• Keyser Soze
    11.2k
    Prvog dana siječnja Selahi će ući u posljednjih šest mjeseci ugovora što znači da će zainteresirani klubovi će sa Selahijem moći pregovarati bez prethodne suglasnosti Rijeke. Raspisali su se hrvatski mediji i da je za Selahija zainteresiran – Dinamo. Njegov menadžer u ‘čijim rukama je njegova budućnost’ za Sport Klub je na naše pitanje kakva je situacija s Lindonom Selahijem i zimskim prijelaznim rokom te da se priča o mogućem odlasku u Dinamu jasno je poručio:

“Dinamo sigurno ne”, rekao je Aliaj za Sport Klub.
  • NKDZ86
    2.4k
    neće nas crni miško namjerno pojačat, zaboravimo na njihove igrače
  • don
    8.4k
    Miško nema veze sa Selahijem koji ima klauzulu. Plati i tvoj je, ali očito igračeva strana ne želi (po SK-u)
  • Plava stijena
    285
    Umjesto da se navlačimo sa notornim Miškovićem volio bih da sportski sektor pokuca na vrata Varaždina. Šego i Belcar u paketu (ala Špika i Čabraja 21-e) za 3 do 3 i pol milje s tim da bar 80% tog iznosa ode na transfer potonjeg da dodatno zajebemo jogurtašiju.

Šego bi nam bio odmah prvo krilo, a Belcar dobra zamjena Mišiću. Eh sad se poteže pitanje naše prebukiranosti na krilima i tu se nadam da naš "talentirani" SD pokaže da neki kurac i vredi. Špika i Arber nemaju perspektivu u Dinamu, ali nekakvu tržišnu vrijednost imaju. Milju do milju i pol za odštetu + skidanje njihovih plaća ne bi trebao biti problem srediti.

Što se tiče ostalih potreba bojim se da će se desni stoper, lijevi bek i špica morat riješavat van hnl-a.
  • emreli21
    80
    Šegu čak ne bi, imamo krila dovoljno, Belcara bi. znam da imamo i veznih, ali oduševio me na par utakmica.
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    pogledaj malo upise,pa mi reci koja je dosad bila kriva..
  • don
    8.4k
    ti reci koja je točna
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Sego je limitrian igrac sa solidnim fizikalijama. Prangija puno, dobar sut, al recimo protiv nas je sad imao veliku sansu i opucao ju je traljavo jer lijeva sluzi samo za ulaz u autobus.
  • Sting86
    5

Ak je ovo istina onda vratit Vrbančića i dovest Soldu
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Cabraja je za Zivkovica upozoravao prosle sezone, a sad bi istu gresku napravili sa Vrbancicem. Pustite decka nek odigra sezonu u kontinuitetu. Na ljeto kad bude prava smjena vratit ga u postenu rotaciju.
  • Sting86
    5
    Mene je strah da i njega kao Soldu nakon posudbe ne puste za 3 hrenovke
  • Crni86
    6.6k
    Sta je uopce sa zivkovicem
  • CastAway1986
    2.1k
    kakav Šego , igrač poput Teklica i Lovrica ispuca po 10 lopti po utakmici , igrač za manje klubove..
  • blue heart 72
    1.9k
    Koji Šego??????
    Mi trebamo pojačanja, a ne nekoga poput njega. On u VŽ-u ima apsolutnu slobodu u igri, može pucati iz svih pozicija do mile volje po golu koliko mu je volja. Kod nas bi svi njegovi deficiti isplivali još više na površinu. Uz sve to, ako se dobro sjećam nije li on jednom izjavio da ne bi nikada igrao za nas? Kaj se Belcara tiče, on mi se čini kao dosta zanimljiv materijal.
  • Paggini
    29.6k
    Ljudi, ajmo se maknuti od HNLa.

Jedini igrač ovdje koji bi nama bio pojačanje su Galešić i Selahi (Selahi čisto jer nemamo takav profil igrača, ne jer je nužno toliko dobar igrač), sve ostalo su igrači koji znaju odigrati dobru tekmu, ali su ograničeni u mnogo slučajeva.

Soldo je ok igrač za Osijek, ali je tehnički inferioran bilo kome u našem veznom redu. Dantas ima potez, ali je mekan kao perce, nosili bi ga u svakom duelu. Mali iz Istre, mauritanac Bewat je zanimljiv, ali odigrao je jednu utakmicu. Pašalić ni blizu, Fruk je ok, ali šta će nam. Jurišić je pojačanje jedino jer je lijevi bek pustinja trenutno i bilo tko bi nam bio pojačanje.

Svi ti HNL heroji ne bi se snašli u Dinamu i tek kad bi ih gledali iz tjedna u tjedan u tjedan bi vidjeli njihove nedostatke. Nitko ovdje, uključujući i mene, ne gleda s jednakom kriticnošću ostale HNL ekipe kako gledamo Dinamo, pa svi ti igrači izgledaju izvrsno, ali imaju ogromne mane koje bi itekako došle do izražaja na najvišoj razini Dinama.

I onda bi opet bilo drvo ovo drvo ono, ko dovodi te panjeve. Noviji track record sa HNLom, isključujući "suradnje" s Lokomotivom, je porazavajuc.

Cabraja, Spikic, Stefulj, Drmić, Atiemwen (iako asist Tottenhamu i gol Wolfsbergeru opravdava), Bulat (iako je taj transfer potpuno opravdan iz tadasnje perspektive), Hoxha, Bockaj... Milijuni i milijuni potrošeni na igrače koje se vidjelo da neće odgovarati Dinamu, ali su eto grmili u svojim klubovima i mi još uvijek drkamo na Jurisice, Solde, Sege, Belcare, Dantase, ove, one.

Kombinacija naše škole ili ukradenih juniora iz drugih skola, Loksine škole i tri - četiri prekaljena stranca ala KTC, Cufre, Taravel, Sigali, Tonel, Fernandes, Soudani i slični je kombinacija koja treba biti temelj, a ne kupovanje svakog iole dobrog igrača iz HNLa jer tu smo mašili puno više nego gađali u novije vrijeme.

Evo, koji je zadnji obrambeni kojeg smo kupili u HNLu da je bio dobar u Dinamu? Schildenfeld prije 20 godina?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions