• Marquis Manners
    88

Ne pratim baš detaljno, možda ima, ali mislim da je liga pala kvalitetom.
    Ima jedan iz Auxerrea, Mensah.
    Samo mislim da mi ne možemo to platiti.
  • Praskaton
    2.9k
    ali očekivati rad nijeSimpatizer

Kao da netko moze vidit jel Maric i Bjelica sada rade ili ne.

Ohladite ljudi malo,blagdani su.I oni su ljudi sa svojim obiteljima nek proslave ove dane.Treba im reset svima.Nekad je baš to dobitna formula za ponovni uzlet.

Prvi sam koji je nezadovoljan stanjem u klubu poglavito sportskom sektoru al ajmo ohladit bar ova 2 dana.Bit ce vremena kad cemo moci prigovarat.
  • NitkoBitan
    20.9k
    Prvi sam koji je nezadovoljan stanjem u klubu poglavito sportskom sektoruPraskaton

Koji to segment u klubu nije na razini osim sportskog sektora? Kakvo je to tocno stanje u klubu da si nezadovoljan?

A mislim... Kada ima rezultata sve je super i sve je za 5 a kad nema nista ne valja i treba cijeli reset. Klasicno birtijasko rezoniranje stvari.
  • Marquis Manners
    88
    E sada koliko su ovi za Dinamo stvarno ne znam.
    Ja sam prvi za tamnopute iz Afrike i Francuske, ali nekako ovo što smo doveli, malo sam oprezniji. RPG i Mbuku su meni zadovoljili za sada, naravno da mogu bolje, ali isto očekivao sam više.
  • ZrnTSCHeZ
    564
    Da od svih lijevih bekova u drugoj francuskoj niti jedan nije za dinamo? Od 50 bekova? Si ti siguran?
    https://www.futwiz.com/en/fifa22/league/france-ligue-2-2/rating/all/leftbacks/17/0
    Droljo

čisto komparacije radi onak nakon brzinskog pogleda: Ismail Diallo kojeg svi ismijavamo ima tamo ocjenu 69, od svih lijevih bekova u cijeloj toj drugoj francuskoj ligi prema ovom popisu samo petorica imaju veću ocjenu i to do max 71

tak da...ako nam je to izbor, rađe bi da ga zaobiđemo
  • Praskaton
    2.9k
    A mislim... Kada ima rezultata sve je super i sve je za 5 a kad nema nista ne valja i treba cijeli reset. Klasicno birtijasko rezoniranje stvari.NitkoBitan

Nisam rekao da nista ne valja,taj si zakljucak donio sam.Postoji puno toga što ova ekipa koja vodi klub dobro radi
    Ali da nezadovoljan sam stanjem u klubu.I da naravno da rezultati diktiraju puno toga.
    Nogometni smo klub ne lovacko drustvo.

Evo ovako birtijaski iz glave...
    Nezadovoljan sam nastupom prvog(?)covjek kluba,Zajeca,njegovim možebitnim mjesanjem u transfer politiku kluba.
    Kasnjenjem uprave kod donošenja odluka(otkaz Jakiru,smjena Marića nakon 6 utakmica bez pobjede i povijesno sramotnih rezultata u hnl-u)
    Zaštita senatora pod svaku cijenu.
    Nejasan plan što sa najprespektivnijim juniorima koji prelaze u seniore.

Uhljebljivanje skauta.
    Nerjeseno pitanje filijale.
    Nikad veci broj ozljeda.Trebamo li mijenjati lijecnicku službu?
    Ili bi trebali mijenjat travanjake pomocnih terena.Ni glavni na Maksimiru nije u bajnom stanju.
    Slaba ponuda shopa gdje postoji veliki prostor za napredak.

Ovako..Birtijaski iz glave..
  • vjeko1701
    10.6k
    U zadnja tri prijelazna roka, od 25 igrača koji su dovedeni u klub, 2 su bila iz francuske 2. lige (Filipović i Bernauer), 1 iz francuske 1. lige (RPG) + Mbuku iz Augsburga ali pod ugovorom sa fra. prvoligašem.

Francuska druga liga - 8% dolazaka
    Francuska prva liga - 8% dolazaka

Ukupno Francuska - 16% dolazaka

Hoće se konačno stati pričati o *ebenoj Francuskoj toliko?
  • Droljo
    10k
    Od kud info da je rog produljen do ljeta? Ak je istina to je super. Vidim da nekima ni on ne paše a svjetski je igrač. Samo da uđe u ritam...
  • DiddyGuela
    2.5k

Taj izraz "pojacanje iz Francuske druge" je postao sprdnja. Nesta poput Obe Lewe,Van der neyde i sl.

To ide na racun naseg SDa koji ima fetish na skart igrace iz Francuske, kako je i sam iskomunicirao jednom prilikom.
  • blue heart 72
    1.9k
    svaka čast. To znači baratati činjenicama, a ne samo paušalno naklapanje
  • vjeko1701
    10.6k
    I kolko je na kraju dovedeno? 4. Od toga dva prije nego je postao SD (Bernauer i RPG). Od dva dovedena tokom njegovog "stolovanja", jedan je igrao u Augsburgu a drugi je Hrvat i exHNL igrac.

Bome nije neki fetiš.
  • DiddyGuela
    2.5k

Cini se 4 previse ako cemo konkretno o rezultatskom ucinku.
  • nemapredaje
    3.9k

Dakle Haaland je isto tako nepotrebno doveden u City ako ćemo o trenutnom rezultatskom učinku?
  • DiddyGuela
    2.5k

Lupi si samar. Cisto da ne gadimo temu dalje sa ovakvim glupostima.
  • nemapredaje
    3.9k

Bez nepotrebnog bezobrazluka molim.

Objasni svoju tezu “rezultatskog učinka”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions