• don
    14.3k
    razočarat ćeš se samo svojom prognozom i predpostavkom
  • Zvonkec
    264
    S Ademijem treba otvorit pricu o penziji na kraju sezone, Roga samo produzit posudbu.Efes Pilsen

Jednog dana Dinamovi treneri priključili su ih svu trojicu zajedno prvoj momčadi. Legenda kaže da je u jednom trenutku kapetan Arijan Ademi kazao tada mlađahnom Baturini:
    - O njima se piše da idu u City i tko zna kamo, jedino se o tebi ništa ne piše, a ti si najbolji.

Kad toj priči dodamo drugu, koju smo čuli ne tako davno iz Dinama, a to je da se Ademi najviše zauzeo za Petra Sučića kod tadašnjeg trenera Sergeja Jakirovića, da on mora igrati, iako je sam zbog toga ostajao na klupi, možemo slobodno napisati da Dinamo u ekipi ima čovjeka kojem će jednog dana moći ponuditi veliku stručnu funkciju u klubu jer Ademi očito ima “žicu” više nego mnogi drugi.

Ako je istina ovo kaj pišu sportske rješenje za Ademija je ponuda da bude scout. Od dvije zadnje akvizicije u scout službu teško da bude lošiji
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Hoce u skaute ili u trenere nek sam odluci, al za teren vise nije. Nek odradi polusezone radi nemogucnosti daljnje registracije za LP i za 20tak minuta HNLa i to je to.
  • NORTE
    17.7k
    Ne bi me čudilo da pod Bjelicom opet zaigra Menalo.
    Jer on je dinamov igrač bez kluba, dinamo ga plaća, a on nigdje ne igra.
  • Zvonkec
    264
    Trener s obzirom da do pro licence na našoj akademiji treba 3 godine odma nemre bit a ovak ga odma sutra možeš u ured prebacit, legenda ostaje u klubu on ostaje u nogometu stigne i davati ispite na akademiji ak mu je to želja, još ako stvarno ima oko za igrača triple win
  • Nolifer
    11.9k

A videl sam... Nadam se da će se moć to još promjenit... Samo da ne ode upravo kod tovarije...
  • Keyser Soze
    14.8k
    Prvog dana siječnja Selahi će ući u posljednjih šest mjeseci ugovora što znači da će zainteresirani klubovi će sa Selahijem moći pregovarati bez prethodne suglasnosti Rijeke. Raspisali su se hrvatski mediji i da je za Selahija zainteresiran – Dinamo. Njegov menadžer u ‘čijim rukama je njegova budućnost’ za Sport Klub je na naše pitanje kakva je situacija s Lindonom Selahijem i zimskim prijelaznim rokom te da se priča o mogućem odlasku u Dinamu jasno je poručio:

“Dinamo sigurno ne”, rekao je Aliaj za Sport Klub.
  • NKDZ86
    4.7k
    neće nas crni miško namjerno pojačat, zaboravimo na njihove igrače
  • don
    14.3k
    Miško nema veze sa Selahijem koji ima klauzulu. Plati i tvoj je, ali očito igračeva strana ne želi (po SK-u)
  • Plava stijena
    509
    Umjesto da se navlačimo sa notornim Miškovićem volio bih da sportski sektor pokuca na vrata Varaždina. Šego i Belcar u paketu (ala Špika i Čabraja 21-e) za 3 do 3 i pol milje s tim da bar 80% tog iznosa ode na transfer potonjeg da dodatno zajebemo jogurtašiju.

Šego bi nam bio odmah prvo krilo, a Belcar dobra zamjena Mišiću. Eh sad se poteže pitanje naše prebukiranosti na krilima i tu se nadam da naš "talentirani" SD pokaže da neki kurac i vredi. Špika i Arber nemaju perspektivu u Dinamu, ali nekakvu tržišnu vrijednost imaju. Milju do milju i pol za odštetu + skidanje njihovih plaća ne bi trebao biti problem srediti.

Što se tiče ostalih potreba bojim se da će se desni stoper, lijevi bek i špica morat riješavat van hnl-a.
  • emreli21
    443
    Šegu čak ne bi, imamo krila dovoljno, Belcara bi. znam da imamo i veznih, ali oduševio me na par utakmica.
  • MasniBrkMarkaViduke
    39
    pogledaj malo upise,pa mi reci koja je dosad bila kriva..
  • don
    14.3k
    ti reci koja je točna
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Sego je limitrian igrac sa solidnim fizikalijama. Prangija puno, dobar sut, al recimo protiv nas je sad imao veliku sansu i opucao ju je traljavo jer lijeva sluzi samo za ulaz u autobus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.