
    zašto bi bili mrtvi ako ne obranimo naslov?
  • NitkoBitan
    20.9k
    U dugom roku smo ionako mrtvi ako ne obranimo naslov!vlatkomarkovic

Prezivjeli smo godinu u kojou nit smo bili prvaci nit smo igrali europska natjecanja, a cisto sumnjam da smo imali respektabilne komercijalne prihode kao i kapital ranga Baturine i Sucica.

Ta mantra da cemo se mi raspast u slucaju neosvajanja naslova potjece od tovara isto kao sto mi njima trubimo svake godine da ce bankrotirat.
  • Maximo
    603

Pa oni i hoće bankrotirat :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions