• Jurki
    13.6k
    tu se slažem.Dapače kako god to zvučalo čudno fali nam Kruno Jurčić na poziciji 6Cif

Dobri stari klester Jurcic.. ko igrac zahvalan. Ogi Vukojevic.. Badelj, Bilo je tih defanzivnih veznjaka puno.. sad bi nam Broz sel ko budali šamar.
  • Cif
    182
    Broz da odjebe Arape i vrati se u formu isuse
  • Jurki
    13.6k
    pa on bi pjan jos 3 sezone jel malu djecu u hnlu.
    Zakaj se recimo ne pogleda prema Italiji.. tam ima tih prgavih klestera na bacanje..
    Al bas nam treba jedna takva zivina.. odmah bi i stoperi bolje izgledali i bila bi to druga pjesma.
  • Kujtim Shalla
    3.4k
    Ma ja mislim da je Broz u formi kao uvijek , nije do njega nego okoline u kojoj igra a tu je dosta njih došlo samo da pobere zadnju zaradu. Broz je top kao uvijek ,jbt kako bi nam sad došao
  • Cif
    182
    koji bi to bio potez.Još Pongračić na stoperu na boku Dahl i u špici neka živina
  • Jurki
    13.6k
    Ogiwara se vraca u Japan...
    hunting season on left backs is open.
    Pokusaj broj 5839550.. nadam se da ovaj put bumo vise srece
  • BBB Sibenik
    5k
    Navodno je taj Belcar do jucer igra mali nogomet, svaka cast momku.

Sta se tice pojacanja ne triba gledat tko ce kojeg igraca mozda uzet u HNL-u ako ga Dinamo ne uzme. Ostavimo se tog krcanja igraca u ekipi. Trenutno nam triba livi bek, napadac i zamjena za Misica. To nisu problemi od jucer to vec traje dugo.

Dobri bekovi su rijedak profil igraca a ako su dobri kostaju ka suho zlato, tu se mora cijano potrosit novaca da to vise rijesmo. Sta se tice napadaca nama triba “prvi napadac” da razbijemo vise tu “talacku krizu” prvog napdaca u Dinamu. Nit Kule moze bit prvi a nit mozemo samo ovisit o Petku.

Stopere ne triba dovodit ovo sta imamo moze i triba odradit do kraja sezonu, jos kad se vrati Perkovic. Nije do kvalitete stopere nasih za HNL nego opcenito se lose branimo ka ekipa bar u nasem prvenstvu u Europi je suprotna situacija. To ce Bjelica sigurno znat rijesit kad dobije pripreme. Isto tako Stojkovic,Kacavenda i Mbuku moraju vise igrat, ocekujem da Bjelica spusti rucnu po tom pitanju.
  • vjeko1701
    10.7k
    Zadnji pravi bek koji je na toj poziciji bio dobar je bio Leovac. Jel on došao onaj prvi rok kad je bio Bjelica il ljeto ranije?
  • Izet Hajrović
    2.7k
    kada je Bjelica bio tu, srpanj 2018.
  • Joza
    595
    Bjelica je došao u 5.mjesecu 2018., a Leovac 13.07.2018.
  • vjeko1701
    10.7k
    Znači zadnji pouzdani LB je doveden prvi prijelazni rok Bjelice. Razlog za optimizam :D
  • Mr Anderson
    9.1k
    Bjelica je doveo Leovca jer ga je vodio u Austriji. Ne znam baš da on može sad u kratko vrijeme naći nekog koga ne zna.od prije. Samo da ne dovede BB.
  • Simpatizer
    616
    Kad se otvara prijelazni rok i do kad traje
  • Majki2111
    3.5k
    Kaže Miho da se Hajduk i Dinamo interesiraju za Igora Matanovića.

o_35168275_1280.jpg
  • ElDorado
    888
    Koji vam je najdraži hrvatski klub?
    - Zato što imam rodbinu u Zagrebu moram reći da sam dinamovac. Nisam onaj baš najveći fan Dinama, no ako me netko pita Hajduk ili Dinamo, kažem – Dinamo. Imao sam u Zagrebu i baku i djeda, ali preminuli su prije godinu-dvije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions