• Batigol
    72
    tako to ide kada ne ide...normalno ili?
  • CesarDelgado
    6
    Jbg novi sam,oprostite braćo
    Vidim ima groznih, nema većeg kluba od Dinama

Pozdrav iz Istre
  • Droljo
    11.2k

Ajmo dozvoliti ljudima da završe sezonu pa onda suditi. Ili bar za dva mjeseca..
  • Batigol
    72
    nisam ni rekao sada....ali ako ne bude islo na bolje onda adio...
  • Marquis Manners
    93
    Nitko ne zna što se s Cordobom događa?Pročitao sam nešto u medijim, ali ništa konkretno ne piše.
    Spominjao se i Senegalac neki, no nisam shvatio u kojem klubu igra.
    Bio bi zadovoljan ovima iz Vojvodine, ali s obzirom da je to Srbija i Vojvodina, teško da su igrači za Dinamo.
  • ShanKu
    1.3k
    Jasno smo im dali do znanja da nam se ne sviđa druga francuska liga, pa su prešli na srpski.. trg... kaj da im sad tek kažemo? :sweat:
  • Droljo
    11.2k
    da nam se ne sviđa druga francuska ligaShanKu

Misliš da se u 'drugoj francuskoj' ne da naći tamnoputih crnaca za špicu, zadnjeg veznog, stopera i lijevog beka? Ja mislim da se itekako može...
  • Simpatizer
    641
    nisam mislio na to da ćemo na Božić dovest nekoga, nego na komentar kao radi li se u klubu (sportski sektor) na Božić ili ne

Očekivati da ćemo imati službenu objavu na Božić o nekom igraču je nerealno to se slažem, ali očekivati rad nije
  • Marquis Manners
    93

Ove sezone teško, prošle da, ove gotovo pa nikako.
    Imaš koje ime?
    Prva liga ima ih koliko hoćeš, ali o tome nema smisla govoriti s obzirom koliko mi plaćamo.
  • Droljo
    11.2k

Da od svih lijevih bekova u drugoj francuskoj niti jedan nije za dinamo? Od 50 bekova? Si ti siguran?
    https://www.futwiz.com/en/fifa22/league/france-ligue-2-2/rating/all/leftbacks/17/0
  • Žan
    318
    Pa ovo je tesko spamanje od teme postalo, uopce nema konstruktivne rasprave o insajderskim informacijama ili transferima, kaje ljudi sa vama?
  • Marquis Manners
    93

Ne pratim baš detaljno, možda ima, ali mislim da je liga pala kvalitetom.
    Ima jedan iz Auxerrea, Mensah.
    Samo mislim da mi ne možemo to platiti.
  • Praskaton
    3.1k
    ali očekivati rad nijeSimpatizer

Kao da netko moze vidit jel Maric i Bjelica sada rade ili ne.

Ohladite ljudi malo,blagdani su.I oni su ljudi sa svojim obiteljima nek proslave ove dane.Treba im reset svima.Nekad je baš to dobitna formula za ponovni uzlet.

Prvi sam koji je nezadovoljan stanjem u klubu poglavito sportskom sektoru al ajmo ohladit bar ova 2 dana.Bit ce vremena kad cemo moci prigovarat.
  • NitkoBitan
    22k
    Prvi sam koji je nezadovoljan stanjem u klubu poglavito sportskom sektoruPraskaton

Koji to segment u klubu nije na razini osim sportskog sektora? Kakvo je to tocno stanje u klubu da si nezadovoljan?

A mislim... Kada ima rezultata sve je super i sve je za 5 a kad nema nista ne valja i treba cijeli reset. Klasicno birtijasko rezoniranje stvari.
  • Marquis Manners
    93
    E sada koliko su ovi za Dinamo stvarno ne znam.
    Ja sam prvi za tamnopute iz Afrike i Francuske, ali nekako ovo što smo doveli, malo sam oprezniji. RPG i Mbuku su meni zadovoljili za sada, naravno da mogu bolje, ali isto očekivao sam više.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions