• wolfgang14
    1.9k
    Jel mi može neki insajder reć da li se BAREM razgovara o mierezu u klubu? :pray:
  • Daliban
    4.1k
    Uz to treba napomenut da koliko sam ja razumio Bjelicu Misic je upitan za pocetak prolijetnog dijela a Sucic je definitivno jos neko vrijeme out. Po tome bi ostali na Ademiju, Pavicu i eventualno Rogu. A to je scenarij koji stvarno ne zelim gledat.GeneralNapoleon

Svi se vraćaju početkom drugog dijela sezone. U najboljem slučaju su spremni do početka, u najgorem se vraćaju do kraja drugog mjeseca. Nema potrebe gomilati igrače za svega tih nekoliko tjedana u najgorem slučaju.
  • Žan
    318
    Nadam se da ce Matanovic doc a sto se tice lijevog beka i poznavajuci rad Bjelice, mislim da se imam pravo nadat Russuillonu kojeg je vodio u Union Berlinu.
  • Neron53
    1.2k

Bolje da gomilamo dobre igrace nego suparnici bodove prednosti.
    Sa ovim igracima i trenerom nam samo cudo pomaze.
  • Maximo
    668
    Očekivao bi već neka pojačanja pod bor
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Gdje su insajderi da nahrane gladna usta pred Bozic? :lol:
  • Simpatizer
    641
    Polako. Skautira se Afrika, to potraje
  • Danko
    1.3k

Kule 10 udaraca - 1 gol
  • Fanboy
    2.9k
    Što mislite o Roccu Žikoviću ? Sa 16 godina otišao iz Istre za nekih 3 miliona eura u Salzburg kao najveći talent generacije. Koliko znam imao je neke ozljede, no ni prvi ni zadnji koji je u HNLu vratio karijeru na pravi put, a pod Bjelicom bi mogao postati igračina.

Ima tek 19 godina...

Inače po dijaspori samo u Njemačkoj i Austriji u mlađim kategorijama ima 10+ stopera i golmana. Vjerujem da možemo upecati dobra dugoročna pojačanja. I igračima je lakše napraviti karijere...
  • OsamŠest
    4.3k

Troleru, kapa dolje na volji i surfanju po najvećem forumu prvaka Hrvatske.

Što se Afrike tiče, kad pogledam financijski izvještaj tvog kluba, djeluje mi kao da će vrlo brzo Rakitića zamijeniti Hamza Barry, a Livaju gospodin Ohandza aka Zolja.

Titula ostaje na Maksimiru, vrlo brzo ćeš se vratiti u rupu iz koje si izašao.. :smile:
  • vjeko1701
    11.5k
    Ovo je tema rasprave o transferima. Sarkastični komentari koji samo potiču svađu nemaju mjesta ovdje.
  • zg041
    183

mali je imao neku tešku ozljedu,mislim da je koljeno u pitanju bilo..vise od godinu dana je po terapijama išao..znaci taman za nas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions