• OsamŠest
    3.8k

Troleru, kapa dolje na volji i surfanju po najvećem forumu prvaka Hrvatske.

Što se Afrike tiče, kad pogledam financijski izvještaj tvog kluba, djeluje mi kao da će vrlo brzo Rakitića zamijeniti Hamza Barry, a Livaju gospodin Ohandza aka Zolja.

Titula ostaje na Maksimiru, vrlo brzo ćeš se vratiti u rupu iz koje si izašao.. :smile:
  • vjeko1701
    10.5k
    Ovo je tema rasprave o transferima. Sarkastični komentari koji samo potiču svađu nemaju mjesta ovdje.
  • zg041
    181

mali je imao neku tešku ozljedu,mislim da je koljeno u pitanju bilo..vise od godinu dana je po terapijama išao..znaci taman za nas
  • GeneralNapoleon
    11
    Svi se vraćaju početkom drugog dijela sezone. U najboljem slučaju su spremni do početka, u najgorem se vraćaju do kraja drugog mjeseca. Nema potrebe gomilati igrače za svega tih nekoliko tjedana u najgorem slučaju.Daliban

Pa stvar je da, kao sto sam obrazlozio, smatram da zbog igrackog pada i preopterecenosti Misica, nespremnosti Pavica da bude nositelj na tako bitnoj poziciji u tako kriticnoj situaciji, te opcenitog nedostatka 6ice takvog profila u nasem kadru, ima svakako smisla dovest jednog gotovog mesara.

A sto se tice spremnosti za pocetak drugog dijela je naravno upitno tko ce sad stvarno bit kad tocno spreman. Ali mi do 01.03. igramo vec tri derbija. To su derbiji koje moramo pobijedit. A neki kljucni igraci su dakle upitni, dok i da se oporave do nekog derbija bi im definitivno falila forma i ritam utakmica. Tako da bi meni cak bilo ok dovest pojacanje pa makar izguralo samo te derbije, sa obzirom da smo u vrlo nepovoljnoj situaciji. Ali opet naglasak na to da mislim kako bi i bez obzira na to imali koristi od nekog razaraca.
  • Beowulf112
    346
    Krami istječe ugovor na ljeto.Mislim da bi Krama mogao pomoći.Nisam generalno za vraćanje igraca u tim godinama ali Krama jos uvijek igra na vrhunskoj razini i sigurno moze pruziti dobre dvije godine jos.
  • Facke
    4.5k

Kramin ugovor se automatski produzil za jos jednu godinu.
  • Praskaton
    2.9k
    Pitanje Krame se poteglo vec xy puta.Covjek se ne vidi nazad u Dinamu i to je to.

Načelno jesam za povratak nasih igraca al nebi nikoga molio.Treba im biti čast igranje u najvecem hrvatskom klubu.
  • rioda
    5.7k
    Ništa od Krame, mislim da je to on sam jasno naznačio svojim izjavama
  • Crni86
    6.6k
    Svaka cast krami ali to nije tip igraca koji nam ovog trenutka treba. Plus njegove godine i konstantni problemi s ozlijedama.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Ja sam obozavatelj Petkovica, ali jos dovesti i Kramarica pa imati 2 takva igrača je nebulozno, iako se njemu svakako ne vraća pa to ne bih forsao. Kova, kad dođe vrijeme, on ce se vratiti...ili ispipati teritorij oko Broza
  • Marc
    220
    Uh kako bi nam Broz sad dobro sjeo… :smile:
  • ElDorado
    847
    Broz bi nam jedini bio svjetsko pojačanje
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Koji smo mi naivci što smo se nadali da su sposobni i da će nas obradovati za Božić i nekoga dovesti. Ali svima na zoni sretan badnjak ,vama i vašim obiteljima. Sve ostalo će sjesti na svoje
  • NitkoBitan
    20.8k
    da su sposobni i da će nas obradovati za Božić i nekoga dovesti.Kujtim Shalla

Za Bozic mogu dovest eventualno neki skart od slobodnog igraca kojem smo mi jedina opcija. Prijelazni rok pocinje sredinom sijecnja.

Ne znam tko se uopce nadao "poklonu za Bozic". A i one poklone koje smo dobivali prije za Bozic... i nije za neku pohvalu. Losa iskustva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions