• Facke
    4.5k
    Pol Trabzonspora seliju u Dinamo. Tak su i pol Dinama selili u Teabzonspor kad je Bjelica bil tam trener.
  • Noel
    7.6k
    Bardhi je paklen igrač. Bez obzira kaj su to vjerojatno gluposti novinarske opet i kaj nebu završil u Dinamu..
  • vjeko1701
    10.7k
    On mi ima smisla ako već sad odlazi Baturina pa se gleda instant kvaliteta na toj poziciji.
  • dinamo vitez
    451
    I ja sam razmišljao o Bardhiju kao nekom tko ima smisla, ali nisam siguran da može igrati na krilu što nama treba a i djeluje da je pao u odnosu na najbolje dane u Levanteu. Inače, fantastična ljevica, nešto kao Kadzior ili Hajrović svojedobno samo na boljoj razini.
  • vjeko1701
    10.7k
    Nije on više desetka?
  • Noel
    7.6k

Je. U Tranzosporu je igrao na 10ki. Al on je igrač koji luta za vrijeme tekme ,dosta promjena pozicija.. Može na krilo,zna se čak i povuć na 8icu pa sudjelovat u izgradnji. Vrhunski igrač iako je pao u formi..
  • mikser
    7
    Ja stvarno ne kužim na koju foru se ovaj, a i prošlogodišnji rok može smatrati kao uspješab/dobar.
    Prodamo brat bratu 5 kapitalaca/startera i planiramo ih zamjeniti s ovim poluproizvodima.
    Mi i bez odlazaka ovih kapitalca (Livi, Šutalo, Ivanušec, Oršić) smo trbali jačati ekipu, a kamoli kada su nas ovi napustili.
    Stojković, Kača i Pjaca jedini normalni igrači koji su dovedeni zadnje dvije godine (Pjaca je Pjaca, a ova dvojica su budućnost).
    Nama su pojačanja recikliranje Tea i Ademija (unatoč tome svaka im čast, ginu za klub) koji su bili realno najslabije karike prije dvije godine.
    Marić nije doveo nikog normalnog, čovječe pa mi trebamo igrače (znam da koštaju), ali gdje su pare. Prodali smo sve što smo imali i uzeli brdo para, izborili ligu prvaka i doveli nikog. Što je najbolje milion vamo, milion tamo i skupise para.
    Ja mislim da oni neznaju dovesti, trebaš imati muda i iskrcati 3,4,5 miliona i odgovarati za to. Lakše je skupljati poluproizvode i reći jebiga nije bio skup.
    Dinamo treba ovaj prijelazni rok 3-4 prava igrača.
  • Mihaljević
    10.8k
    Enis Barhdi je igrač svjetske klase. Nisam pratio njegove igre u Trabzonsporu, ali bome kada je igrao u Levanteu, to je bilo pakleno.
  • ZrnTSCHeZ
    571
    Meni bi uvijek zvonilo na oprez kad se radi o igraču koji bi trebal biti u idealnim godinama, a mjesecima već otpisan u 13.(!) klubu turske lige koji uzima 39,5% bodova...ono, ili forma ili glava, nekaj očito ne štima.

Trenutni ugovor na preko 2 milje, a u najboljoj sezoni 4 asista.
  • Vedraca
    30
    Nisam pljuvac ni pesimista ali nazalost sve vise imam Osjecaj da od ovog Roka ne budemo nista mogli ocekivat! Imena koja kotiraju su tipicna imena za Bjelicu i koja mozes dovest na Zimu! Bardhi je dobar Igrac Bio ali da Li in moze osvjezit karieru kod nas je druga prica ....Ako se vratio u Stare Dane to bi bilo za sve top. Nekada i pogodis s takvim transferima i Igracina.
  • vjeko1701
    10.7k
    Prestanite pisati postove jedan za drugim.
  • emilperska
    7.3k
    Bardhi svakako je igrač za Dinamo, ali nam ne treba. Nešto kao Oršić, samo zdraviji u ovom trenutku. Najbolje partije je pružao kao polušpica. Baturina, Stojković su tu direktno + Kača, Rog, Ademi. Dodatno, Mbuku kao 1 od 2 pojačanja našeg vrlog SDa koja valjaju, isto je primarno polušpica. Kod nas igra desno krilo jer desnih krila nemamo.

Trebamo lijevog beka, stopera, špicu, šesticu i vjv desno krilo..

Ponovit ce se opet 2022. sijecanj kad smo doveli Emrelija jer nam je trebalo desno krilo, a on je povremeno igrao desno krilo.

Hvala, ali ne hvala..
  • Omake
    4.1k
    Vidim da par ljudi voli granatirati drugu francusku ligu. Pošto je izašao novi update na TM, poredao sam sve lige s WyScouta po TM vrijednosti. Ovo je lista nižih liga koje vrijede više od HNL-a koji vijedi 238,7 mil eura.
    1. Engleski Chamionship 1,6 milijardi
    2. Talijanska Serie B 509,6 mil
    3. Druga Bundesliga 498,3 mil
    4. La Liga 2 489,3 mil
    5. Ligue 2 298,3
    6. Engleska 3. liga 270,2
    7. Brazilska Serie B 244,9
  • Dinaminjo
    1.1k
    Ne treba ti Bardhi mozda sada, ali na ljeto nesto vise. Ako su procijenili da je igrac zamjena Baturini sa podjelom minutaze sa Stojkovicem.

Bolje da je 6 mj "visak" nego da na ljeto nedostupan
  • vjeko1701
    10.7k
    + 6 mjeseci da vidiš dal je to to...ali ovo mi sve liči na tipičnu tursku priču
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions