• tp1997
    704
    Dovesti nekoga tko ima iskustva sa pub kvizovima da vodi kvizove, jer 45+ minuta za upisivanje rezultata i poredak je kriminal na svakom normalnom pub kvizu.
  • Dino
    3k
    Jel možete molim vas napisat u tri rijeci kaj se radi u linku kojeg zalijepite osim ako se bas radi o linku kojeg ne smijemo propustit. Hvala!
  • mali M
    6.1k
    Dovesti nekoga tko ima iskustva sa pub kvizovima da vodi kvizove, jer 45+ minuta za upisivanje rezultata i poredak je kriminal na svakom normalnom pub kvizu.tp1997

kaj Zona ima svoj pub kviz?
  • tp1997
    704
    Mislio sam na ovaj Dinamo kviz u nedjelju, nisam bio siguran u koji thread to ide
  • mali M
    6.1k
    tp1997
    aha pa dobro ovo su pitanja i pohvale za Zonu ne za klub...
  • superhik
    11.8k
    Malo je poznata činjenica da Zona drma Dinamom pa tako i Pub kvizovima
  • mali M
    6.1k
    nisam htio ništa implicirati, ali vidim da ste se samoprozvali!!! :rofl:
  • badjibadara
    4.2k
    Malo je poznata činjenica da Zona drma Dinamom pa tako i Pub kvizovimasuperhik

Ne moze se reci da nije bilo ekipe sa Zone na kvizu... a sad, koliko su drmali :cool:
  • Dzoni
    902
    Bilo bi žalosno da tko god je sa Zone da je van gornje polovice barem
  • Krizy
    48.9k
    Nema baš teme za ovo pa ću postati tu.

Post za jubilarnih 10 000 upisa na ZonaDinamo.

Moje putovanje po sportskim forumima počelo je 2017. na SNet.
    Tamo sam s vremenom razvijao forumske vještine i naučio komunicirati na takvoj platformi, koja je bila novost za mene.

Kako je vrijeme prolazilo poboljšavao sam se i bio hvaljen za određene upise i izvlačenje razne statistike, za koju se dobar dio i nije mogao drugdje pročitati (ispričavam se ako zvuči bahato, nikad nisam bio takav, samo prenosim tadašnje riječi drugih).

Krajem 2018., osnovana je ZonaDinamo.
    Sjećam se da me Deda pitao za godine jer "dobro baratam statistikom", a Marcio Amoroso me pozvao da se registriram na Zoni, pogledam kako izgleda i ponešto napišem.

Na forum ZonaDinamo registrirao sam se među prvima, šestog listopada ljeta Gospodnjeg 2018.
    I tu sam počeo sve više pisati i analizirati, pa sam tako nakon jedne veće analize i usporedbe Dinama s klubovima izvan liga petica, dobio čast da otvaram teme utakmica, bio zadužen za otvaranje tema Igrača mjeseca i slične stvari.

To mi je bilo vrlo zanimljivo, a svakako sam svakodnevno trošio dosta vremena na Dinamo, pa sam se trudio raditi što kvalitetnije i pomoći ljudima koji su osnovali ovaj forum i omogućili nam pisati na najboljem plavom kutku na kugli zemaljskoj.

Prije otprilike pet godina dobio sam i priliku da moderiram, što mi je u neku ruku dokazalo da sam se trudio i radio dobar posao.

S vremenom sam se i ja razvijao uz Zonu i tako poboljšavao svoje upise, pokušavajući donijeti što više kvalitete na forum. Nekada bi mi uspjelo, nekada ne bi, ali sigurno da smo svi skupa doveli forum na jednu ozbiljnu razinu.

Kao moderator uvijek sam se trudio biti objektivan i pravedan prema svima. Svakoga nekad ponese i napravi greške, Bože moj, ali stvarno mi nikada nije bio cilj nekoga zaista povrijediti ili poniziti.

Ako bi se takvo što i dogodilo ili bih greškom banirao nekoga, potrudio sam se ispraviti stvar i ispričati se, privatno i javno.

Stvarno mi je velika čast biti moderatorom foruma ZonaDinamo i nadam se da ćemo nastaviti rasti, biti najveća zajednica dinamovštine i proživjeti skupa još jako puno sretnih trenutaka.

Sve najbolje svima, čitamo se ubuduće i idemo skupa proslaviti naslov prvaka za par mjeseci.

Da odmah svima zaželim sretan Božić i sveto porođenje Isusovo :pray:

Krizy :)
  • ElDorado
    885
    Da li se u ovoj paranoji prijelaznog roka mogu postaviti neka pravila oko toga kakve se info objavljuju i iz kojih izvora? Evo najnoviji primjer objave s nekog bezveznog X profila kak Cordoba odlazi iz kluba. I odmah kreće žuč na debilnu upravu i bla bla truć.
    Bar to smanjiti na info sa sluzbenih novinarskih portala iako naravno i oni objavljuju sranja. Ali pojavi se neki trol pa pokupi info iz nekkg opskurnog izvora i krece kanonada.
    Nema smisla.
  • vjeko1701
    10.7k
    A više manje je jednostavno. Ne možemo niti mislimo zaustaviti raspravu o vijestima odkud god one došle ali to ne znači da će se tolerirati paljenje teme o transferima sa svakakvim komentarima koji ne doprinose ničem. Također je niska tolerancija na uzimanje svega i svačega zdravo za gotovo kako bi se potkrijepile određene osobne agende.

Primjerice netko baci vijest o Tekliću i onda komentari tipa "a rekao sam da je Bjelica ovo ili ono, evo sad će se radi njega roster natrpati poluigračima ko Teklić". To nije rasprava o igraču kao takvom niti o njegovom potencijalnom transferu. To je čisto forsiranje neke vlastite retorike protiv nekoga trenutno u klubu koristeći takve "priče" iz svakakvih izvora kao izgovor.

Ovaj rok se tema o transferima neće pretvoriti u šizofrenu nakupinu 500 postova dnevno. Budite pametni, pratite pravila ili će biti sankcija.
  • CesarDelgado
    5
    Zašto ne smijemo reći što mislimo o nečemu? Imam dojam da ću bit baniran ako kažem nešto što nije po volji moderatora, a volim Dinamo i želim mu najbolje za klub. Želim demokraciju kao i svi. Znam da sam novi, no ne bi li bilo bolje kada bi svi mogli reći što mislimo?

Borili smo se za to, valjda.
  • CesarDelgado
    5

O čemu ti prijatelju? Kakav sting?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.