• ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Meni bi uvijek zvonilo na oprez kad se radi o igraču koji bi trebal biti u idealnim godinama, a mjesecima već otpisan u 13.(!) klubu turske lige koji uzima 39,5% bodova...ono, ili forma ili glava, nekaj očito ne štima.

Trenutni ugovor na preko 2 milje, a u najboljoj sezoni 4 asista.
  • Vedraca
    175
    Nisam pljuvac ni pesimista ali nazalost sve vise imam Osjecaj da od ovog Roka ne budemo nista mogli ocekivat! Imena koja kotiraju su tipicna imena za Bjelicu i koja mozes dovest na Zimu! Bardhi je dobar Igrac Bio ali da Li in moze osvjezit karieru kod nas je druga prica ....Ako se vratio u Stare Dane to bi bilo za sve top. Nekada i pogodis s takvim transferima i Igracina.
  • vjeko1701
    16.6k
    Prestanite pisati postove jedan za drugim.
  • emilperska
    11k
    Bardhi svakako je igrač za Dinamo, ali nam ne treba. Nešto kao Oršić, samo zdraviji u ovom trenutku. Najbolje partije je pružao kao polušpica. Baturina, Stojković su tu direktno + Kača, Rog, Ademi. Dodatno, Mbuku kao 1 od 2 pojačanja našeg vrlog SDa koja valjaju, isto je primarno polušpica. Kod nas igra desno krilo jer desnih krila nemamo.

Trebamo lijevog beka, stopera, špicu, šesticu i vjv desno krilo..

Ponovit ce se opet 2022. sijecanj kad smo doveli Emrelija jer nam je trebalo desno krilo, a on je povremeno igrao desno krilo.

Hvala, ali ne hvala..
  • Omake
    10.5k
    Vidim da par ljudi voli granatirati drugu francusku ligu. Pošto je izašao novi update na TM, poredao sam sve lige s WyScouta po TM vrijednosti. Ovo je lista nižih liga koje vrijede više od HNL-a koji vijedi 238,7 mil eura.
    1. Engleski Chamionship 1,6 milijardi
    2. Talijanska Serie B 509,6 mil
    3. Druga Bundesliga 498,3 mil
    4. La Liga 2 489,3 mil
    5. Ligue 2 298,3
    6. Engleska 3. liga 270,2
    7. Brazilska Serie B 244,9
  • Dinaminjo
    1.5k
    Ne treba ti Bardhi mozda sada, ali na ljeto nesto vise. Ako su procijenili da je igrac zamjena Baturini sa podjelom minutaze sa Stojkovicem.

Bolje da je 6 mj "visak" nego da na ljeto nedostupan
  • vjeko1701
    16.6k
    + 6 mjeseci da vidiš dal je to to...ali ovo mi sve liči na tipičnu tursku priču
  • Maximo
    798

Koje minutaže? :lol: Kad su Bjelici bili svi zdravi Stojke nije vidio terena osim na zagrijavanju
  • vjeko1701
    16.6k
    Stojković se ovo ljeto vratio nakon 9 mjeseci pauze. I sami smo komentirali početkom sezone da očigledno ne može više od poluvremena. Vidjet će se nakon priprema koliko će igrati.
  • Nogo
    8.4k
    Bardhi da kao igrač koji moguće da je instant pojačanje i koji "luta" po terenu, ali ako guši Stojketa i Kaču onda absolutne ne.
  • austrijanac
    7.5k
    Bardhi ima šanse za potpisat ovu zimu s Dinamom kao i ja.
  • Dinaminjo
    1.5k
    koju poziciju igras?

Pitam za prijatelja
  • Paggini
    59.5k
    Bardhi ima šanse za potpisat ovu zimu s Dinamom kao i ja.austrijanac

Kad Marić sazna da sam ljevak, dečki moji lijevi bek je RIJEŠEN.
  • Nolifer
    11.9k
    Je, onda bus zavrsil na desnom krilu, uz Cordobu, haha :lol:
  • serbus
    5.2k

Pratim također ljevak ali sa potrganim križnim tako da nemaš šanse potpisati prije mene :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.