• Sting86
    38

Pa gle, lova nema vjeru od koje klub živi. A ak smo toliki vjernici ne bi ni pričali o transferima niti bili na forumu.

Drugi klubovi imaju treninge i na Božić, a sa takvima se želimo mjerit po spremnosti. Pričajući takve stvari zvučimo kao tovari koji prodaju spiku oko trenda i ideala, a očekujemo uspjehe u svim poljima. Totalno nespojivo.

Klub se sigurno ne vodi na način da je oltar glavna uzdanica u uspjeh, nešto se pita i kompetitivnost na tržištu gdje je Dinamo usred velike mreže sa mnogo jačih riba di te ribe mogu dat veću lovu i rade svaki dan u godini osim ako Dinamo temeljem statusa ne uvjeri dobre igrače prije njih. Ne raspolažemo sa teškim milijunima za transfere da možemo pričat o vjerskim poveznicama sa nogometnim klubom koji živi od europskih kvalifikacija. Ili ćemo bit ono što očekujemo ili trpimo rezultatsku krizu zarad ideala. Takav primjer imamo u vidu najvećeg rivala.

A šta je spamanje, realno gledanje na stvari di sam svjestan da se sad transferi računaju puno skuplje od sitniša koji Dinamo nudi, prodaje floskule o katoličanstvu dok se niš ne radi (a drugi rade) i ciljaju istovremeno na jaka imena (kao da slični nama nemaju oči i struku), i što je sad tu WhatsApp? Uključit se u raspravu? Koliko članova ovdje piše kao i ja pa to ne govoriš drugima? Realnost je očito bolna, jbg
  • Krizy
    48.9k
    Posljednja opomena za Papu, katoličanstvo i slične stvari na ovoj temi, pa se ti kasnije čudi koliko želiš.
  • Sting86
    38

Ok, doć će nam Ronaldo jer je iz Portugala jer je tamo svetište Fatima. Te stvari o vjeri nemaju veze sa poslom u sportskom sektoru.

Nemam se šta čudit, blokaj me i izbaci, samo ćeš potvrdit moju tezu da admini djeluju kao Naš Hajduk
  • Marquis Manners
    88
    Ali ima i pozitivnih stvari u svemu ovome. Činjenica da nismo spremni dati više od 2 mil. eura za igrača napravila je konzekvencu da nam nitko iz Hnl-a ne želi prodati igrača, što je u potpunosti opravdano.
    Samo me zanima kakvo čudo se dogodilo pa nas ne zanimaju Ivanušec, Oršić, Benković, Barišić...za mene je spoj ove dvije činjenice plus.
  • SAS1987
    15.4k
    Sad će nam valjda Papa direktno dovest pojačanjaSting86

Iz San Lorenza? :lol:
  • E46
    823
    Cak i ja koji prezirem Pongracicevu igru i fizikalije bi vrlo rado pristao na njega u ovoj situaciji.

Kahlina
    RPG Pongracic Brekalo Dahl
    Sucic Selahi Baturina
    Cordoba Matanovic Pjaca
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Na momente mi djeluje zbunjeno i/ili indolentno. Mislim da smo ga precijenili na osnovu prvog koraka i fizičke siline koju posjeduje. Dobar bek, ali nikakav svemirski brod kako se u početku pričalo..Daliban

Ovo je najrealniji opis RPG-a, on ničim nije još opravdao pozitivne recenzije ovdje na forumu, a uglavnom je alibi da ne igra desno.

Kad Pjaca igra desno krilo a ne lijevo, onda taj detalj nije važan,nego uredno kupi kritike.
  • OsamŠest
    3.9k
    Potpisat će i Mikić, potpisat ćemo i pojačanja.

Novi članovi - psihijatrija. Al djeluje mi da je to sve namjerno, podjebavanje i kuhanje frke.

@Orc123 vrati se, sve ti je oprošteno :grin:
  • Mihaljević
    10.8k
    Koja neaktivnost? Šta je vama ljudi? Kad počinje prijelazni rok?Droljo

Kolko se više proteže ta floskula "Kad počinje prijelazni rok?" , nakon zadnja dva-tri prijelazna nikad nije trebao ni stati. Nisu bili sposobni u TRI MJESECA dovesti igrača kojem bi garantirali min. 8 utakmica lige prvaka, zašto misliš da su sada sposobni u MJESEC DANA dovesti igrača kojem će moći garantirati samo HNL? Igrače poput Ivanušeca, Pongračića i Matanovića su trebali kontaktirati još jučer a ne da čekaju da se igrač mora odlučiti 10 do 12. Zbog takvog razmišljanja su rezerve Granade i naše realnost.
  • Droljo
    10k
    su trebali kontaktirati još jučerMihaljević

Zašto misliš da nisu?
  • ElDorado
    877
    Krenula je opasna shizofrenija. 7 dana prije prelaznog tvrdnje ‘SD nista ne radi’. Oladite malo. Kritizira se eventualno poslije.
    A Bjelko je uspio u 2-3 mjeseca stić od najboljeg poteza do najveće prevare.
  • E46
    823
    A jel imam razloga vjerovat da jesu? Zadnja 2 roka totalno razocarenje.
  • Droljo
    10k

Ma nema! Ubit se odmah ili promjeniti klub. Trećeg nema.
  • Marquis Manners
    88
    Možda kasnim.
    Prvi igrač je tu.
    Marko Rog - do ljeta.
    Mislim da je ovo teški promašaj, uopće ga dovoditi bila je greška, a to su igre i pokazale.
    S obzirom tko nam je na klupi, očekivano, ozbiljno očekujem aktiviranje Luke Menala.
    Zna li se kada Cordoba ide na posudbu?
  • vjeko1701
    10.6k
    Prestani u gotovo svaki post na temi transfera ubacivati svoj komentar na trenutnog trenera ovog kluba. Očito nisi niš naučio od zadnjeg hlađenja a iduće će biti duže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions