• Laugreano
    2.7k
    Dobro ti je rekao covjek.
  • Sajla
    6.3k
    Cini se 4 previse ako cemo konkretno o rezultatskom ucinku.DiddyGuela

Kao jedan od vecih seraca po Max Dahmeru moram reci da je danas opet odigrao skoro savrsenu utakmicu u Europi. Podsjetio je na Betis.DiddyGuela

smanjuješ na "3 previše" ili ostaješ na 4?
  • Droljo
    10k
    Jesu izkomunicirali iz kluba da gledaju 3-4 pozicije i za svaku imaju a,b,c i d opcije. Strpiti se malo pa bumo videli i sudili. Jedino što po meni nije do igračkog kadra problem. Imamo mi hrpu vrhunskih nogometaša. Nešto drugo nas jebe...
  • DiddyGuela
    2.5k

Na 5. To je za onog iduceg iz Nancya kojeg Maric prati.
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Oba tema postaje lagano kao i uvijek mjesto gdje se liječe frustracije. Pa barem pozitiva za blagdane ljudi. 30 stranica ni o čemu. Šta će biti ako i kad dodje igrač neki. Pa bar o tome da diskutiramo. Mi se ovdje svadjađamo bukvalno oko ničega:lol:
  • Jurki
    13.6k
    Citam upise.. i svatko ko veli da je Francusko trziste smece taj nema pojma o nogometu.
    S tim ne zelim opravdati rad naseg sda jer puno toga nije napravil kaj je trebal.. al to nije sad tema.
    Samo je dovoljno pogledati kakve im rezultate radi repka.
    Kvalitete ima, al ju treba naci i adekvatno platiti.

Škart igraca ima na svakom trzistu, pa ni Francuzi nisu posteđeni toga.

Kod nas je najveci problem kaj nemamo skautske mreze i tu smo se trebali pojacati na adekvatan nacin. Skaute koje mi imamo, nemrem svrstati ko skaute.
  • Droljo
    10k
    Skaute koje mi imamo, nemrem svrstati ko skaute.Jurki

Ajmo i njih pričekati. Šokota da nađe jednog klinca koji bude na tragu dudua ili olma isplatio se. Pljujemo po ljudima bez da smo im šansu dali...
  • Mr Anderson
    9.1k
    Kaj će nam skauti. Marić treba samo pratiti Zonu, pogotove teme Transferi i Scout služba.
  • vjeko1701
    10.6k
    Sad je dosta. Iskoristio si svoj broj upisa o Francuskoj. Nisi jedini. Smirite se dobrovoljno ili prisilno, meni svejedno.

Oba tema postaje lagano kao i uvijek mjesto gdje se liječe frustracije.Kujtim Shalla
    Imas moju osobnu garanciju da to nece postati. Vec smo jednom napravili masovno baniranje, nije problem i drugi put.
  • Jurki
    13.6k
    sve ok kaj velis, ali mislim da smo svi ocekivali clanove skautske sluzbe koji su radili vec taj posao u nekom klubu.
    I za koje mozemo sa sigurnoscu reci.. skaut xy je na proslom radnom mjestu polucio takve i takve rezultate.
    Meni osobno je svejedno tko je skaut, vec me iskljucivo zanima ako se nekog dopelja da ima nekakvi background.
    Dinamo je preveliki klub da bi se netko ucio poslu.. jbg imas Goricu pa tam peci zanat.
  • Droljo
    10k

Ima tu dosta i do sreće. Pa ona opcija zasićenosti itd. Možda mladi lav ima veće šanse dobar posao obaviti jer je željan dokazivanja i sl. Uglavnom bumo videli. Ak bude sve super - super ak ne bumo mijenjali. Nije da bumo propali ko klub ak ne osvojimo ovaj put...
  • Jurki
    13.6k
    Nije da bumo propali ko klub ak ne osvojimo ovaj put...Droljo

Ovakve upise nebum komentiral.
    Siguran sam da bumo uzeli titulu.
    Najveci problem je sad kaj smo sjebali previse prijelaznih rokova, imamo staru momcad i trebalo bu mnogo umijesnosti, znanja a i srece da se napravi balans i da se ne fula sa pojacanjima.
    Nek nam je svima sretno kaj se tice i prijelaznog roka a i proljeca.
    Smatram da se ovakva prilika ni pod slucajno ne smije propustiti da bez jbnih kvalifikacija uđemo u Ligu prvaka.
  • Omake
    4.1k
    Malo strpljenja, tek je 26.12.
    Lani su tek oko 10.1. dosli Hoxha i Ogiwara, RPG 7.2. Rog 12.2.
  • Nino Bule
    14.8k
    Dovest ce se sigurno nešto, bezveze pizdite dok ne potpise neko, bjelica je i sam potvrdio da imaju po 4 opcije na pozicijama koje su im hitne,ocekujem bar lijevog beka i spicu, ne bi me cudilo da dovode jos stoper ili mozda sestica, u svakom slucaju za zimski rok ce biti prometno, ajmo se strpit i dat tim igracima par utakmica prije nego krene histerija.
  • Droljo
    10k

Svega ovod ima osim strpljenja stari moj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions