• Kujtim Shalla
    3.8k
    Ne vjerujem da se ništa ne dešava u vezi Đikića ,u vezi pojačanja. Vjerujem i dalje da je sve pod kontrolom a ničotu ne podnosim organski. Ali ako bude istine u svemu tome . Da rile ostane i produži,da mali Mikić ode. A uprava dala punu podršku Mariću,onda ću reći da su nesposobni i lijeni jer im se Neda tražiti boljeg i raditi svoj posao. Do tada , strpljiv spašen
  • Droljo
    11.2k
    Kakvi nesposobnjakovići vode ovaj klub to je nešto nevjerojatnoSimpatizer

Kaj se tebi potrgalo?
  • cibona
    4.2k
    Znači u redu vam da je da oni koji se nazivaju "senatorima" tjednima, ako ne i mjesecima igraju na razini prosječnih veterana, ali sramotno je da juniori Dinama igraju na razini juniora.

Pojedinci ne bi htjeli više nikada uvoditi Pavića od prve u igru zato jer izgleda nesigurno i izgubljeno. U redu, eto vam Ademija, tamo nećete gledati nesigurnost, već vrlo dobro glumatanje, svađu sa sucima, izležavanje na terenu. Nemojte zaboraviti zamjenu u 50. minuti zbog ozljede!
  • Daliban
    4.1k
    Ja bi ostavio mogućnost i da je donekle do nezadovoljstva jer ga se stalno stavlja da krpa lijevu stranu umjesto da pokaže kaj zna desno. Sigurno njemu Dinamo u glavi nije zadnja stanica u karijeri a ovako ga baš i neće primjetiti neki bogatiji klub.vjeko1701

Moguće, ali vidio sam ga takvog i u momentima kada je igrao desno. Jednostavno naginjem mišljenju da je takav tip, vjerojatno su ga zato i otpisali u bivšem klubu. Jedan od igrača koji su najviše visili protiv Qarabaga, npr.
  • Ivanmtk
    1.2k
    Nadam se da će nam netko preoteti Ristovskog
  • Cif
    224
    u nadi je spas.Al vele da je nada k...a
  • Daliban
    4.1k
    i to je u jednu ruku istina, ali u drugu barem znaš da su oni u svojim karijerama pokazali da mogu i znaju, a mladi igrači i ne još.don

Već dugo pokazuju da ne mogu. Godinama su u padu. Meni je situacija u kojoj se nalazimo nadrealna. Uopće ne shvaćam oko čega se tu ima debatirati.

Nije mi ni najmanje jasno o čemu u klubu razmišljaju kada se spominju ova produženja RIleta, kada se vraćalo Ademija. Znači, što se vrti po tim glavama? Nije mi jasno i ne razumijem. Totalno je jasno, doslovno očigledno, tko više nema kvalitetu za DInamo i kojim putem bismo trebali dalje, ali na neku foru ekipa u klubu kao da drži glave u pijesku i uopće ne razaznaju lijevo od desnog.

Nema tu nikakvih pitanja. Ademi i Rile više nisu kvaliteta DInama. Gotovo. Pavić i Mikić su najveći talenti kluba i to upravo na tim pozicijama. Gotovo.

Bam, bam, bam. Odluka. Gotovo.
  • Crni86
    7.2k
    Ako Mikic ode dzabe sd treba dobiti otkaz istog trena. Vec je sad to trebalo biti ozbiljno pitanje od strane IO-a prema sd-u na zadnjem sastanku zasto mali nema ugovor i sta se radi po tom pitanju.

To je upravo sve obrnuto od onoga sto je predstavljao na ljeto. Ne mora on sutra igrat u nasih prvih 11, al predstavi decku plan njegovog razvoja, pokazi nesto, da vjerujes u njega ili da sutra opet placamo milijune konkurentima i kmecimo kak nas misko ili madari vuku za nos.
  • Jurki
    14.5k
    Ako se stvarno razmislja produzetak Ristovskom i to od ljudi koji su u nogometu 24/7, 365 dana u godini.. koji su placeni za taj posao.. ne vide u kakvom je igrackom stanju Rile..
    a mi obicni navijaci vidimo kakav je.. u totalnom padu.
    Ne zelim ici u teorije zavjera, ali moguce produzenje ugovora Risti je u ovom trenu za mene sabotaza kluba i njegovih ambicija.
  • hardek
    3.8k
    Meni stvarno nije jasno zašto mi svaki ugovor potpisujemo 3+ mjeseca. Pisao sam već o tome ali Mikić je još nakon ljetnih priprema trebao potpisati ugovor, Baturina i Sučić čekaju povećanje plaće već 2 mjeseca.

Zašto se dovodimo u situacije da imamo lošu startnu pregovaračku poziciju jer se novi ugovori ne potpisuju na vrijeme?
  • Daliban
    4.1k
    Ne mora on sutra igrat u nasih prvih 11, al predstavi decku plan njegovog razvoja, pokazi nesto, da vjerujes u njegaCrni86

Suština svega. Imaš RPG-a i Mišića na njihovim pozicijama, trebala bi biti stvarno laka odluka da se planski oprostiš od Ademija i Ristovskog koji već godinama ne igraju dovoljno dobro.

Ajde, iza Pavića smo stali i to je plus za Marića. Istu stvar sada treba napraviti s Mikićem.

Ovaj klub kao da ekipa vodi iz hobija pa koliko stignu. Nepojmljivo.
  • don
    9.7k
    zanimljivo kako za neke igrače stojii teza "uklopili se u sivilo loših predstava svih" a za nekoga "užasan je"

Jedan od tih je i Ristovski, koji je sve do početka užasnog niza bija zapravo sasvim dobar, ali nije stranac i nema 19 godina "pa se nije uklopio u sivilo."

Da se razumimo, ja Ristovskom ne bi produživa ugovor zbog godina, a ako produžimo mora mu bit naznačeno da će dobijati puno manje prilika i da kad je dobije da to bude na stoperu, a ne na beku.

A za Ademija nema šanse, na lito oproštaj i to je to.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Nepopularno misljenje:

U situaciji gdje lovimo -7 Pavic i Mikic trebaju posudbe..
    Na zalost nemamo luksuz da im dajemo minute i odgajamo ih bez obzira na greske i golove..
  • Daliban
    4.1k
    Jedan od tih je i Ristovski, koji je sve do početka užasnog niza bija zapravo sasvim dobar, ali nije stranac i nema 19 godina "pa se nije uklopio u sivilo."don

Imao je nekoliko dobrih utakmica početkom sezone, ali osobno već godinama držim da je u padu. Meni bi on bio otpisan (i unovčen) prije par sezona, ali mene se ne pita. Rile za mene još od Čačketa nije na razini prvog desnog beka europskog Dinama. Razumijem da sam tu iznimka.
  • GeneralNapoleon
    427
    Meni stvarno nije jasno zašto mi svaki ugovor potpisujemo 3+ mjeseca. Pisao sam već o tome ali Mikić je još nakon ljetnih priprema trebao potpisati ugovor, Baturina i Sučić čekaju povećanje plaće već 2 mjeseca.

Zašto se dovodimo u situacije da imamo lošu startnu pregovaračku poziciju jer se novi ugovori ne potpisuju na vrijeme?
    hardek

Ovo postaje doslovce sve gore. U svemu smo toliko spori kao da nas vodi neki monstruozni birokratski aparat koji za najjednostavnije odluke treba godine.

Jasno je da se ne moze sve sa jednog dana na drugi. Ali mi gotovo za sve trebamo vjecnost. Cak i za one odluke gdje bi svima trebalo bit jasno da ima samo jedan tocan odgovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions